Penger

4 måter å tjene penger på regningene dine

4 måter å tjene penger på regningene dine

Følgende er et gjestemelding fra Shaun på Smart Family Finance

Har regninger å betale? Du vet at du kan tjene penger av dem riktig?

Hastigheten til å tjene inntekt er ofte mye raskere enn hastigheten på å betale utgifter. Jeg er sikker på at dette er overraskende nyheter, fordi vi alltid føler at utgifter har kontroll over bankkontiene våre. Tenk på det, og du vil se at det er sant.

For de fleste er lønnsslipp utstedt hver uke eller hver uke. Renter på sparing og kontrollkontoer beregnes vanligvis ved gjennomsnittlig daglig saldo, noe som betyr at rentearbeid skjer daglig. Nå når betaler du utgifter? De fleste regninger, med mindre de er betalt i registret, forfaller ikke i minst en måned. I tillegg er dine utgifter, med unntak av lån, rentefritt. Hvis du betaler kredittkortregningen innen forfallsdato, må du ikke betale for et kjøp i begynnelsen av måneden i 30 dager.

Den delen av meg som ønsker å tjene penger på alle aspekter av livet mitt, lurer på; "Hvis det var noen måte å løse kontantstrømmen din, ville det være å vinne penger hver gang." Gode nyheter! Det er måter å tjene penger på regningene dine.

1. Race dine månedlige regninger

Den enkleste pengekonkurransen som noen kan vinne, er en mellom lønnsslipp, bankinteresse og månedlige regninger. Alt dette løpet krever å vinne er at du legger inn all inntekt i en rentebærende konto før du betaler regningene dine. Som nevnt tidligere beregner bankene renter på sjekker og sparekontoer på en måte som tjener deg penger på daglig basis. Så lenge du mottar lønnsslippet på bankkontoen din for så lite som en enkelt dag, vil du tjene renteinntekter.

Det høres ut som en så enkel måte å få noen dollar på, men få sjelden benytter anledningen. I 2006 rapporterte mindre enn halvparten av skattemyndighetene noen renteinntekter på sine skatter.

Regninger du kan bruke til dette løp: Kredittkortregning, bruksregninger og tilbakebetaling av lån.

2. Løpsregninger lengre enn 30 dager som hvis de var forfalte på 30 dager

En del av de fleste boliglånsbetalinger er en kostnad som kalles escrow. Escrow handler om å late som at din periodiske eiendomsskattregning skyldes hver måned. For eksempel, hvis din eiendomsskatt forfaller hvert år, vil banken dele regningen med 12 og samle inn en lik del av regningen hver måned. Bankene bruker da denne månedlige samlingen til å tjene renter inntil skatteregninger forfaller.

Det er ingen grunn til at du ikke kan legge dine personlige utgifter på samme måte. Du må bare dele regningen med antall måneder du må betale, og hver måned må du avregne den beregnede delen i en rentebærende konto eller et depositumssertifikat til regningen forfaller. Siden du kan spare for en lengre periode, kan du vanligvis finne bedre renter.

Regninger du kan bruke til dette løp: eiendomsskatt regning, inntektsskatt regning, vann / avløpsregning, forsikringspremier og momsavgifter (hvis en bedriftseier).

3. Dra fordel av tilbud til å håndtere kostnadene dine

Ofte tilbyr kredittkortselskaper og forhandlere å dekke sine regninger for deg. Rentefrie kredittkort og rentefri finansiering alle tillater deg å utsette betaling, rentefri, for en periode. Siden du aldri bør kjøpe noe uten penger først, kan du sette pengene i en rentebærende konto til rentefri perioden avsluttes.

Dette løp kan være lukrativt siden de fleste rentfrie forhandlere tilbyr tilbud om store utgifter som smykker, apparater og biler.

Regninger du kan bruke til dette løp: Rentefrie kredittkort (ikke forveksles med 0% renteoverføringsoverføringer) og store kjøp som gir en rentefri tilbakebetalingstid.

4. Handicap Dine Utgifter, men gi din inntekt en head start

For å få de beste løpene i noen av løpene ovenfor, er det best hvis du forstyrrer dine utgifter, samtidig som du gir din inntekt en start.

To personer med samme månedlige inntekter og utgifter kan tjene betydelig mer eller mindre renteinntekter, som følge av hvordan gjennomsnittlig daglig balanse er funnet. Gjennomsnittlig daglig saldo beregnes ved å legge opp din daglige saldo for hver dag i måneden, og deretter dividere med antall dager i måneden. For å maksimere renteinntekten må du sette så mange dager som mulig mellom å sette inn hele inntekten din i en måned og betale alle utgifter i den måneden.

Et best scenario for en 28 dagers måned vil være å sette inn alle pengene dine i løpet av de første 27 dagene i måneden og betale regningene dine på den siste dagen i måneden. Jeg kan ikke si for visse størrelseseffekter som dette rådet vil ha på ditt rentearbeid potensial, men jeg kjørte en simulering hvor en optimalisert sparer tjente mer enn seks ganger interessen til en ikke optimalisert sparer.

Det er bare to trinn for å øke rentearbeidpotensialet:

  1. Sett inntekt på en rentebærende konto så fort som mulig, og ingenting er raskere enn direkte å sette inn lønnsslippet ditt.
  2. Betal alle regningene dine, på så få dager som mulig, og så langt unna ditt første innskudd som mulig. De fleste kreditorer vil tillate deg å endre betalingsdatoen for regningene dine. Dra nytte av dette og sett opp alle regningene dine for samme dato eller så tett sammen som mulig. Det spiller ingen rolle hvilken dag du velger, men personlig bruker jeg den siste dagen i måneden.

Regninger du kan bruke til dette løp: Alle regninger.

Med renter på rekordløp er racing din kontantstrøm ikke billetten til pensjon, drømmeferien eller tilskudd til din inntekt. Det er bare en måte å tjene litt ekstra penger, og når du tenker på tidenes engasjement brukt på mange penny hoarding ideer, krever få så lite tid eller krefter.

Din inntektsverdi vil naturlig overstige dine utgifter; hvorfor ikke tjene penger fra regningene dine?

Shaun er forfatteren av bloggen Smart Family Finance, et nettsted dedikert til å utforske utfordringene i familiefinansiering; fra å starte et ekteskap til å starte en familie, fra å lære barna dine om økonomi for å hjelpe dem å velge en høyskole, fra enkeltinntekt til dobbel inntekt. Den intrikate verdenen med familiefinansiering låst opp, ett innlegg om gangen.


Skrive Inn Din Kommentar