Penger

Du vil ikke tro på feriebonuset Dette selskapet ga bare hver ansatt. Seriøst, vil du ikke

Du vil ikke tro på feriebonuset Dette selskapet ga bare hver ansatt. Seriøst, vil du ikke

Får du en julebonus? I så fall har du enda mer grunn til å se frem til denne tiden av året enn resten av oss.

Ekstra penger er alltid kjempebra - men det er spesielt nyttig når du nettopp har krysset av den siste personen på listen din, og lommeboken ser litt mindre ut enn jolly.

Men hvor stor var sjekken sjefen din sjenerøst kuttet deg?

Hilcorp gir $ 100K julebonuser - til alle

Hvis du jobber hos Hilcorp Energy, kan du kanskje si "seks figurer."

Oljebransjen er i en rekordnedgang, men dette energiforbruket og produksjonsvirksomheten distribuerte heftige bonuser til hver og en av sine 1380 ansatte, uavhengig av stilling eller nivå.

Selv om kontrollene varierte i beløp basert på varighet, var de alle fortsatt ganske nært $ 100K-merket.

Dette er ikke første gang Hilcorps ga generøse vinterbonuser til ansatte for å nå bedriftens mål. I 2010 måtte de ansatte velge mellom en $ 50.000 bildekupong eller en $ 35.000-sjekk.

Som en Penny Hoarder var jeg spesielt glad for å høre Hilcorp resepsjonist, Amanda Thompson, fortelle Fox 26 hennes planer for fallfallet.

I stedet for å bruke det på en drømmeferie eller handler, holder hun det på sin bankkonto for de tidene "når livet skjer".

//

Julen kom tidlig! Houston-firmaet Hilcorp Energy har belønnet sine ansatte med en seksfigures feriebonus! Uansett stilling, mottok hver ansatt en sjekk. Scarlett Fakhar FOX 26 bringer oss historien.-Http: //bit.ly/1M2mrIY

Skrevet av FOX 26 Houston tirsdag 8. desember 2015

Vil du opp ditt bonusspill?

Selv om Hilcorp ikke ansetter akkurat nå (jeg elsker jobben min, men kom igjen, jeg måtte se!), Vil du definitivt holde øye med karriere siden.

Du kan ikke bli overrasket over å lære det De har dukket opp på Fortune 100s "Best Companies to Work For" -liste i tre påfølgende år - og deres 2015-liste over 100 beste arbeidsplasser for tusenårsdager.

Sjekk ut hele historien om Mashable - og hold fingrene krysset!

Din tur: Var du heldig nok til å få en imponerende bonuscheck i år?

Jamie Cattanach er en junior forfatter på The Penny Hoarder og en innfødt Floridian. Hun er lidenskapelig med å lære, litteratur, sjokolade og finne måter å leve det gode livet på så kostnadseffektivt som mulig. Du kan bølge hei til @ jamiecattanach på Twitter.

Skrive Inn Din Kommentar