Penger

Denne Harvard Grad vil betale deg $ 10,000 for å hjelpe ham med å finne en kjæreste

Denne Harvard Grad vil betale deg $ 10,000 for å hjelpe ham med å finne en kjæreste

Noen sier "kjærlighet koster ikke noe." Men for en Alabama mann har kjærligheten en bestemt pris: $ 10,000. Ren Lu Du tar en ukonvensjonell rute i hans søken etter sann kjærlighet ved å tilby en kontant utbetaling til noen som kan finne ham en kjæreste.

29-åringen, som bor i Birmingham, Alabama, jobber 12 timer i døgnet som en tilknytning til et private equity-selskap, så tiden for dating er mangelvare. Han har prøvd mer konvensjonelle ruter for å møte hans kamp, ​​inkludert å gå på blinde datoer opprettet av venner og bruke datingapps som Tinder, men han har ikke funnet den spesielle dame han leter etter ennå. Etter et år på utkikk etter kjærlighet i Birmingham, hvor han gikk på "noen interessante, noen kjedelige og noen helt bizarre" datoer, bestemte han seg for å øke sitt søken etter kjærlighet.

Så åpnet han sitt eget datingside. Hjemmesiden sier "Jeg er singel. La oss forandre det. "

Spill Matchmaker for denne gutten

Forutsetningen er enkel: Finn deg en kvinne som han daterer i seks måneder, og han betaler deg en $ 10.000 søkers gebyr. Den ene bestemmelsen er Du kan ikke nominere deg selv. (Ville det ikke vært en vanskelig samtale? "Elsk, det er vår seks måneders jubileum. Hvor er min ti grand?")

Du vokste opp i forstedene til D.C. og flyttet til Birmingham etter at han ble uteksaminert fra Harvard Business School. Hans nettside sier at han leter etter en aktiv, intellektuelt nysgjerrig kvinne som elsker ideen om takeaway og en film for en date natt. Hun burde være interessert i å lære nye brettspill og liker å lære tilfeldige ting på Wikipedia. Han vil også ha en kvinne som vil nyte å tenke på "latterlige hypotetiske."

Du lister hans vitalitet på nettstedet; han står 5'9 ", veier 155 pounds, og er en Myers-Briggs ENTJ. Han har ingen barn eller kjæledyr, røyker ikke og er ikke religiøs. Men han er en stor filmvifte og sier at han nyter "å gå på rare nye eventyr" i tillegg til å spille tennis og brettspill og gå på tur. Noen av hans favoritt TV-programmer og filmer inkluderer Game of Thrones, Breaking Bad, Silicon Valley, Memento, Wedding Crashers og Wall-E.

Hans nettsted inneholder også noen få "obligatoriske bilder av meg for å forsikre deg om at jeg ikke er en nigeriansk prins, sterk AI eller to midgets i en trenchcoat." Bildene viser at han spiller cornhole shirtless ved siden av en hvit bil som står på en innsjø trampolin skjorteløs, og noen snaps med venner (iført en skjorte).

Hvordan det virker for ham

Mens du opprinnelig startet nettsiden for å redde ham tid og hjelpe ham med å strømline prosessen med å finne sann kjærlighet, vil den overflod av svar han mottok hittil uten tvil ta opp ganske mye av sin tid. Han har allerede mottatt tusenvis av innleveringer, noen kommer fra så langt unna som Indonesia og Singapore, rapporter The Washington Post. Han bodde selv opp en natt til 4 a.m. sortering gjennom innleveringer.

Halvparten av svarene er fra kvinner som nominerer seg, slik at de ikke engang kan tjene penger på $ 10.000-prisen. Dette betyr at du kan finne sann kjærlighet uten å betale en krone.

Men selv om han ikke ender med å betale ut en søkerens avgift, vil du sannsynligvis måtte betale for noen datoer med sine potensielle kjære. Og alle som planlegger å gå på mange datoer kan sikkert dra nytte av noen kreative ideer for romantiske, men rimelige datoen netter.

Nominere du er neste kjæreste

Hvis du kjenner den perfekte jenta til deg, bare gå til hans hjemmeside og fyll ut skjemaet med litt informasjon om den potensielt heldige dame, samt et bilde eller to av henne. Formentlig, hvis du er interessert, vil han være i kontakt med å sette opp en rendezvous - men med tusenvis av oppføringer han har mottatt, kan det ta en stund før hun hører fra ham.

Så, seks måneder nedover veien, hvis matchmaking ferdighetene dine er opp til pålydende, kan du kontanter inn og samle inn $ 10.000. Det forutsetter at du ikke selv har nominert deg selv, men hvis du finner drømmens mann, er ikke den prisen nok?

Din sving: Hva synes du om denne strategien? Ville du spille matchmaker for en venn - eller prøv denne metoden selv?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar