Penger

Vinn $ 100,000 i denne App Design Contest, selv om du ikke er en utvikler

Vinn $ 100,000 i denne App Design Contest, selv om du ikke er en utvikler

Vi vet allerede at det å opprette en populær app kan hjelpe deg med å tjene $ 6000 i måneden - eller til og med $ 10 millioner. Men å lage en app tar ofte kodende ferdigheter den gjennomsnittlige personen kanskje ikke har. Nå, selv de ikke-techies blant oss har en sjanse til å designe en app og vinne $ 100,000 i premiepenger.

Som et ledd i sin Small Business App Challenge, tilbyr et teknologibedskap, kalt Appsbar, $ 100,000 til personen eller selskapet som lager den beste appen for Android, iPhone eller Windows, med sin gratis app-utviklingsplattform. Tanken er å gjøre det enklere for småbedriftseiere å designe og starte programmer for å støtte sitt arbeid.

"Det har alltid vært vårt oppdrag å styrke småbedrifter og utjevne spillområdet for mobilapputvikling," fortalte selskapets grunnlegger og administrerende direktør, Scott Hirsch, PRNewswire. "Denne muligheten til å tjene $ 100.000 styrker vår forpliktelse til den grunnen."

Hvordan virker apperbarer?

Plattformen hjelper små og mellomstore bedrifter til å utvikle og distribuere mobilapper. Den fokuserer på mindre bedrifter, for eksempel "mamma og pop" -butikker, og denne gratisappen betaler deg for å fortelle vennene dine om ny musikk, som kanskje mangler tekniske ferdigheter og kunnskaper for å programmere eller kode egne apper, som samt budsjettet til å ansette fagfolk.

Verktøyet er også populært blant fellesskap og ideelle grupper. For eksempel har flere foreldre laget apper for å koordinere sine barns fotball- og softballplaner. I stedet for å ansette programmerere for å skreddersy en app for deres spesifikke behov, bruker de ganske enkelt en gratis mal for å lage en app som oppfyller deres behov.

Appbyggeren er enkel å bruke, og du kan til og med lage en app direkte fra Android, iPhone, Windows og til og med BlackBerry-smarttelefoner og -tabletter.

Vinn $ 100,000 med appen din

For å gå inn i Appsbar-utfordringen for småbedrifter, må du være en juridisk amerikansk bosatt i alderen 18 år eller eldre som utvikler en app gjennom Appsbar-plattformen.

Du vil være kvalifisert for ukentlige premier, for eksempel iPod, tabletter, bærbare datamaskiner og flatskjerm-TVer. Dommere vil velge disse ukentlige vinnerne basert på en rekke faktorer, inkludert kreativitet, praktisk, innovasjon, antall nedlastinger og andre faktorer.

Når konkurransen stenger den 4. november 2015, vil et "kjendis panel av dommere" velge den offisielle Grand Prize Winner fra gruppen av ukentlige vinnere, og den vinnende appens designer vil ta hjem $ 100.000.

Selv om dommerne ikke er blitt navngitt, noterer Appsbar disse personene "bakgrunn i teknologi, popkultur, forretning, filantropi og mer."

Slik skriver du inn

Den vanskeligste delen av å skrive inn kommer sannsynligvis opp med app-ideen din. Resten er lett!

Registrer deg med Appsbar og opprett en app ved hjelp av sin gratis plattform, som selskapet sier, bør bare ta 20 minutter eller så, med mindre du legger til mange skjemaer, menyer og andre datatunge alternativer. Når du har opprettet appen, publiserer du den på en eller flere appmarkeder som Google Play, Apple App Store og Appcatch.com. Det er det: Så lenge du har brukt Appsbar til å utvikle appen din, postet den på en app-markedsplass og oppført den som gratis for brukere, er du inntatt for å vinne.

Etter at du har sendt inn appen din, vil Appsbar gjennomgå og optimalisere den. Denne prosessen tar vanligvis tre til fem virkedager, og appen din vil da være klar til deling. Du vil få så mange nedlastinger som mulig, så vær klar til å brann opp instagram-, pinterest-, Twitter- og Facebook-kontoene for å publisere appen din.

Konkurransen vil ikke godta gruppemeldinger, og du kan ikke bruke noen form for automatisk program for å utvikle oppføringen. Les FAQ og utskrift for mer informasjon.

Lykke til!

Din sving: Har du vurdert å opprette en app? Vil du delta i denne konkurransen?
Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar