Penger

13 Virkelig merkelige (men effektive) måter å tjene penger i Utah

13 Virkelig merkelige (men effektive) måter å tjene penger i Utah

Å jobbe hjemme er syltetøy. Ikke bare gjør jobbet hjemmefra noen ganger det du kan sette din egen tidsplan, men du kommer til å hoppe over kjedelige oppgaver som å skrape isen fra bilen din i morgengryten, bli sittende fast i rushtidstrafikken og snakke med dine kolleger .

Og bruker ikke joggesko hele dagen lyd koselig?

Siden vi jobber hjemmefra, er et mål for mange av våre lesere, har vi avrundet 13 fantastiske jobb-hjemme-jobber bare for innbyggerne i Utah.

Vi har tatt med en rekke heltidsjobber samt sidegitt på denne listen. Enda bedre? Bare to av dem krever en høyskole grad.

Fortsett å lese for å lære om våre favoritt arbeidsmuligheter i Utah i 2016.

1. Dette firmaet betaler deg for tankene dine på Donald Trump

Hva synes du om Donald Trump? Skal du stemme i 2016-valget? Tror du Hillary Clinton løy om Benghazi?

Hvis du er en politisk nerd - eller om du ikke er - kan du tjene ekstra penger ved å registrere deg for Ipsos Panel, som er et av landets største pollingselskaper.

Meningsmålingene er ganske morsomme, og jeg kan vanligvis tjene rundt $ 50 / måned med dem.

2. Sy litt magi som sømstress

Snakk om den perfekte sidengig for kloakker!

Vi fant to arbeidssøkearbeidere i Utah - begge involverer å lage enkle elementer for små designere.

Les mer om dem her: LipStain og Legos sømstressjobb / Paisley Palooza sømstress

3. Surfe på internett

Jeg elsker denne, fordi du bare setter den og glemmer den.

Visste du at Bing betaler deg hver gang du gjør et søk på din datamaskin eller telefon? Du må bare registrere deg for Bing Rewards som er gratis og tar 30 sekunder.

Det er ikke mye penger, men jeg tjener vanligvis omtrent $ 100 - $ 200 / år i passiv inntekt som gjør dette. Lett arbeid skjønt - kan ikke klage.

4. Se på YouTube-liknende videoer

Folk over på InboxDollars vil faktisk betale deg for å se videoer! Nå er de fleste av dem ikke så underholdende som Grumpy Cat-serien, men du blir betalt - så hvem bryr seg?

Dette fungerer fordi videoene er sponset av merker som trenger å få det foran så mange eyeballs som mulig. Hver gang du ser en av annonsene sine, krediterer de kontoen din med kontanter.

Her er en link til påmelding. De gir deg $ 5 bare for å registrere deg.

5. Få betalt for å laste ned apper

Mange selskaper, inkludert Google, vil betale deg for å installere sine apper på mobilen din. Og det er mer: De vil også betale deg for hver måned du holder disse appene installert.

Hvorfor? Fordi appene samler inn data fra mobilen din, hvilke selskaper bruker for bedre å forstå web- og mobilbruk - samler informasjon, for eksempel hvilke tider på dagen folk bla, hvor lenge de bor på nettsteder og bruker apper, og hvilke typer nettsteder og apper er populær (eller ikke).

Her er noen av våre favorittbedrifter som betaler deg for å laste ned deres apps:

Media Insiders Panel - Hvis du er mann eller 44 år eller eldre, vil dette firmaet betale deg $ 5 per måned for å holde appen din på telefonen. I tillegg kan du installere den på opptil 3 enheter, noe som gjør din totale mulige inntekt opp til $ 200 i året.

Les mer om disse mulighetene her: Slik tjener du $ 495 ved å laste ned disse 6 appene

6. Sett ditt eget tidsplan som transkripsjonist

Hvis du vil ha en jobb-hjemme jobb som ikke krever salgserfaring eller en høyskole grad, kan transkripsjon være en god form. Denne konserten krever å lytte til lydfiler og skrive ut hva du hører; du kan jobbe så lite eller så mye som du vil.

Selv om arbeidet kan være repeterende (tenk: lytte til de samme lydfilene om og om igjen), betaler det godt og gir massevis av fleksibilitet.

Les mer om det her: Tjen $ 25 per time som transkripsjonist

7. Bruk dine markedsføringsferdigheter på Aetna

Vil du bruke markedsføringsmojo til å skape sunnere samfunn? Aetna ser etter deg!

Selskapet krever at du har en bachelorgrad, pluss tre til fem års erfaring i helsevesenet eller teknologifeltene.

Les mer om det her: Markedsføringskommunikasjonsspesialist

8. Slett telefonlinjene som en Temp-to-Hire

Selv om denne stillingen begynner som en personlig rolle i Draper, Utah, vil du kunne jobbe hjemme når du er ansatt som en heltidsansatt.

Du tar innkommende anrop fra entreprenører og innbyggere og finner adresser på et rutekart; Det eneste kravet er seks måneders tidligere kundeserviceropplevelse.

Les mer om det her: Kundeservice representant

9. Selg frosne behandler for The Jolly Llama

Denne jobben krever at du er på kontoret noe av tiden, men selskapet (og ok, navnet hans) høres så kult ut at vi måtte ta med det.

Som salgsadministrator for The Jolly Llama, gir du salgsstøtte til et nasjonalt meierifritt frosset dessertmerke. Kontoret er i Park City, og du vil kunne jobbe hjemmefra to eller tre dager i uken. En bachelorgrad er nødvendig.

Les mer om det: Salgsadministrator

10. Start en jobb-hjemme-karriere med full kreativitet

Arbeide-hjemme stillinger florerer med Full Creative.

Vi leser noen vurderinger som sa kompensasjon ikke var bra - men hvis du ønsker å bryte inn i en jobb-hjemme-karriere, kan det være et godt sted å starte. Bare vær sikker på å forhandle din lønn før du godtar noe!

Les mer om det: Kunde fakturering spesialist

11. Gjør raske venner som kjæledyrsmassasje

Du har sikkert aldri tenkt på kjæledyrsmassasje før, men dyr utvikler ømme muskler akkurat som vi gjør. Og et økende antall kjæledyr masseuser er her for å hjelpe dem til å føle seg bedre.

For å jobbe som kjæledyrsmassør, er det ikke nødvendig med spesifikke lisenser, selv om noen få skoler tilbyr sertifiseringsprogrammer. Du kan kjøre denne virksomheten ut av hjemmet ditt, eller besøke lokale dyrebedrifter for å tømme dine tjenester.

Les mer om det her: Hvordan tjene penger som en pet massasje terapeut

12. Gi god service for Response Marketing Group

I denne stillingen vil du opptre som salgsrepresentant for folk som er interessert i Realty Marketing Groups eiendomsmegler.

Før du kan telecommute, må du delta på en to-dagers opplæring på hovedkontoret i Lindon. En videregående skole eller GED er også nødvendig.

Les mer om det: Hjemme-registreringskonsulent

13. Hjelp folk med sine penger på efolks

Vil du snakke med folk om hvordan du reparerer kreditt? efolks hyrer telefonrepresentanter for å diskutere personlige kredittløsningspakker med sine kunder.

Du må leve innenfor 45 miles av sine Provo- eller West Valley-kontorer, men ingen annen utdanning eller spesiell opplevelse er nødvendig.

Les mer om det: Financial Solutions Advisor


Skrive Inn Din Kommentar