Penger

Ikke la skattesesongen fange deg ved overraskelse: Tips for selvstendig næringsdrivende

Ikke la skattesesongen fange deg ved overraskelse: Tips for selvstendig næringsdrivende

Du elsker ideen om å jobbe for deg selv ... inntil skattesesongen kommer rundt.

Yeah. Den haug med W-9s og kvitteringer er en katastrofe.

Når du jobber for deg selv, skriver du skatt som en uavhengig entreprenør - en selvstendig næringsdrivende skattebetaler.

Vet ikke om du er "selvstendig næringsdrivende"? Det betyr at du kontrollerer når, hvor, hvor lenge og for hvor mye du jobber. Tenk: alt fra å skrive blogginnlegg til å kjøre med Uber.

Hvis du fant deg selv de siste månedene for å trekke sammen kvitteringer og rekordinntekter, har vi noen tips for å få alt i orden for neste år.

Profesjonelle Skatteforberedelser er dine venner

Trinn 1? Snakk med en profesjonell. Hvis du har råd til avgiften (eller finn en frivillig), vil arbeidet med en regnskapsfører gjøre livet ditt lettere.

Det er ikke bare for skattesesongen. Snakk med en helårsåpning for å holde styr på kvartalsskatt og fradragsberettigede utgifter.

Hvis du tror at skattene dine er for enkle til å rettferdiggjøre avgiften, må du bare sørge for at du holder gode poster. Hold kvitteringer, fakturaer og skatteskjemaer alt på ett sted - helst skannet og lagret i en virtuell mappe på datamaskinen din, der hunden ikke kan spise dem før neste april.

Skatteavdragsberettigede sysselsettingsutgifter

Hvilke kvitteringer trenger du å beholde?

Pass på at du vet hva du kan trekke fra din skatteregning. Det er trolig mer enn du tror, ​​spesielt hvis du jobber hjemmefra heltid. Du kan trekke ut en del av kostnadene for disse elementene og mer:

  • Hjemmekontoret ditt - ved torget
  • Møbler, tepper og "Hang in there, baby" plakat på hjemmekontoret
  • Din bærbare, smart telefon og programvare
  • Din internettregning
  • Forretningsrelatert reise, konferanser og måltider

Kan ikke huske hva et skattefradrag er? Vi har deg dekket.

Ikke glem å betale din andel

Dessverre - og mot folkelig tro - er selvstendig næringsdrivende ikke et stort skattefradragsselskap.

Du må betale din andel først.

Og ikke glem om skatten for selvstendig næringsdrivende. Du bør betale en estimert skatt til IRS kvartalsvis - inkludert Social Security, Medicare og en selvstendig næringsskatt - slik at du ikke trenger å foten hele regningen i april.

Bare vær sikker på at du øker disse utbetalingene hvis inntektene øker, slik at du ikke kommer opp med en ekkel overraskelse.

Når du er klar til å sende inn neste år, kan en av disse åtte gratis skattemyndighetene komme til nytte.

Din sving: Registrerer du skatter som en uavhengig entreprenør?

Dana Sitar (@danasitar) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar