Investere

Slik begynner du å investere med $ 100 eller mindre

Slik begynner du å investere med $ 100 eller mindre

De fleste tror at du trenger tusenvis av dollar for å komme i gang med å investere, men det er rett og slett ikke sant. Faktisk begynte jeg å investere med bare $ 100 da jeg begynte å jobbe min første jobb i videregående skole (ja videregående skole).

Det er mulig å begynne å investere i videregående skole, eller på college, eller til og med i 20-årene.

Enda mer å tenke på - hvis du investerte $ 100 i Apple-lager i 2000, ville det være verdt $ 2300 i dag. Eller hvis du investerte i Amazon-lager på samme tid, ville det fungere over $ 1000 i dag. Og det er bare hvis du investerte $ 100 en gang. Tenk deg om du investerte $ 100 månedlig siden 2000? Du vil ha godt over $ 20 000 i dag.

Forhåpentligvis er det ganske motiverende for deg, og viser at du ikke trenger mye penger for å begynne å investere. Bare sjekk ut dette diagrammet:

Husk at den vanskeligste delen av å begynne å investere, er bare å komme i gang. Bare fordi du starter med $ 100 betyr ikke at du skal vente. Begynn å investere nå!

La oss slå ned nøyaktig hvordan du kan begynne å investere med bare $ 100.

Hurtignavigasjon Hvor skal du begynne å investere med bare $ 100 Hvilken type konto skal du åpne? Hva skal du investere i bruker ved hjelp av en Robo-AdvisorAlternativ til å investere i aksjer? Spar penger eller penger? Markedsbevis av innskudd? Til Peer Lending Investeringsalternativer for å unngå? Bare begynne å investere

Hvor skal du begynne å investere med bare $ 100

Hvis du vil begynne å investere, er det aller første du må gjøre å åpne en investeringskonto og et meglerfirma. Ikke la det skremme deg - meglere er akkurat som banker, bortsett fra at de fokuserer på å holde investeringer. Vi beholder til og med en liste over de beste meglerkontoene, inkludert hvor du finner de laveste avgiftene og beste incentiver:

Gitt at du bare starter med $ 50 eller $ 100, vil du åpne en konto med null eller lav kontos minimum, og lave avgifter. Vår favoritt megling for å starte ut er M1 Finans. Grunnen? $ 0 provisjoner, og du kan investere i omtrent alt du vil - gratis!

Husk at mange meglere betaler $ 5-20 for å sette en investering (kalt en provisjon), så hvis du ikke velger en konto med lave kostnader, kan du se at 5-20% av din første investering forsvinner til kostnader.

Det er også andre steder du kan investere gratis. Her er en liste over de beste stedene å investere gratis. Bare husk at mange av disse stedene har "stenger festet", hvor du må investere i sine midler, eller investere i en IRA, for å investere gratis.

Vi har også en liste over de beste meglerne å investere med. M1 Finans er på den listen, så vel som andre populære valg.

Her er et par andre populære meglerprogrammer:

Åpne en ny meglerkonto

Megler

kampanjer

Kom i gang

Opp til

$600

+ Gratis handler

  • $ 3000 Minimum innskudd
  • Ingen månedlige avgifter
Opprett konto

Opp til

$3,500

+ Gratis handler

  • $ 100 Kontantbonus for innskudd på $ 25.000
  • Opptil $ 3.500 Cash Bonus Mulig
Opprett konto

Kommisjon

GRATIS

Investering

  • $ 100 Minimum innskudd
  • Kommisjonen Free Trading
Opprett konto

Hvilken type konto skal du åpne

Den neste avgjørelsen du må gjøre er hvilken type investeringskonto du vil åpne. Det er mange forskjellige kontotyper, så det avhenger virkelig av hvorfor du investerer. Hvis du investerer på lang sikt, bør du fokusere på pensjonskontoer. Hvis du investerer for kortere sikt, bør du holde pengene dine på skattepliktig konto.

Her er et diagram for å gi mening om dette:

Hva skal investere i

Den neste utfordringen er å investere i. $ 100 kan vokse mye over tid, men bare hvis du investerer klokt. Hvis du spiller på en aksje, kan du miste alle pengene dine. Og det ville være en forferdelig måte å begynne å investere på. Det er imidlertid svært sjelden å miste alle pengene du investerer.

For å komme i gang bør du fokusere på å investere i en lavprisindeksert ETF. Wow, det høres ut som en munnfull. Men det er ganske enkelt egentlig. ETF er bare kurver av aksjer som følger en bestemt indeks - og de gir mye mening for investorer som bare starter. Over tid er ETFer de laveste kostnadene for å investere i det brede aksjemarkedet, og siden de fleste investorer ikke kan slå markedet, er det fornuftig å bare etterligne det.

Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, har vi samlet en stor ressurs i Høgskolestudentens Guide til Investering, hvor vi bryter ned flere ulike ETF-valg for å bygge en startportefølje.

Vurder å bruke en Robo-Advisor

Hvis du fortsatt ikke er sikker på hva du skal investere i, bør du vurdere å bruke en robo-rådgiver som better. Bedre er en onlinetjeneste som håndterer alle de "investere ting" for deg. Alt du trenger å gjøre er å sette inn pengene dine (og det er minst $ 0 for å åpne en konto), og Betterment tar vare på resten.

Når du først åpner en konto, svarer du på en rekke spørsmål, slik at forbedring blir kjent med deg. Det vil da opprette og vedlikeholde en portefølje basert på hva dine behov er fra det spørreskjemaet. Derfor, robo-rådgiver. Det er som en finansiell rådgiver som administrerer pengene dine, men datamaskinen tar seg av det.

Det er et gebyr for å bruke bedre (og lignende tjenester). Bedringskostnader 0,25% av kontosaldoen. Dette er sannsynligvis billigere enn hva du ville betale en tradisjonell finansiell rådgiver, spesielt hvis du bare begynner med $ 100. Faktisk vil nesten alle finansielle rådgivere sannsynligvis nekte å hjelpe deg med bare 100 dollar.

Så, hvis du vil ha et system for å hjelpe deg med å investere, sjekk ut bedre her.

Alternativer til å investere i aksjer

Hvis du ikke er sikker på om du begynner å investere med en gang med bare $ 100, finnes det alternativer. Husk at investering betyr bare å sette pengene dine til å fungere for deg. Det er mange måter å få det til å skje.

Her er noen av våre favorittalternativer for å investere i aksjer for bare $ 100.

Sparekonto eller pengemarked

Sparekontoer og pengemarkedsregnskap er sikre investeringer - de er vanligvis forsikret av FDIC og holdes hos en bank.

Disse regnskapene tjener renter - så de er en investering. Imidlertid er interessen vanligvis mindre enn du tjener til å investere i samme tidsperiode.

Du kan imidlertid ikke tape penger på en sparekonto eller pengemarked - så du har det som går for deg.

De beste sparekontoene tjener opptil 1,75% rente for tiden - som er den høyeste det har vært i år!

Ta en titt på vår favoritt sparekonto nedenfor:

Åpne en ny sparekonto

1.75% APY

Høy avkastning besparelser

  • $ 100 Minimum innskudd
  • Ingen månedlige avgifter
Opprett konto

Depositum

Et annet alternativ til å investere i aksjer er å investere i et depositumsertifikat (CD). Dette er hvor du låner penger til en bank, og de vil betale deg interesse på lånet ditt. CDer varierer i lengde fra 3 måneder til 10 år - og jo lenger du investerer pengene dine, jo høyere interesse vil du motta.

For eksempel, CIT Bank har en 11 måneders strafffri CD som tjener 1,85% APY. Det er litt høyere enn deres høye avkastningskonto - men du må "knytte" pengene dine i 11 måneder. Den kule tingen er at CDen er strafffri, slik at du kan trekke pengene dine når som helst uten straff. Noen CDer har straffer som kan være oppover på 1 års interesse!

Sjekk ut vår liste over de beste CD-prisene, eller sammenlign på tabellen nedenfor:

Peer To Peer Utlån

Hvis du er redd for å begynne å investere i aksjemarkedet med $ 100, kan du se på å bli en peer-to-peer långiver på et nettsted som Prosper eller LendingClub. Peer-to-peer utlån er akkurat som det høres ut: du låne pengene dine til andre og de betaler deg tilbake med interesse.

Grunnen til at peer-to-peer utlån er bra for låntakere med en liten sum penger er at du kan slå opp investeringen i mange små lån. Hvis du skal begynne å investere med $ 100, kan du låne så lite som $ 25 per lån. Det betyr at din første $ 100 kunne investeres i fire forskjellige lån. Deretter betaler disse lånene hver måned tilbake hovedstol og interesse for deg, som du deretter kan investere i andre lån.

Over tid kan din første $ 100 lånes ut til flere lån utover de opprinnelige fire, og du vil fortsette å se din vekst sammensatt over tid.

Det er derfor LendingClub er vårt favoritt-CD-alternativ.

Investeringsalternativer som skal unngås

Det er flere selskaper der ute som annonserer å begynne å investere for bare $ 5. Vi vil sørge for at du har en "kjøper, pass opp" tenkemåte når det gjelder å bruke disse selskapene, og du forstår fullt ut hva du får inn i.

For eksempel kan Stash Investing du investere så lite som $ 5. De belaster imidlertid en gebyr på $ 1 per måned på kontoer på mindre enn $ 5000. Hvis du bare investerer $ 5 per måned - og betaler $ 1 i avgifter hver måned, kommer porteføljen din tilbake til å lide (eller til og med tape) penger.

Hvis du bare investerer $ 5 per måned i et år, har du begått $ 60. Du har imidlertid betalt $ 12 i avgifter - forlater deg med $ 48. Det er 20% av pengene dine blir gitt opp til avgifter.

Bare i 32 av de siste 100 årene har aksjemarkedet returnert over 20% i et gitt år (og det året fulgte vanligvis et veldig dårlig år). Gjennomsnittlig avkastning har vært rundt 11%.

Det er derfor du trenger å unngå tjenester som belaster deg enorme avgifter å investere. $ 1 per måned virker kanskje ikke stor, men det er som en prosentandel av investeringen på $ 100. Derfor elsker vi tjenester som M1 Finans, som tilbyr provisjon gratis handel uten årlige avgifter.

Bare kom i gang med å investere

Husk at grunnen til at du investerer er å dyrke pengene dine på lang sikt. Det betyr at du utnytter kraften i tid og sammensatt interesse.

Tiden fungerer på din side. Jo tidligere du begynner å investere, jo bedre. Så, selv om du bare har $ 100 å investere, bare kom i gang.

Skrive Inn Din Kommentar