Liv

Jeg gir opp alkohol til tørr januar. Her er hvordan det vil spare meg penger

Jeg gir opp alkohol til tørr januar. Her er hvordan det vil spare meg penger

Se, jeg kan fortsatt være på college, men jeg går ikke ut og danser på toppen av barer eller hagle øl - i hvert fall ikke lenger.

I stedet har jeg handlet Bud Light for Framboise og boksvin for boblende.

Jeg er ikke sikker på at jeg ble så snobbet om mine alkoholpreferanser (kanskje dagen jeg ble full i Eiffeltårnet?), Men hei, det skjedde - og det begynner å hente opp lommeboken min.

Så, mens jeg er sikker på at jeg skal ringe i 2017 med rikelig med champagne, vil det hele komme til en krympe stopp morgenen den 1. januar.

Det er riktig - Jeg deltar i Dry January.

Hva er Dry January?

For de av dere som ikke er kjent med begrepet, er Dry January praksis for å gi opp alkohol for hele januar måned.

Det kan gjøre mer enn bare hjelpe deg med lommeboken din; Faktisk fant den amerikanske psykologiske foreningen at de som klarte å fullføre utfordringen, viste bedre drikkvaner etterpå.

Og kutting av alkohol ut av kostholdet ditt kan også føre til bedre søvn, lavere risiko for å utvikle kreft og klarere hud (ja, vær så snill!), Ifølge Prevention.com

Bortsett fra de åpenbare helsemessige fordelene, vet jeg også at jeg skal redde en god del av forandring som følge av det - noe som vil gi meg et ekstra incitament til å bli sterk, kommer i slutten av måneden.

Hvorfor går jeg inn på tørr januar

Har du noen gang trukket tilbake og sett på hvor mye du bruker på sprut per måned?

Vel, det gjorde jeg.

Jeg angret umiddelbart det, men jeg gjorde det.

I november brukte jeg $ 167,78 på alkohol alene. Det inkluderte to turer til ABC Liquors, to netter ute med barnehopping med vennene mine og happy hour drinker med kjæresten min - og tar ikke hensyn til Uber rides (sikkerhet først!), Som utgjorde omtrent $ 27.

Det er en stor del av endringen. For å si det i perspektiv, er det mer enn min bilforsikringsbetaling.

Med det i betraktning tror jeg det er på tide å gå tilbake og revurdere forholdet mitt med alkohol. Jeg absolutt ikke misbruker det, men det har blitt ganske dyrt overbærenhet.

Jeg setter opp strenge regler: ingen å kjøpe videreselging av alkohol, nei aksepterer gratis sprut, ingen IOUs på sprit osv.

Og i stedet for å bli en eremitt for hele måneden, skal jeg fremdeles gå ut med vennene mine; Jeg skal bare være nykter under den. Jeg antar at du kan si at jeg alltid er opptatt av en utfordring (eller at jeg er lunatisk).

Hvis du vil bli med på moroa (LOL) og tilbringe den første måneden av 2017 edru med meg, legg inn din erfaring i vår Facebook-gruppe og gi meg beskjed om hvordan du gjør det. Jeg vil høre alt - det gode, det dårlige og det tørste.

Ikke bare skal jeg detoxere min lever og sinn, jeg skal også detoxere lommeboken min.

Tror jeg kan klare det? Vi får se. Jeg skriver et innlegg i begynnelsen av februar om mine forsøk og triumfer gjennom hele prosessen - og hvor mye penger jeg var i stand til å redde alt sammen.

Inntil da, skål!

Din tur: Vil du delta i Dry January? Hvis ja, gi oss beskjed i vår Facebook-fellesskapsgruppe!

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist og senior ved University of Tampa. Tørke januar kan ikke være så vanskelig - kan det?


Skrive Inn Din Kommentar