Virksomhet

5 grunner College er den perfekte tiden til å starte en bedrift

5 grunner College er den perfekte tiden til å starte en bedrift

Avhengig av hvem du snakker med, vil du sikkert høre at høyskolen kommer til å bli en av de beste tider i hele livet ditt.

Selv om dette kan være sant for en rekke grunner, er en av de mest verdsatt grunnene at høyskolen er også den perfekte tiden til å starte en bedrift. For eksempel, sjekk ut denne historien om to gutter som lager over $ 100 000 per år på college! Det er utrolig!

Hvis du drømmer om å bli bedriftseier en dag, er den gode nyheten at det er absolutt ingen grunn til å vente. Faktisk er college det beste tidspunktet for å starte virksomheten din for følgende fem grunner.

1. Et lett tilgjengelig nettverk

Du vil aldri bli omgitt av så mange ressurser som du er på college.

For eksempel, hvis du trenger hjelp med bedriftens regnskap, kan du snakke med en regnskapsmessig stor. Hvis du vil ha hjelp med å markedsføre virksomheten din, kan du finne en markedsføringskampanje.

Selvfølgelig er det også professorene, hvorav mange vil være mer enn glade for å låne sin kompetanse til noen som så enkelt er i bruk.

Ikke glem din alumniforening, heller. Alumni elsker å høre om elever fra deres alma mater lykkes og vil gå ut av deres måte å hjelpe dette med å skje.

2. Mer ledig tid enn du noensinne har igjen

De fleste gründere forfølger sine drømmer til tross for en konstant tilstrømning av andre prioriteringer som venter på sin tid. Dette kan omfatte deres familie, en heltidsjobb og andre tidligere eksisterende forpliktelser.

Mens du kan være en opptatt universitetsstudent, har du sannsynligvis mer ledig tid akkurat nå enn du vil igjen. Det er på tide at du kan bruke arbeidet med virksomheten din.

3. Færre finansielle forpliktelser

Starte en bedrift krever kapital.

Du vet sikkert at studielånene dine etter hvert vil kutte inn i ditt månedlige budsjett, men for nå bør du ikke ha for mange økonomiske forpliktelser - ting som et boliglån og barn.

Videre har du nok ikke hatt nok tid til å gjøre mye skade på kredittpoengene dine, noe som betyr at du kan bruke kredittkort - ansvarlig - for å finansiere entreprenørdrømmene dine. Som en bonus kan dette være en fantastisk måte å oppgradere fra college med en imponerende kreditt score, noe de fleste ikke oppnår i mange år etter å ha kommet inn i den virkelige verden.

Senere kan du kanskje utnytte alternativer som inntektsbasert finansiering for å støtte din voksende virksomhet. For nå har du imidlertid noen unike muligheter til å finansiere starten.

4. Rikelig med tid til å gjenopprette feil

Du har sikkert hørt at 8-out-of-10 bedrifter mislykkes.

Når det blir sagt, er fiasko nesten alltid en del av entreprenørskap. I hvert fall som en høyskolestudent, har du god tid til å gjenopprette fra eventuelle feilsteg. Dette trenger ikke å være slutten på drømmene dine.

Gjør de tidlige feilene - og ta imot deres tilsvarende læringsmuligheter - mens du fortsatt har disse andre fordelene ved hånden og gjenoppretting vil være mye lettere.

5. En imponerende CV

Selv om du lykkes med å starte din egen virksomhet, kan du fortsatt gå inn i den tradisjonelle arbeidsstyrken etter college.

I så fall vil det være å imponere arbeidsgivere å drive et CV som snakker til entreprenørskapet ditt. Som du sikkert vet, er grader ikke nok til å skille deg lenger. Mens praktikplasser hjelper, vil du være en mye mer eksepsjonell kandidat hvis du viser at du hadde stasjonen, oppfinnsomhet og forpliktelse til å få en virksomhet fra bakken.

Tiden renner ut

Hver dag har du mindre tid til å dra nytte av disse fordelene.

Når du har uteksaminert fra college, vil du være på jakt med andre entreprenører.

Så kast bort ikke noe tid. Kom i gang med å jakte på disse drømmene akkurat nå, og nyt disse mulighetene en gang i livet.

Skrive Inn Din Kommentar