Penger

Denne Entreprenøren Hjelper Moms Finn Fjernjobber og tjene mer penger

Denne Entreprenøren Hjelper Moms Finn Fjernjobber og tjene mer penger

Profesjonelle kvinner slår toppen av karrieren i midten av 30-tallet, og i økende grad venter de til omtrent samme tid for å begynne å ha barn. Resultatet? Bedrifter mister verdifulle lagmedlemmer som kvinner sliter med å finne en balanse mellom familie og karriere.

Entreprenører Katharine Zaleski og Milena Berry lanserte et selskap, PowerToFly, for å takle dette problemet. De forbinder høyt kvalifiserte kvinner - i stor grad i teknologibransjen - med jobber hos selskaper som BuzzFeed og Hearst. Saken som setter PowerToFly bortsett fra tradisjonelle rekrutteringsselskaper, er 100% av jobbene som foreslås for kvinner som er fjerntliggende.

Duoen har fått mye oppmerksomhet for sitt arbeid, delvis på grunn av a Formue stykke Zaleski skrev apologizing til kvinnene hun jobbet med før hun hadde egne barn for hvordan hun behandlet dem. (Kritikere har sagt at det var et spill for press.)

Uansett har Zaleski og Berry lært en rekke leksjoner underveis som kan hjelpe deg med å tjene mer penger - spesielt hvis du er en arbeidende mamma.

Hvorfor fjernbetjening åpner dører for kvinner

"Fjernt arbeid," sa Zaleski, "er hundre prosent fremtiden."

"Det er en stor idé," fortsatte hun. "Det påvirker ikke bare kvinner i teknologi, det påvirker kvinner overalt. Biologisk er vi veldig forskjellige fra menn fordi vi har babyer. Det endrer arbeidsparadigmet ditt, spesielt de første månedene. "

Hvis moderskapet endrer en kvinnes arbeidsparadigm, endrer PowerToFly sine arbeidsplass paradigme. Mer enn 600 selskaper har brukt PowerToFly til å finne kvalifiserte eksterne arbeidstakere, noe som resulterer i mer enn 2 millioner dollar i lønnsslipp for kvinner som arbeider eksternt rundt om i verden.

Hva har økt oppstart fra fødsel gjennom det første året lærte Zaleski om kvinner, tjene potensial og forhandlinger?

Her er de tre beste tipsene Zaleski delte om hvordan kvinner kan tjene mer penger gjennom hele karrieren deres:

1. Bland personlige liv og arbeid

Ditt forretningsliv og personlige liv trenger ikke å eksistere i siloer. Da Zaleski kom sammen med Berry for å starte PowerToFly, var hennes problem personlig: Hun hadde en seks uker gammel datter hjemme, og hun ønsket ikke å velge mellom familie og karriere.

Zaleski var på barselsorlov fra hennes rolle som grunnleggende redaktør av NowThis News da Berry ba henne om kaffe. Zaleski så to måter foran seg: Sett hennes datter i andres omsorg for lange arbeidsdager og pendler hver dag eller pause hennes karriere for å heve datteren sin heltid.

Som de to kvinnene snakket, begynte Zaleski å se hva hun kaller "den tredje veien." Hvis den første veien er karrierebasert, og den andre veien fremover dreier seg om morskap, Den tredje veien fremover er en som omfatter karriere og moderskap sammen gjennom eksternt arbeid.

Mens hun og Berry jobbet for å gjøre "tredje vei" en mer levedyktig måte for kvinner i teknologi, lærte hun mye. En av disse leksjonene kom i PowerToFlys første års virksomhet fra tidlig investor Jonah Peretti. "Jonah Peretti sa at de beste selskapene er en refleksjon av et personlig problem som grunnleggerne prøver å løse, sier Zaleski. Det problemet, fortsatte hun, "er egentlig det som motiverer oss hver dag."

2. Be om riktig lønn

Zaleski jobber med talentfulle, utdannede, karriereinnstilte kvinner hver eneste dag. Mange av disse kvinnene, ifølge Zaleski, sier at de ønsker å tjene en bestemt lønn. For den rette muligheten, ville de jobbe for mindre.

Zaleski mener at denne tankegangen holder kvinner tilbake fra å tjene til sitt fulle potensiale. "Den rette muligheten," Zaleski mener, "har også den rette lønnen."

"Den rette muligheten har også den riktige lønnen," sier @kzaleski

Dessverre er det ikke bare den rette muligheten at kvinner er villige til å være underbetalte for. Zaleski sier hun ser kvinner hver dag som ikke ber om å bli kompensert for verdien de legger til sine selskaper.

"Kvinne undergraver seg selv," sier Zaleski. "Du vet hva du er verdt, men mange kvinner - på grunn av selvtillitsspørsmål - undervurderer arbeidet med minst 20%."

Studier etter studier viser at kvinner i arbeidsstyrken skaper en bedre bunnlinje for selskaper, forklarte Zaleski. Kvinner bør forstå at deres utdanning, opplæring og erfaring er verdifulle for arbeidsgivere.

3. Forhandle ved hjelp av fakta

Zaleski sier at kvinner skal forhandle for lønn som er i tråd med deres faglige bidrag. Kvinner som forhandler sannsynligvis vil tjene mer enn sine jevnaldrende, og de kan til og med få ytterligere respekt fra sine arbeidsgivere.

"Når ansatte forhandler med meg rundt lønn, har jeg større respekt for den ansatte på mange problemer," sier Zaleski.

Hun og Berry tror så sterkt i forhandlingsmaktene at de trener PowerToFly-kandidater om hvordan man kan forhandle bedre lønn. En av hennes største tips til lesere som ønsker å forhandle om lønn, eksterne arbeidsrettigheter eller andre fordeler er å Hold samtalen fokusert på fakta, ikke følelser.

"Folk blir alltid i trøbbel når de bruker personlige stillinger når de forhandler i stedet for fakta i problemene ved hånden," forklarte hun.

Snarere enn å si ting som, "Jeg vil gjerne tjene mer," Prøv å si, "Dette handler om arbeidsproduktet mitt. Jeg føler at jeg ville være et mye mer effektivt medlem av teamet ditt hvis jeg ikke pendler en time hver vei, " Zaleski foreslår.

Zaleski mener at forhandlinger, teknologi og eksternt arbeid alle bidrar til å hjelpe kvinner til å tjene lik lønn som menn. Og fra sitt hjemmekontor i Brooklyn, New York, gjør hun sitt beste for å hjelpe at likestilling kommer raskere enn senere.

Din sving: Har du forhandlet fjernt arbeid eller balansert telekommunikasjon med foreldre?

Melissa Gilliam Shaw er freelance skribent og markedsføring profesjonell og skaperen av MilliGFunk: en reise, sunn livsstil og DIY blogg. Du kan finne Melissa på Facebook, Twitter (@MilliGFunk), Pinterest og LinkedIn.

Skrive Inn Din Kommentar