Penger

Reiselys og spare penger: Hvordan unngå å betale bagasjeavgifter

Reiselys og spare penger: Hvordan unngå å betale bagasjeavgifter

Hvis du flyr American Airlines med sine grenser på 10 sjekket poser, vil dine bagasjekostnader i hel tur bli totalt $3,240.

Det er et ekstremt eksempel - hvem ville reise med det mange poser? - men de fleste flyselskapene tar betalt for bagasje, vanligvis $ 25 hver vei for den første sjekket baggen. Den enkleste måten å spare pengene er å reise med bare påsekk. En ekstra bonus: Ingen tid å sjekke poser eller vente på bagasjerom.

Selvfølgelig, noen flyselskaper ta betalt avgifter selv for bærevesker. Så går med bare carry-on er en god start, men hvis du vil reise egentlig billig, kanskje du må reise enda lettere. Da jeg fløy ut til Colorado i fjor for å klatre på noen fjell, klarte jeg å unngå selv gebyravgiften, og jeg vil forklare hvordan jeg gjorde det i et øyeblikk. Men først, se på hvordan du skal reise med bare påføring.

Hvor mye er du tillatt å bære?

Flyselskaper angir egne retningslinjer når det gjelder bagasjerom, vekt og tilhørende regler, men de varierer ikke for mye fra den ene til den andre. For eksempel angir både American Airlines-nettstedet og Delta-nettstedet at du kan ta med en pose ombord hvis den kombinerte lengden, bredden og høyden er 45 tommer, og dimensjonene overstiger ikke 22 med 14 x 9 x 23 cm ). Southwest Airlines tillater en større pose, opptil 24 av 16 med 10 tommer.

Vektbegrensninger er vanligvis ikke spesifisert for bærevesker, kanskje fordi du vil være den som gjør bærevesken.

Når du handler for det perfekte bærebagasje, husk å ta med et målebånd. Hvis du trenger alt plassen du kan få, sikte på å komme så nært som mulig til disse målingene:

Den perfekte bæreveske: 22 ved 14 med 9 tommer.

Det er ikke mye plass, men det er måter å få det til å fungere på. Min kone og jeg dro en gang til Ecuador for en måned med bare bærevesker. Her er fire strategier for å reise lys:

1. Ta bare det du trenger

Tenk tilbake til tidligere turer og husk de tingene du aldri brukte. Ikke pakk dem neste gang. Ta nøye med på hva du trenger for å ha en flott tur, og legg igjen de unødvendige tingene.

2. Pak den minste gjenstanden som passer til formålet

Den andre strategien er også enkel. Hvis du for eksempel skal kjølig, ta med en svært komprimerbar dunjakke i stedet for en tung ullgenser. En elektronisk bokleser kan erstatte mange papirbøker. Lys og stilig reisebukser ruller opp mye mindre enn jeans.

Over tid, kjøp reiseposter som tar svært lite plass, og til slutt vil du enkelt kunne pakke alt i en liten pose.

3. Kjøp hvor du går, snarere enn å ta med deg

Den tredje strategien er å etterlate ting du lett kan få når du reiser. Hoteller har sjampo, for eksempel. Batterier til kameraer og lignende er tilgjengelige i butikker rundt om i verden. Ikke sikker på om du trenger en vinterhue? Vent og se. Du kan kjøpe det om nødvendig, og du vil ha en suvenir også.

4. Dra nytte av hele verdensrommet du kan

Til slutt, bruk alle Plassen du er tillatt. Bære en stor veske eller koffert og fyll den.

Hvis du fortsatt trenger å ta med flere ting, gå et skritt videre. Bruk en jakke på flyet, og gjør den som har fire eller flere lommer. Fyll de lommene med små gjenstander, slik at du kan frigjøre mer plass i din bæreveske eller personlig gjenstand.

Vent, det er mer du kan ta!

Du får vanligvis en "personlig gjenstand" som ikke teller som en bæreveske. Du får også ta andre "godkjente varer." Politikkene varierer fra flyselskap til flyselskap, så du må sjekke online før du pakker. Men for eksempel kan et personlig element vanligvis være et av følgende:

  • Pung
  • Stresskoffert
  • Kamerapose
  • Bleiebag
  • Bærbar datamaskin
  • Noe mindre enn en av disse

Hvis du leser mellom linjene her, har du kanskje allerede vurdert at en koffert ikke trenger å være full av arbeidsrelaterte ting. Det kan bære klær eller noe annet du kan ta på en personlig tur - og den bærbare kan passe inn i den sammen med disse andre reisepostene.

For å kvalifisere, må ditt personlige element generelt passe under setet foran deg, så myke sider som kan passe til dette rommet, som en stor veske, kan være en bedre innsats. Sjekk flyselskapets nettside for andre regler.

Andre godkjente varer som ikke teller mot din tillatelse til en bæreveske eller Personlig gjenstand er tillatt. Her er noen typiske eksempler:

  • Jakke
  • Bok
  • Hatt
  • Mat eller drikke kjøpt etter å ha fjernet sikkerhetskontrollpunktene

Noen flyselskaper tillater også barnevogner, bleieposer, turgåere og kanoer som ekstra godkjente varer. Sjekk flyselskapets nettside for de siste reglene før du begynner å pakke.

Slik reiser du lett og billig

Hvis du glemmer å betale for den bærevesken når du bestiller billetten din med Spirit Airlines, og dukker opp på porten med den, betaler du et gebyr på $ 100 hver vei! Det kan bidra til å forklare hvorfor Spirit Airlines er det mest utrolige flyselskapet i USA (og den mest lønnsomme). Men andre flyselskaper begynner å ta betalt for vesker.

Da jeg tok min tur / klatring tur i fjor, fløy jeg fra Tampa til Denver for $ 285 tur på Frontier Airlines.Det var en god avtale, men bagasjekostnadene forvirret meg. Flyselskapet belaster forskjellige priser for en bæreveske, avhengig av når og hvor du betaler. Jeg oppdaget for sent at jeg skulle ha betalt for øyeblikket jeg bestilte flyet mitt for å få den laveste prisen.

Jeg kunne ha spart $ 5 hvis jeg ble med på "Discount Den." Det var til og med gratis å bli med, men bare hvis jeg allerede var medlem av "Early Returns" -programmet. Jeg gjør ikke dette opp. Det var enda en "Classic Plus" -rabatt, men jeg fant aldri ut hva det var eller hvordan jeg skulle få det. Hvis jeg viste meg på porten med bærekraften min, ville det koste $ 100 tur, så jeg er ganske sikker på at Frontier ønsker å forvirre passasjerene.

I motsetning til en avgift på $ 70 på tur, hvis jeg betalte på nettet, fjernet jeg min lille sovepose fra ryggsekken og klemte resten (inkludert en bærbar PC) ned for å oppfylle de tillatte personelementdimensjonene (en generøs 18 med 14 ved 8 tommer). Voilà! Jeg reiste uten å betale noen ekstra avgifter i det hele tatt. Selvfølgelig hadde jeg også en jakke med lastede lommer. Ja jeg er at billig. Heldigvis er Florida flyplasser veldig godt aircondition.

Jeg planla å sove i leiebil for to netter på trailheads, så jeg kjøpte en $ 15 sovepose på en Walmart morgen jeg landet. På den siste dagen av turen ga jeg det til en hjemløs mann i Denver. Netto besparelser etter kjøp av sovepose: $ 55.

Les flyselskapets bagasjeregler før neste tur, og du kan spare penger.

Vil du vite mer om å spare penger på reise? Bli med Reise Hacking Cartel, et fellesskap av ekspert reise hackere.

Din sving: Får du noen gang med bare å flytte, eller med enda mindre?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar