Penger

Kle deg som en kylling gratis kylling-fil-a 14. juli

Kle deg som en kylling gratis kylling-fil-a 14. juli

Hva ville du gjøre for gratis mat?

Hvis "kle seg i en ku-drakt" er noe du vil være villig til å legge til på listen din, så få antrekket klart, fordi Tirsdag 14. juli 2015 er Chick-fil-A er National Cow Appreciation Day. Det er et smart spill på deres "Eat Mor Chikin" ku-kampanje, og det kan koste deg gratis mat hvis du er villig til å se litt dum ut.

Det er rikelig med gratis matdager der ute, fra nasjonale dager observert av en rekke kjeder til kjedespesifikke dager opprettet som en sammenheng med visse produkter. Men dette må være en av de mest morsomme gratis matdager, langt.

Slik får du gratis Chick-fil-A

14. juli vil alle som er "fullstendig kledd som ku" få et gratis måltid etter eget valg, inkludert hovedrett, biff og biff. Du kan se hele listen over måltidsmuligheter her.

"Fullt kledd," ifølge kampanjens vanlige spørsmål betyr dressing som en ku fra topp til tå. Du trenger ikke å leie en full ku kostyme; en kuvertrykkskjorte, et par bukser og lue ville gjøre trikset, eller du kan lim noen svarte byggepapir prikker på en all-hvit antrekk. Men du kan også bli så kreativ som du ønsker ved å male ansiktet ditt, lage en kua maske eller legge til en morsom berøring som en cowbell rundt halsen din. DIY elskere kan til og med laste ned en rekke gratis mønstre og maler her for å komme i gang.

Har bare lyst på å ha på seg "delvis ku-kjole"? Gå inn i et ku-tema tilbehør som en lue, skjerf eller sneakers, og du kan fortsatt få en gratis hovedrett (sans side og drikke) på lederens skjønn.

Valget er ditt, men hva er det morsomt å engasjere seg i delvis silliness og få en delvis freebie? Få din fulle moo på og ta deg et helt måltid! Mange andre kunder vil gjøre det samme, slik at du ikke engang ser ut av sted.

Din sving: Har du noen gang deltatt i National Cow Appreciation Day? Vil du delta i år?

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.

Skrive Inn Din Kommentar