Penger

Få betalt til Tweet for Miss Piggy og Kermit: The Muppets trenger en sosial mediebehandling

Få betalt til Tweet for Miss Piggy og Kermit: The Muppets trenger en sosial mediebehandling

Hvis du er en profesjonell sosial media markedsfører, kan dette være din drøm konsert. Disney ansetter en Social Media Manager for Muppets 'online tilstedeværelse.Det stemmer: Du kan få betalt for å tweet for Miss Piggy eller Kermit the Frog.

Hva er jobben som?

Du vil opprette, redigere og produsere innholdet til Muppets Facebook, Twitter og hjemmesider, sammen med proprietære Disney Interactive media.

I tillegg, siden de fleste av Muppets har egne Twitter-kontoer, vil du sannsynligvis komme til å jobbe direkte med tegn som Gonzo og Fozzie Bear.

Du vil også være ansvarlig for å undersøke og analysere engasjementstatistikk for å sikre veksten og suksessen til Muppets 'online egenskaper - og Walt Disney Company som helhet.

Hvilke kvalifikasjoner trenger du?

Du trenger litt kompetanse for å kvalifisere deg for denne fantastiske konserten, inkludert minst fire års erfaring i sosiale medier eller fellesskapsledelse, og to års ledelseserfaring generelt.

Pluss, selvfølgelig, må du være en kreativ, lidenskapelig historieforteller, og en whiz med sosiale medier plattformer av alle slag.

Gjør dette lyden like deg?

Gå over til jobboppføringen og send inn søknaden din - og jeg vil anbefale et kreativt følgebrev for en jobb som denne!

Hold fingrene krysset, og sørg for å gi oss beskjed hvis du lander konserten! Vi feirer slik:

Din sving: Vil du søke om å være The Muppets sosiale medier?

Jamie Cattanach er junior forfatter på The Penny Hoarder og en innfødt Floridian. Hun er lidenskapelig med å lære, litteratur, sjokolade og finne måter å leve det gode livet på så kostnadseffektivt som mulig. Du kan sende røykesignaler (eller, du vet, vennlige hilsener) til @jamiecattanach på Twitter.

Skrive Inn Din Kommentar