Investere

Her er noen gode gratis diagrammer for Investing Analysis

Her er noen gode gratis diagrammer for Investing Analysis

Et bilde er verdt tusen ord.

Bruken av et enkelt bilde kan fortelle historien om et komplekst emne - og det er spesielt sant når det gjelder å investere i aksjemarkedet. Men for mange nye investorer kan det være vanskelig å finne gratis diagrammer for investering. Mange profesjonelle investorer bruker dyre kartleggingsprogrammer og abonnementer for å bygge lagerdiagrammer, men de fleste handelsfolk trenger ikke disse.

I stedet er det mange gratis diagrammer for investering som du kan finne online. Her er noen av de beste gratis investeringskartene:

StockCharts.com

StockCharts.com er min favoritt investering diagram verktøyet. Kanskje jeg er partisk fordi

Dette var det første kartleggingsprogrammet jeg lærte å bruke, men jeg synes det også er det enkleste. StockCharts.com har også et av de større utvalg av gratis diagrammer, og de har også en API som du kan bruke med Excel for å bygge makroer av. Dette kan være nyttig hvis du vil bruke aksjekartet som en av mange forskjellige faktorer.

På StockCharts.com kan du bygge:

  • SharpCharts (Lysestake, Linje, Renko, Kagi, Ichimoku, OHLC Bar-diagrammer)
  • Punkt og figurdiagrammer
  • PerfCharts
  • CandleGlance Grupper
  • Gallerikart
  • Market Tepper

Jeg er en old-school-point-and-figure-diagram slags fyr, og StockCharts.com har de beste poeng- og figurdiagrammer tilgjengelig gratis. Du kan legge på glidende gjennomsnitt og egendefinerte innstillinger på diagrammet, og det beste er at det er gratis!

BigCharts

BigCharts fra MarketWatch er en god kartleggingsløsning, men gir deg ingen tekniske detaljer gratis. Du kan sette sammen grunnleggende og interaktive diagrammer for verdipapirer, men for å gjøre tekniske diagrammer, for eksempel poeng og figur, må du betale for deres tekniske abonnementstjeneste.

Men hvis du leter etter et grunnleggende diagram for å se på prishistorier, tilbyr BigCharts en god løsning.

ThinkorSwim

ThinkorSwim er ikke et kartprogram, men en handelsplattform. Hvis du ønsker å handle, er ThinkorSwim den beste plattformen for deg. Det er faktisk en plattform som ble kjøpt av TD Ameritrade, men ikke la det stoppe deg. Plattformen selv er fortsatt ledig hvis du åpner en konto, og du kan åpne en konto med lite penger å investere. I tillegg belaster de ingen kontobeløp, vedlikeholdsavgifter eller inaktivitetsavgifter. Så, du kan ganske enkelt sette opp kontoen din for å bruke sin handelsplattform for diagramene hvis du vil. Imidlertid bruker jeg ThinkorSwim, og jeg er også fan av handelsplattformen deres. Du finner min guide til ThinkorSwim her.

Store finansnettsteder

Alle de store finansnettene tilbyr også gratis diagrammer for investering, men igjen er de grunnleggende diagrammer som ikke inneholder noen tekniske funksjoner. Du kan finne grunnleggende lagerdiagrammer på:

  • Yahoo Finance
  • MSN Money
  • Google Finans
  • Reuters

Hver av disse nettstedene tilbyr mye av det samme, men de kan være nyttige diagrammer for å vise pristrender og historie.

De mest interessante diagrammene

Noen ganger vil du ikke sette sammen dine egne diagrammer for å investere. I stedet ser du heller interessante diagrammer som andre legger sammen. Jeg liker å følge StockTwits Charts, som legger inn de beste diagrammene fra StockTwits-nettverket. Nå kan du se hvilke andre handelsmenn som ser på og bygger uten å måtte gjøre noe av arbeidet selv.

Ja, det kan ikke være et diagrambyggingsverktøy, men det er et nyttig investeringsskjemaverktøy.

Hvor finner du diagrammer for investering?

Skrive Inn Din Kommentar