Liv

26 Tenåringer kan få turen av livet - gratis

26 Tenåringer kan få turen av livet - gratis

Jeg innrømmer det: Når jeg åpnet døren til mitt Florida hjemme i morgen, sendte 54-graders luften meg nesten skuttling rett tilbake til sengs.

Og ja, jeg er godt klar over hvor mild denne temperaturen høres ut til det meste av resten av landet i desember. Faktisk kjenner jeg mange mennesker som nyter den årlige ankomst av skarp luft og snøfall. (Jeg hevder ikke helt å forstå dem.)

Men hvis kulden aldri plaget deg - og du er en eventyrlig 16- eller 17-årig jente - fant vi en fin søt måte for deg å fortsette å gå i et vinterunderland, selv på sommerenes høyde .

Og med "walkin", mener jeg vandring, klatring, kajakk og utforsking i de majestetiske fjellene og fjordene i Stillehavet Nordvest.

Enda bedre? Det er helt gratis.

Du må bare være heldig nok til å bli akseptert.

Vil du ha en gratis tur? Hvis du er en eventyrlig tenåringsjente, kan du få en

Inspirerende Girls Expeditions er den kuleste organisasjonen jeg aldri hadde hørt om. Den sender tenåringsjenter på livsskiftende eventyr for å dyrke nysgjerrighet, lederskap, selvtillit og suksess.

Og enda bedre? Du trenger ikke å være en stjerneutøver eller i topp 2% av klassen din for å bli valgt.

"Ekspedisjoner er ikke belønninger for tidligere akademiske prestasjoner," nettstedet sier. "Vi leter etter jenter som har en reell interesse for vitenskap, kunst, kritisk tenkning og utendørs, og som normalt ikke ville ha muligheter til å oppleve disse tingene utenfor skolen."

Og akkurat nå, inspirerende jenter godtar søknader for tre utrolige lydende sommerferier.

Først er det Jenter på isen - Alaska, som er åpen for søknader til jenter fra Alaska, Stillehavet Nordvest, California, British Columbia eller Yukon. Du vil "sove under midnattssolen og utforske en Alaska-breen fra 16. til 27. juni 2017."

Neste opp er Jenter på is - kaskader. Heldiglaget vil utforske Mount Baker, en isdekket vulkan i Washington-staten, fra 16. juli til juli 2017. Enda bedre? Jenter fra hvor som helst i USA og til og med andre land er kvalifisert til å søke.

Sist men ikke minst er det Jenter i Icy Fjords. Denne gruppen vil "utforske bjørnebreen og dens marine miljø" nær Seward, Alaska, samtidig som du lærer å kajakk. Den løper august 11-22, 2017 og er også åpen for søkere fra hvor som helst i verden.

Alle tre ekspedisjonene varer i 12 dager og består av et lag med åtte eller ni tenåringer og tre instruktører. Jenter må være 16 eller 17 år gammel den 1. juni 2017 for å søke.

Takket være støtte fra National Science Foundation, Institutt for Interior Alaska Climate Science Center og University of Alaska på Fairbanks - og sjenerøse gaver og stipend fra andre individer og sponsorer - Disse ekspedisjonene er 100% gratis.

Mat og utstyr er dekket også. Alt du trenger å betale for, kommer deg til startstedet. (Og hvis det høres ut som en strekning, ingen bekymringer: Inspirerende Girls er villig til å jobbe med deg på å skaffe penger for en del av kostnaden.)

Mens du utforsker den vakre Stillehavet, vil du gjennomføre vitenskapelige feltstudier med isbreker, havforskere, kunstnere og fjellklatrere. Du vil også lære mer om isbreer, utvikle kritiske tenkning ferdigheter, og utforske sammenhengen mellom vitenskap og kunst.

Ganske freaking søt, ikke sant? Liker, hvor var dette programmet når Jeg var 17? (Ja, selv denne tynnhudte floridianen ville være villig til å modige kulde for denne muligheten!)

Men før du begynner å søke etter din andre snøhanske og bestille sommerferien, hold deg på. Her er hva du trenger å vite om å søke.

Hva er Inspirerende Girls Looking for i en søker?

Selv om muligheten åpenbart ville være en utrolig gjenoppbyggingsbygger, Inspirerende jenter nevner spesielt at det er ikke leter etter jenter som bare er på utkikk etter et CV eller høyskoleapplikasjonsforhøyelse.

Snarere ser screeners "for jenter som hver vil bidra på en unik måte til laget. Ideelt sett vil du ... lære hverandre. Derfor velger vi ikke jenter basert utelukkende på deres individuelle applikasjoner - vi velger laget som helhet. "

"Vi ser etter et tverrsnitt av kultur, etnisitet, religion, livsstil, utendørs opplevelse og hjembyer, med sterk vekt på jenter som kanskje ikke ellers har en slik mulighet."

Det er både gode nyheter og dårlige nyheter for håpfulle søkere.

På den ene siden, du har et skikkelig skudd på å komme inn, selv om du ikke allerede er en badass vildmarksvitenskapsnerd.

Inspirerende Girls søker en "interessebalanse" som inkluderer naturvitenskap, selvfølgelig - men også kunst, politikk og filosofi. Så lenge du er villig og i stand til å lære, utforske og gjøre noen fysiske oppgaver, er du helt kvalifisert.

Men selskapets åpenhet for en rekke bakgrunner og ferdighetssett betyr også Du kan ikke bankere på dine stjerneklasser eller tidligere erfaring som sti guide for å garantere at du kommer inn.

Men siden applikasjonen selv er også gratis, du har ingenting å tape (bortsett fra noen få kilojoules kroppsvarm) - og en masse kjempebra å vinne.

Gå over til nettstedet Inspirerende Girls Expedition for å få alle detaljer om hver ekspedisjon og start applikasjonsprosessen. Og hvis du har flere spørsmål, kan du nå direkte til teamet på [email protected].

Søknaden gjelder 31. januar 2017.

Lykke til - og vær varm der ute!

Din sving: Vil du eller en eventyrlystne jente du kjenner søke om en av disse utrolige sommerekspedisjonene?

Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes skriving har også blitt omtalt i Ms. Magazine bloggen, The Write Life, Word Riot, Nashville Review og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.

Skrive Inn Din Kommentar