Penger

7 måter å tjene penger du sannsynligvis ikke har forsøkt, inkludert leie av oppkjørselen din

7 måter å tjene penger du sannsynligvis ikke har forsøkt, inkludert leie av oppkjørselen din

Jeg elsker å oppdage bedrifter, investeringer og jobber jeg ikke har hørt om før - og noen ganger prøve dem ut.

Heldigvis får jeg undersøke dem for mine nettsteder og bøker, samt for mine freelance skriveoppgaver. Jeg har gjort dette i mange år, men jeg fortsetter å finne nye måter å tjene penger hver uke.

For eksempel, før i fjor, hadde jeg ikke hørt om stillingen som «søkemotorevaluator». Så snart jeg snublet over den, måtte jeg prøve den ut.

Sikkert nok, i min første hele måneden som gjorde jobben, gjorde jeg mer enn $ 700, jobber mindre enn 15 timer hver uke, hjemme og da jeg følte meg som den. Det var en morsom funn.

Jeg var også en nettside tester og gjorde undersøkelser på Inbox Dollars.

Men du har kanskje allerede hørt om disse mulighetene, og i hvert fall trenger jeg noe nytt å prøve. Så jeg gjorde noen timer med forskning for å finne følgende syv nye og innovative måter å tjene penger, eller kule vendinger på gamle alternativer. Har du prøvd noen av disse ideene?

1. Bli en kvantitativ redaktør

Kan du skrive? Kan du jobbe lett med statistikk og sannsynligheter? Nate Silver, grunnlegger av FiveThirtyEight.com, hyret nylig en "Quantitative Editor", som han sier er "et kryss mellom en økonom, en quant, en redaktør og en forfatter."

Se etter flere jobber som dette i fremtiden, da data-crunching forfattere og redaktører er nødvendig for å rapportere om alt fra sosiale medier påvirkning av valg til økonomien i online virtuelle verdener.

2. Kjøp en leilighet til leie på Airbnb

Du har sikkert lest om å leie ut et rom på Airbnb. Men hvem ville ha gjettet at noen ville kjøpe en leilighet bare for den grunnen? Det var det Jon Wheatley gjorde.

Han betalte $ 40.000 for stedet og brukte $ 10.000 for å gjøre det klart, forklarer Wheatley i et innlegg på Gizmodo. Deretter begynte han å annonsere den for utleie på Airbnb.

Med en total investering på rundt $ 50 000, gjorde han mer enn USD 13 000 netto overskudd sitt første år.

3. Selg Smartphone Photos on Foap

Arkivfotografering nettsteder har eksistert en stund, men det er ikke alltid lett å bli akseptert for å selge bildene dine.

Min egen portefølje av bilder ble avvist da jeg prøvde å åpne en konto på en av de mer populære nettstedene. (Jeg tror det var kameraet.) Og all den innsatsen var å prøve å få 25 eller 50 cent hver gang et bilde ble brukt.

Men med Foap-appen kan du knipse et bilde med smarttelefonen din, laste den opp og samle halvparten av $ 10 avgiften når den selges. Foap mål kjøpere som ønsker bilder for sosiale medier markedsføringskampanjer. Vurderinger er blandet, men kanskje blir plattformen bedre i tide.

4. Invester i låneklubbens sekundære marked

Online peer-to-peer utlånsplattformer har eksistert en stund. Faktisk for fire eller fem år siden investerte jeg flere tusen dollar ved hjelp av Lending Club. Noen långivere rapporterer avkastning på mer enn 12%, men jeg hadde noen standardverdier, så i løpet av årene var min totale avkastning nærmere 5% årlig, noe som fortsatt var mye bedre enn banken.

Det jeg ikke har prøvd ennå, er den mer nylig utviklede Lending Club Trading Platform, som gir deg mulighet til å kjøpe og selge notater (notater er investeringer i lån, der långivere kan investere så lite som $ 25 i et mye større lån).

For eksempel, hvis du ikke vil knytte pengene dine til de vanlige 36 eller 60 månedene, kan du kjøpe et notat som bare har seks måneder igjen. Selgeren vil kanskje ha en premie, noe som kan redusere avkastningen litt, men det er prisen du betaler for bare å ha pengene dine utlånt i seks måneder.

Unge lån selger ofte til rabatt. For eksempel er det for øyeblikket et notat med 53 måneder igjen (fra den opprinnelige 60) og en balanse på 188,24 dollar med en pris på $ 180,50.

Alle utbetalinger har blitt gjort til dags dato og renten til forfall er 27,46% - informasjon er gitt der rett på notathandelsplattformen. Ja, det er mulig at du kan se standardinnstillinger, men du kan diversifisere til dusinvis av billige notater for å redusere risikoen.

5. Lei oppkjørselen din

Hvis du bor i nærheten av en konsertlokal eller en årlig festival, eller bare i et travelt område, kan du tjene penger med oppkjørselen og gården din - det har vært sant lenge.

Men det har blitt lettere å leie ut parkeringsplass med apps som SpotOn Parking. Den ene er bare for San Francisco Bay-området, og mange plattformer, som ParkOnMyDrive.com, er bare for Storbritannia for øyeblikket, men se etter at flere av disse appene kommer til Nord-Amerika.

6. Selg brukte luksusvarer

Har du en gammel Louis Vuitton veske du ikke bruker? Du kan selge den på Cash In My Bag.

Faktisk, hvis du kan spore opp andre luksuriøse håndvesker, sko og annet tilbehør på speditørbutikker eller rommage-salg, kan du faktisk skifte designvarer til en bedrift.

Den beste delen er at du ikke må vente på at noen skal by på din perle eller bestemme seg for å kjøpe den. Dette nettstedet utbetaler umiddelbar kontanter - 50% av hva elementet vanligvis selger for.

I alt selger Cash in My Bag millioner av dollar til produkter hvert år.

Bare fyll ut en enkel form, og last opp et bilde av varen din. Nettstedet sier, "Vi vil kontakte deg innen 24 timer med kjøpesummen."

Kontanter i min bag er ikke det eneste stedet i dette rommet. Du kan gjøre det samme på Tradesy eller et annet sendingssted, eller til og med åpne din egen eBay-butikk.

7. Lag Intervju Podcasts

John Lee Dumas intervjuer folk som Tim Ferriss, Brian Tracy, Barbara Corcoran og Seth Godin for hans "Entrepreneur on Fire" -program. Dumas, hans kjæreste og virtuelle assistenter i Pakistan og Filippinene produserer showet, som utgiver nye episoder daglig på iTunes, ifølge Forbes.

Dumas startet showet sommeren 2012, og innen desember 2013 hadde han sin første måned med en netto fortjeneste på over $ 100.000.

Du kan prøve dette i mange andre nisjer. Dyreiere kan like å lytte til intervjuer med dyreeksperter. Aksjeinvestorer vil trolig elske å høre hvilke økonomiske eksperter som har å si.

Når du har bestemt hva du skal snakke om, her er noen ideer for å tjene penger fra en podcast.

Hva blir det neste?

Jeg kan allerede være en kvantitativ forfatter (men ikke en redaktør). Jeg er ikke sikker på om jeg kjøper en leilighet å leie ut på Airbnb. Foap kan gi meg et nytt skudd på å selge bilder, men jeg skal videreformidle salg av designer punge og leie ut oppkjørselen.

Handelsnotater på utlånsklubben? Det er en reell mulighet. Og jeg kan en gang gjøre podcast-intervjuer av folk som tjener penger på interessante måter. Hva med deg?

Din sving: Er du klar til å prøve en av disse nye måtene å tjene penger, eller har du din egen unike jobb-, forretnings- eller investeringsideer å dele?

Opplysning: Du ville ikke tro hvor mye kaffe Penny Hoarder-teamet går gjennom. Dette innlegget inneholder tilknyttede linker, slik at vi kan holde kornet lager!

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar