Penger

Ebay Surprise: Gjøre ekstra penger med andre folks ting

Ebay Surprise: Gjøre ekstra penger med andre folks ting

Jeg elsker å bruke penger. Jeg ville ivrig kaste bort mine hardt opptjente penger på klær, vesker, sko, sminke og mer. Etter år med denne uheldig vane kom jeg til et punkt der jeg ikke kunne håndtere skylden. Jeg kunne ha spart nok til et hus nå - eller i det minste en fin leilighet. Jeg trengte å være smartere med kontanter.

Som mange andre mennesker som vil laste ut sine uønskede ting, sløv jeg mine dyrebare ting til forsendelsesbutikker som Buffalo Exchange og Beacon's Closet i håp om innbetaling. Dessverre er forsendelsesbutikker ekstremt kresne, og vil bare velge noen få utvalgte varer fra din gigantiske haug. Stol på meg, jeg har vært vitne til irate-selgere som forsøker å begrunne med faste kjøpere, som robotisk svarer: "Det er bare ikke i sesongen akkurat nå", eller "vi ser egentlig ikke jakker for øyeblikket." Uh, ja sikkert, men jeg så en hel rack av stygge, buksete jakker rundt 1975 i nærheten av døren.

Til slutt ble jeg lei av forsendelsesbutikker og bestemte meg for å ta saker i egne hender. Jeg bestemte meg for å starte en eBay-butikk, og ikke et øyeblikk for tidlig; mitt lille Brooklyn skap var sprengning. Jeg hadde bokstavelig talt ikke mer plass.

Å være en handelskjøp, jeg var veldig kjent med eBay og hadde solgt noen få ting før. Jeg valgte det laveste månedlige abonnementet for $ 15 per måned og $ 0.20 en notering. Det høres billig, men husk, eBay tar en prosentandel av fortjenesten din, som gjør PayPal. Mine gjennomsnittlige avgifter fra eBay utgjør omtrent $ 220 per måned.

Den første dagen jeg postet varer, solgte de umiddelbart. Det var en utrolig følelse, spesielt fordi jeg ikke hadde forventet det. Den første måneden brutt jeg over $ 3000!

Med mange av mine gjenstander som flyr av de digitale rackene, måtte jeg finne ut om jeg ønsket å kjøpe flere ting og selge den i håp om å øke virksomheten min. Forholdet til å gjøre dette ville bety å samle flere ting som kanskje ikke engang selger.

Løsningen til dette presenterte seg raskt. Heldigvis for meg, mine venner liker å handle, og har tonnevis av dyre ting de ikke lenger vil ha. Etter å ha fortalt dem om min eBay-sidegig, uttrykte de sitt ønske om å selge de nye par skoene de aldri hadde på seg, eller den dyre pose som de kjøpte på et innfall.

Lav og se, neste fase av min salg begynte! Jeg begynte å selge ting for venner (og venner av venner) og belaste en liten avgift. Hvis det ikke selger om 30 dager, kan de relist det og bli belastet en annen liten avgift, eller de kan ta den tilbake. Hvis de bor i nærheten, henter jeg elementet direkte. Hvis de er ute av stand, kan jeg enten ta bilder og sende den til meg, eller de kan sende varen til meg - de dekker kostnadene ved frakt.

Det forbauser meg alltid hvor dovne folk er - vennene mine er alle Internett-kunnskapsrike og kan enkelt selge sine egne ting, men bare ikke vil gjøre det fordi de bare er kortvarige. Også, noen mennesker er ikke kjent med eBay (gasp!), Og tror det er et problem å lære hvordan nettstedet fungerer og hva deres retningslinjer er. Det er sant, det er en spesiell kultur til eBay, og fordi jeg er en gjenopprettet shopaholic, har jeg brukt utallige timer på å surfe og handle. For det meste vet jeg hva folk vil ha, og jeg vet hva som selger.

Jeg tar bilder, skriver beskrivelsen og legger inn den. Jeg bruker også mine sosiale medier, som Facebook, Pinterest og Twitter, for å bidra til å fremme nye produkter. Så langt har det fungert bra, og jeg forventer å øke denne delen av min sidegig.

Claire Tak er eier av eBay-butikken Claire's Closet NYC. Om dagen er hun en nyhetsredaktør for et finansnettsted. Hun bor i Brooklyn.


Skrive Inn Din Kommentar