Liv

Komme ut av fengsel Ofte er det ikke gratis - Her er 7 måter å heve sikkerhetstjenester

Komme ut av fengsel Ofte er det ikke gratis - Her er 7 måter å heve sikkerhetstjenester

Altfor mange av oss lever lønnsslipp til lønnsslipp.

Det betyr at det ville være en ekte kamp for å komme opp med $ 100 for en nødsituasjon - å si ingenting om $ 400 eller $ 500 - uten å gå dypere inn i gjeld.

Nødsituasjoner kommer i alle former og størrelser: uventede medisinske utgifter, bilproblemer, avslapping - eller til og med fengsel.

Folk forventer vanligvis ikke å komme opp i fengsel, og det kan være dyrt å kausjonere deg selv eller noen andre.

Den gjennomsnittlige kausjonsbeløpet kan variere fra noen få hundre dollar for en misdemeanor kostnad til $ 55 500 for en forbrytelse.

Faktisk kan utgiften være så forbudt at noen mennesker ender opp med å bli i fengsel lenger enn de må.

Gothamist rapporterer det Halvparten av folkene som sitter i New York City-fengsler er der fordi de ikke har bail-pengene de trenger for å komme seg ut.

"I tillegg til å utsette folk som antas uskyldige mot de mange farene ved [lokal fengselskompleks] Rikers Island, pretrial frihetsberøvelse forstyrrer folks arbeidsevne, betaler leie og tar vare på sine familier, og øker risikoen for at man blir funnet skyldig i en forbrytelse drastisk. " skriver Gothamistens Nathan Tempey.

Hvis du fikk en samtale fra en venn eller et familiemedlem som trengte å raskt øke bail penger, vil du vite hvor du skal snu? Her er noen enkle måter å få penger på.

  • Ha en garasje salg.
  • Selg varer på Decluttr, BookScouter eller Letgo.
  • Ta en mengde klær til din lokale forsendelsesbutikk.
  • Hvis du har et beredskapsfond, kan det være på tide å dyppe inn i den.
  • Tilbyr å gjøre ulike jobber på TaskRabbit.
  • Kontanter i resirkulerer på et samlingssted.
  • Non-profit bail funding programmer er tilgjengelige i noen byer. Sjekk om området ditt har noe lignende.

Hvis du har oppbrukt alle dine muligheter og fortsatt er kort på pengene du trenger for å kausjonere en fengslet venn eller et familiemedlem, bør du vurdere å gå til en bail agent.

Du vil betale en kausjonsobligasjonspremie, som bare er en prosentandel (ofte 10%) av det totale kausjonsbeløpet.

"Premien er et gebyr for bailagentens tjenester for å håndtere saksøkt og sørge for at han eller hun viser opp til alle nødvendige rettssaker," forklarer Nolo.

Bare vær oppmerksom på at mens Kontanter kausjon penger du betaler direkte til retten kan refunderes, men noen penger eller eiendeler du legger til en garanti for obligasjonslån er ikke.

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Ved å sjekke ut dette uthevede innholdet, hjelper du oss med å få flere måter å lagre!

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar