Virksomhet

Den beste skatteprogramvaren for din arkiveringsstatus i 2018

Den beste skatteprogramvaren for din arkiveringsstatus i 2018

Begynnelsen av skatt arkivering sesongen er rett rundt hjørnet. Du har kanskje allerede mottatt noen av dine skattepapirer i posten. Og du tenker nok på hvilket alternativ for skatteprogramvare som passer best for deg?

Vel, vi har gjennomgått alle de store alternativene denne sesongen, inkludert TurboTax, H & R Block, TaxAct, TaxSlayer, Credit Karma Tax, og mer. Og vi bryter ned kategoriene for hver "type" av filer og hvilken programvare som gir mest mening for din situasjon.

Hvis det er noe du tror vi har gått glipp av, eller ikke vet hva som er best for deg, gi oss beskjed i kommentarene! Vi har sett dem alle, så vi prøver å peke deg i riktig retning.

Best Free Tax Software

Hvis du kvalifiserer for gratis fil, må du dra nytte av det. Problemet er at mange skatteprogrammer annonserer gratis fil, men mange leverer ikke. Selv noen av de store programmene hekker deg med gratis fil, bare for deg senere for å finne ut at du ikke kvalifiserer fordi du har barn, eller du har for mange fradrag, etc.

Vinner: H & R Block

Hvorfor: H & R Block Online er vår toppvalg for beste gratis skatt programvare fordi de økte betydelig hva filers kan få gratis.

For mange bedrifter er gratis bare for filers som har en 1040-EZ. Men med H & R Block More Zero kan du fremdeles få gratis fil hvis du er et hus, folk som krever barnehageutgifter, personer med rentebeløp for studentlån og mottakere av EITC.

De fleste andre selskaper gjør ETIC-mottakere oppgradere til sin Deluxe-versjon og betale - men ikke H & R Block.

H & R Block har også en av de enkleste å bruke navigasjon og grensesnitt.

Prøv H & R Block Les anmeldelsen

Runner Up: FreeTax.com

Hvorfor: FreeTax.com (også kjent som DIY Tax) er vår runner opp for beste gratis skatt programvare fordi det er et av de eneste selskapene som tilbyr virkelig gratis skatt arkivering for alle enkeltpersoner, skjemaer, etc.

Hva holder det tilbake fra å være vinneren er det er definitivt ikke for uerfarne filers. Programvaren er ganske bare-bein, men det blir jobben gjort.

Mens det er uten frills, tilbyr det alle former, hver situasjon, gratis. Det er ganske kjempebra.

Prøv FreeTax.com Les anmeldelsen

Beste skatt programvare for villaeiere

Boligeiere får sin egen kategori fordi de fleste villaeiere ender opp med å spesifisere sine selvangivelser på grunn av rentebetalinger og eiendomsskatt. Som sådan støtter de fleste skatteregistreringsprogrammer huseiere opp i sine betalte nivåer, så det er viktig for villaeiere å vite hvor de skal få den beste verdien.

Vinner: H & R Block

Hvorfor: H & R Block er vårt toppvalg for villaeiere fordi de utvidet sin gratis tier til å inkludere noen huseiere som kvalifiserer. Du kan trekke bort boliglånsrenten din, men hvis du har andre gjenstander utover en Plan A, kan H & R Block kreve at du oppgraderer til et høyere nivå.

Men for bare villaeiere og ikke mye annet, er H & R Block veien å gå.

Prøv H & R Block Les anmeldelsen

Runner Up: TaxSlayer

Hvorfor: TaxSlayer er vår runner opp for villaeiere i år fordi det gir den beste verdien for betalt programvare. TaxSlayer Classic, som er hva boligeiere vil ha, er den mest robuste, men likevel best priset programvaren på dette nivået.

Deres brukervennlighet konkurrerer med H & R Block (men likevel ikke så lett som TurboTax), men prisene er mye bedre. Hvis du finner deg selv oppgradert til en betalt versjon som et hus med H & R Block, kan du vurdere å bytte til TaxSlayer for å spare penger.

Prøv TaxSlayer Les anmeldelsen

Best Tax Software For Investors And Traders

Investorer og handelsfolk vil vanligvis (eller trenger) skattesoftware som tillater import av 1099er utstedt av banker og investormeglere. Spesielt for investorer med en stor mengde transaksjoner, kan det være ekstremt kjedelig å manuelt skrive inn alt i datamaskinen. Videre åpner det deg også for flere mulige feil.

Vinner: TurboTax

Hvorfor: TurboTax er vinneren for investorer og handelsfolk på grunn av den enkle det er å importere alt til TurboTax. Plus, TurboTax forbinder med de fleste banker og meglere som vi har sett.

Hvis du er bekymret for å importere et stort antall investeringstransaksjoner, er TurboTax din beste innsats.

Prøv TurboTax Les anmeldelsen

Runner Up: H & R Block

Hvorfor: H & R Block er en nærløper opp til TurboTax når det gjelder import av investeringsinformasjon. Det har også et bredt utvalg av importfunksjoner som gjør det enkelt å bruke en attraktiv investering.

Hvis du har brukt H & R Block tidligere og vil fortsette å bruke det som investor, kan du virkelig ikke gå galt.

Prøv H & R Block Les anmeldelsen

Beste skatt programvare for utleiere

Utleiere har noen av de mest kompliserte avkastningene, sammen med bedriftseiere. Å holde oversikt over inntekter, utgifter og avskrivninger på en eiendom kan være kjedelig, men de er viktige for skattetid.

Vi ser etter programvare som gjør det enkelt å beregne avskrivninger, og muliggjør enkel import av tidligere års informasjon for å sikre kontinuitet over retur.

Vinner: TurboTax

Hvorfor: TurboTax er den lille vinneren i denne kategorien. TurboTax håndterer utleieeiendom godt, gjør det mulig å enkelt importere informasjon fra tidligere år, og hva som skiller det fra H & R Block er at det kobler seg til QuickBooks. Så, hvis du bruker Quickbooks til å administrere leieboligen din, er skattetid en cinch.

Prøv TurboTax Les anmeldelsen

Runner Up: H & R Block

Hvorfor: H & R Block er vår løper i denne kategorien. Den håndterer utleieeiendom veldig bra, gjør det mulig å importere tidligere informasjon, og vil holde oversikt over avskrivninger år over år. Det eneste det egentlig mangler versus TurboTax er tilkobling med programvare som Quickbooks, noe som vil gjøre ting litt enklere.

Prøv H & R Block Les anmeldelsen

Beste skatt programvare for Side Hustlers

I år skiller vi sidehustlere fra småbedriftseiere fordi det er en forskjell vi har lagt merke til i hvordan avkastningen kan håndteres for hver. Sidehustlere, i vår skattedefinisjon, er personer som jobber i konsertøkonomien på siden, eller har liten inntekt på siden fra å selge ting på eBay, etc.

Den interessante tingen om sidehustlers er at de bruker ulike kostnadssporingsapplikasjoner (som Everlance), og de kan være kvalifisert til å sende en Schedule C-EZ.

Vinneren: TaxSlayer

Hvorfor: TaxSlayer er vårt valg for side hustlers på jakt etter et godt alternativ til å sende inn selvangivelsen - men det var nært. TaxSlayer har et flott, brukervennlig grensesnitt som ligner TurboTax og H & R Block. Første gang siden hustlers kan være litt treg først, men det som virkelig skiller det fra er kostnaden. Med TaxSlayer betaler du omtrent 50% av det du betaler på H & R Block.

Prøv TaxSlayer Les anmeldelsen

Runner Up: H & R Block

Hvorfor: H & R Block var i drift for å vinne denne kategorien, fordi det har vært noen flotte ting i år for sidehustlere. For det første er det bygd integrasjoner med mange partnere - inkludert Uber og andre - for automatisk å importere informasjon inn i selvangivelsen. Det kan gjøre ting veldig enkelt. Men den store tingen som holdt oss tilbake var prisen. Mens H & R Block er flott, handler det om to ganger prisen på TaxSlayer for en sidehustler.

Prøv H & R Block Les anmeldelsen

Beste skatt programvare for små bedrifter

Småbedriftseiere har mye å tenke på når det kommer til selvangivelsen. Utover å bare legge inn inntekter og utgifter, er det hensyn til virksomhetsstruktur, avskrivninger på eiendeler, individuelle pensjonsordninger og mer.

Selv om mange småbedriftseiere vil trolig dra nytte av en regnskapsfører, må de som ønsker å gjøre det selv, ha programvare som står opp for utfordringen.

Vinner: TurboTax

Hvorfor: TurboTax har hatt tittelen på beste skatteprogramvare for småbedriftseiere, og det fortsetter trenden. TurboTax er bra av mange grunner, men vi elsker det enkle å bruke grensesnittet, tilkoblingen med Quickbooks, og muligheten til enkelt å beregne det maksimale bidraget du kan gjøre til en solo 401k.

Prøv TurboTax Les anmeldelsen

Runner Up: H & R Block

Hvorfor: H & R Block tilbyr en utrolig like opplevelse til TurboTax, uten at tilkoblingen til hovedleverandøren gir. Mens jeg vet at TurboTax har en lås på Quickbooks (de er det samme selskapet), ønsker jeg H & R Block ville koble opp med Xero eller lignende - det ville bare være fornuftig. Men de har ikke det. Så, mens de tilbyr en god opplevelse og enkel å bruke programvare, mangler de bare tilkobling for småbedriftseiere.

Prøv H & R Block Les anmeldelsen

Beste verdi for erfarne filere

Hvis du er en erfaren fil, kanskje du ikke bryr deg om et godt brukergrensesnitt, enkel navigering og nyttige kunnskapsartikler og opplæringsprogrammer. Kanskje du bare vil ha skjemaene, og vil ha dem for den billigste prisen mulig!

Vel, hvis du bare er en erfaren skattefiler som ønsker den beste verdien, går du her.

Vinneren: FreeTax.com

Hvorfor: FreeTax.com er kjempebra. Det er virkelig gratis. Hver enkelt skatteformular, alt du kan ønske å filen. Det er gratis. Ingen forpliktelser. Vel, en streng - det er definitivt ikke sexy skatt programvare, men det blir jobben gjort. Hvis du vet hva du gjør, kan FreeTax være et godt valg.

Prøv FreeTax.com Les anmeldelsen

Runner Up: TaxHawk

Hvorfor: TaxHawk viste noen forbedringer i år, noe som gjorde deres brukergrensesnitt bedre og forbedret generell navigering. Det er fortsatt ganske nakent bein skatt programvare, men hvis du vet hva du gjør, tillater de gratis Federal Return, men tar betalt for statens avkastning.

Prøv TaxHawk Les anmeldelsen

Best for de som ser etter et tilbakebetaling på lån

Selv om vi ikke anbefaler at du får et tilbakebetaling på forhåndsbetaling, vet vi også at vi ikke er din mor og ikke kan fortelle deg hva du skal gjøre. Over 10 millioner mennesker vil få et tilbakebetaling på forhåndsforsikringslån - og det er historisk ment å gå inn i et fysisk H & R Block eller Liberty Tax office og sende inn retur.

Imidlertid er det et selskap som forandrer spillet i år, noe som gjør at berettigede filister kan få en skattemessig tilbakebetaling på forhånd, hvis de kvalifiserer. Dette er en spillveksler fordi det reduserer kostnaden for filers betydelig. Når filers går inn i en avdeling, betaler de vanligvis over $ 300 for å behandle avkastningen. Online, du kan få dette gjort for $ 17!

Vinneren: TaxSlayer

Hvorfor: TaxSlayer er det eneste selskapet som tilbyr tilbakebetaling av tilbakebetalingslån til filers som fyller ut sine avkastningsavgifter online. Selv om lånebeløpet ikke er mye ($ 500 eller $ 1000), er det enkelt å være i stand til å kunne returnere online og få et lån på nettet.

Prøv TaxSlayer Les anmeldelsen

Skatteprogramvare for å unngå dette året

Dessverre er det definitivt noen populære valg som vi legger på vår unngå liste i år. Etter vår mening er disse alternativene ikke verdt skattebetalere å bruke for å prøve å fil.

Selv om de kan være god verdi, har vi sett eller hørt om feil, feil, kundeserviceproblemer og mer. Hvis du vurderer noen av disse skatteselskapene, tenk to ganger og les vår gjennomgang.

1. Kreditt Karma Skatt

Kreditt Karma Skatt var kjære av skattemyndighetene i fjor da Credit Karma kunngjorde at det skulle lansere virkelig gratis skattemelding. Men det ble raskt klart at de ikke var klare for spotlyset ennå, og feil, glitches, og en overveldet kundeserviceavdeling gjorde det virkelig et vanskelig valg å bruke.

Vi håpet disse tingene ville bli løst, men dessverre synes de ikke å være. Mens det ser ut som de har økt sin kundeservice bemanning (men det er fortsatt for tidlig i skattesesongen for å vite sikkert), ser vi allerede brukerproblemer. Vi har også funnet vår navigasjonserfaring å være klumpete - en reversering av hva de gjorde i fjor.

Samlet sett, hvis du leter etter gratis arkivering, finner du bedre alternativer med H & R Block More Zero.

Les The Review

2. OnlineTaxes (OLT.com)

OLT.com (Online Skatt) er et interessant produkt. De har gode priser på sin skatt programvare, med gratis Federal arkivering. Men brukergrensesnittet og navigasjonen er vanskelig å bruke. Og hvis du bare ser på pris, er det bedre alternativer der ute som gir en mye bedre brukeropplevelse.

Mens OnlineTaxes.com har potensial, har vi det på vår programvare for å unngå liste i år på grunn av hvor vanskelig det er å bruke. Bare se min anmeldelse visning - min frustrasjon kommer gjennom høyt og tydelig.

Les The Review

3. EZTaxReturn.com

EZTaxReturn bør være en unngå for de fleste, bare for det rene faktum at de ikke støtter utleieeiendommer, vaske salg og andre investeringsskatteproblemer og mer. Hvis du har en enkel retur, kan de definitivt gjøre det, men vi fant også at programvaren var litt glitchy, og navigasjonen var dårlig.

Poenget er at det er mye bedre programvare der ute - selv på sitt frie nivå. Vår oppfatning er at ingen bør bruke dette på grunn av de ikke støttede skjemaene og feilene vi opplevde under vår gjennomgang.

Les The Review

4. 1040NOW

1040Now er det beste fra 1997 internett. Det er oppsettet er gammelt og antikt, men det er ikke det som legger dem på listen som ikke anbefales. 1040NOW har et stort problem - det tar ikke brukerfeil. Vi prøvde å legge inn et SEP IRA-bidrag uten egen arbeidsinntekt, og det tillot det! Ikke å ha grunnleggende feilkontroll er en kardinal synd for skatteprogramvare, og filers kan være i mye trøbbel på grunn av enkle dataregistreringsfeil som programvaren ikke fanget.

Les The Review

Skrive Inn Din Kommentar