Penger

20 Fun Jobs og Side Gigs for Animal Lovers

20 Fun Jobs og Side Gigs for Animal Lovers

Hver gang du ser en venns hund, haster du over til kjæledyr og spiller en runde med henting? Har du alltid hatt kjærester i lommen, for sikkerhets skyld du lager en ny venn?

Hvis ja, vurder hvordan du kan leve med dyr. Det er et voksende felt; jobber forventes å vokse 15% mellom 2012 og 2022, ifølge Bureau of Labor Statistics (BLS).

Enten du er en fan av furry, scaly eller fjæredyr, her er noen jobber hvor du blir betalt for å jobbe med dyr.

1. Veterinær

Å være i stand til å ta vare på helsepersonellets kjæledyr er seriøs virksomhet.

Du må tjene en doktorgrad i veterinærmedisin fra en akkreditert veterinærhøgskole, som koster gjennomsnittlig $ 46 352 i året for utenlandsstudenter og $ 22 448 for studenter i USA, ifølge American Veterinary Medical Association.

Du kan spesialisere deg i å jobbe med små eller store dyr, og dagene dine kan være fylt med alt fra å utføre kompliserte kirurgiske prosedyrer til enkle kontroller.

Potensiell inntjening: $ 84,460 per år

2. Veterinærassistent

Hvis du vil elske å jobbe i en veterinærklinikk eller et sykehus, men ideen om å tilbringe år i skolen og shelling ut for en dyktig utdannet opplæring avskyr deg, bør du vurdere å jobbe som veterinærassistent.

I denne rollen bryr du deg om dyr og hjelper deg med prosedyrer i dyreklinikker eller sykehusinnstillinger.

Potensiell inntjening: $ 23,130 per år

3. Zookeeper

Å jobbe som zoo er et felles barndomsmål. Hvorfor ikke gjøre det til en realitet?

Kristen Farley-Rambo har denne drømmejobben. Hun jobber på Philadelphia Zoo som en gorilla keeper, omsorg for fem vestlige lavland gorillaer. Hun forbereder maten, gir dem medisinering når det er nødvendig, og hjelper til med å trene dem.

Potensiell inntjening: $ 107 000 per år

4. Pet Store Medarbeider

Å jobbe i en dyrebutikk er en fin måte å samhandle med dyr på daglig basis, både i butikken og de som kommer inn hos kundene.

Du anbefaler produkter, lagerhyller og jobber et kasseapparat i tillegg til å ta vare på disse butikkens dyr. Du må være i god form, siden det å flytte tunge poser med hundemat, vil nesten helt sikkert være en del av konserten.

Potensiell inntjening: $ 23.000 til $ 49.000 per år

5. Doggie Daycare Staffmedlem

Når kjæledyrsinnehavere går på jobb eller forlater byen, slipper mange av sine kjære kjæledyr på en barneomsorg for å la dem få litt trening, samhandle med andre dyr og ha det gøy med omsorgsfullt ansatte.

Å jobbe på en hule barnehage er en aktiv jobb hvor du kjører rundt med dusinvis av kjæledyr, spiller uendelige runder av henting, rydder opp etter dem, mate dem og administrerer medisinering når det er nødvendig.

Potensiell inntjening: $ 20.000 per år

6. Ridningslærer

Ridning er en fin måte for barn og voksne å samhandle med hester. Hvis du er en dyktig rytter, hvorfor ikke lære andre om din lidenskap?

Undervisning er en fin måte å tjene penger, dele ferdighetene dine og kanskje til og med få gratis eller rimelig plass til å gå ombord på hester, hvis du har noen eller ri hester på fritiden din.

Potensiell inntjening: $ 65 000 per år

7. Pooper Scooper

Ikke alle hundeeiere har tid, tålmodighet eller mage til å rydde opp etter hans elskede pooch.

Det er derfor noen underholdende hundelskere betaler inn ved å drive sine egne poop-scooping bedrifter. Vanligvis vil scoopers sette faste avtaler med klienter og komme med et par ganger i uken for å gjøre deres bakgårder uberørte.

Potensiell inntjening: $ 45 per time

8. Dyrekontrollansvarlig

Overgivne, syke og dyre dyr trenger medfølende individer til å jobbe med dem som dyrkontrollansvarlige. Det er en fin måte å betjene samfunnet på og hjelpe omsorg for kjæledyr i vanskelige situasjoner.

Potensiell inntjening: $ 34.370 per år

9. Animal Shelter Technician

Når dyr gjør veien til husly, er de ofte redd og noen ganger syk. Shelter-teknikere bryr seg om, mate og rense dem, og gi opplæring og oppmerksomhet når de kan.

Hvis du elsker dyr og vil hjelpe dem til å føle seg så trygg som mulig under vanskelige tider, kan dette være jobben for deg.

Potensiell inntjening: $ 29 000 per år

10. Animal Trainer

Hvis du har den Cesar Millan-kontakten, bør du vurdere å bli dyretrener. Selv om dette ikke er en jobb, kan du bare hoppe inn, spørre om du kan praktisere med en lokal trener eller finne en dyre treningsklasse.

Du kan til og med spesialisere seg i bestemte typer dyr, som disse kattoppførselistene.

Potensiell inntjening: $ 32 400 per år

11. Pet Sitter

Tjen opp til $ 100 per natt omsorg for kjæledyr mens deres eiere er ute av byen. Noen kjæledyrseiere vil ønske at du skal overnatte med dyrene sine, mens andre vil ha det bra med innsjekking noen ganger om dagen.

Forvent å tjene mesteparten av kontanter i tider når folk vanligvis reiser ut av byen, for eksempel i helger, helligdager og sommer. Sørg for at du har riktig forsikring og liming, siden du skal jobbe i folks hjem.

Potensiell inntjening: $ 100 per natt eller $ 35 per time

12. Dog Walker

Få litt mosjon og tilbringe tid med hunder som en hundevandrer.Vurder din erfaring og hver hunds personlighet før du går mer enn ett dyr om gangen, og sørg for å ta med mange poop-scooping poser!

Potensiell inntjening: $ 8 til $ 20 per time

13. Veterinærmottaker

Hvis du elsker dyr, men ikke liker medisinske prosedyrer, hvorfor ikke jobbe som resepsjonist på en veterinærklinikk eller et sykehus?

Du vil hilse på kjæledyr og eiere, planlegge avtaler, og sørg for at alt går bra, og du har sikkert vunnet, må du se mye blod.

Potensiell inntjening: $ 28 000 per år

14. Dyre rettighetsadvokat

Hvis du liker å snakke om dine lidenskaper, bør du vurdere å jobbe som en dyrerettforesøker. Organisasjoner som mennesker for den etiske behandlingen av dyr (PETA) ansetter for en rekke stillinger som innebærer å stå opp for dyrs rettigheter.

Potensiell inntjening: $ 35.000 per år

15. Zoolog eller Wildlife Biolog

Ville dyr er fascinerende, og zoologer og dyrebiologer bruker dagene sine til å lære mer om dem. Disse jobbene innebærer å studere hvordan dyrelivet interagerer med omgivelsene, samt å studere dyr, fysiske egenskaper og oppførsel.

Du trenger en bachelor eller mastergrad i et beslektet felt, som biologi eller zoologi.

Potensiell inntjening: $ 57,710 per år

16. Pet Groomer

Tilbring dagene dine nært og personlig med kjæledyr, og sørg for at de ser best ut. Pet groomers tjener vanligvis en timelønn, tips og en provisjon.

Potensiell inntjening: $ 49 000 per år

17. Dyrevelferdsadvokat

Veterinærorganisasjoner for dyrerettigheter ansetter advokater til å føre søksmål mot dyremisbrukere, ifølge Animal Legal Defense Fund. Du trenger en lovgrad for å bryte inn i denne karrieren.

Potensiell inntjening: $ 50 000 per år

18. Dyreassistert terapeut

Å samhandle med dyr kan hjelpe folk med helseproblemer, holde opp med ånden og gi dem noe å se frem til.

Sykehus, sykehjem og hjemmebruk fungerer ofte med personer som spesialiserer seg på dyrassistert terapi for å hjelpe sine beboere med jevne mellomrom med jevne mellomrom.

Potensiell inntjening: $ 60 000 per år

19. Dyremassasje terapeut

Hvem vil ikke bli betalt til hunder og katter? Hvis du er en pet massasje terapeut, kan du.

Sertifiseringsstyret for dyr akupressur og massasje gir ressurser og lenker til sertifiseringsprogrammer slik at du kan bli sertifisert.

Potensiell inntjening: $ 50 per time

20. Petfotograf

Få betalt for å ta candids og portretter av folkens pels babyer som kjæledyrfotograf.

Du trenger ditt eget kamera og belysningsutstyr hvis du planlegger innendørs skudd, men du kommer til å tilbringe dagene dine i samspill med dyr og fange bilde-perfekte øyeblikk av den ytterste cuteness.

Potensiell inntjening: $ 175 per fotografering

Din sving: Arbeider du med dyr på en annen måte? Del jobben din i kommentarene!

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar