Banker

Connext Private Student Loan Review

Connext Private Student Loan Review

Enten du prøver å refinansiere eksisterende studielån til lave renter, eller du trenger noen få tusen dollar i kontanter for det kommende semesteret, kan Connext Private Student lån tilby de lånene du vil ha til gunstige renter.

Connext tilbyr private lån til studenter, studenter og folk som ønsker å refinansiere studielån.

Deres vilkår og priser er konkurransedyktige fordi selskapet forbinder låntakere med et nettverk av långivere for å hjelpe låntakere med å finne de beste prisene.

Er Connext fornuftig for dine lånebehov? I denne anmeldelsen graver vi inn detaljene for å hjelpe deg med å bestemme.

Du kan sammenligne Connext med andre långivere på 2 minutter eller mindre ved å bruke Troverdig. Det er gratis å sammenligne, og krever ingen kredittsjekk å starte. Prøv Troverdig og se hvordan Connext gjør her.

Nåværende studenter: Start ved å vurdere din økonomiske plan

Hvis du er student, er det ikke alltid et godt alternativ å ta ut private studielån. Vanligvis til private lån betyr at du har oppbrukt dine føderale lånemuligheter.

Før du legger byrden på private lån, må du vurdere måter du kan jobbe mens du er på college, og cashflow din skolepenger. Mesteparten av tiden er private studielån ikke kvalifisert for noen form for studielåns tilgivelsesprogrammer, så du er generelt bedre ute enn å ta på seg mer gjeld.

Med den ansvarsfraskrivelsen på plass, forklarer vi Connext låneprosessen.

Connext Vilkår og betingelser

Connext tilbyr lån til både nåværende studenter og folk som ønsker å refinansiere. Nåværende studenter trenger ikke å foreta betalinger på sine lån i løpet av skolen, men renter vil tilflyte i løpet av skolen.

Både høyere og lavere studenter kan søke om 10 og 15 år med fast rente lån. Refinansiere (inkludert folk som ønsker å konsolidere lån) kan velge mellom 5-20 år variabel og 5-15 år fast rente lån.

Connext har ikke spesifiserte kredittminimumsoppslag, men de krever at låntakere er kredittverdige (eller har en kredittverdig cosigner).

Cosigners kan frigjøres fra lån etter 36 måneders renter og rentebetalinger. Generelt anbefaler vi ikke at noen medundertegner lån, men foreldre ønsker ofte å hjelpe elevene ved å hjelpe dem med å få bedre renter.

Hvis du har en medundertaker på et lån, gjør ditt beste for å gjøre alle utbetalinger i tide og slipp dem ut av lånet så snart som mulig.

Connext låne minimum er $ 2000 for låntakere i skolen og $ 10.000 for refinansiere. De maksimale lånebeløpene er $ 100 000 for bachelorlåntakere, $ 150 000 for studenter, $ 200 000 for MBA / jurister og $ 250 000 for medisinske / apotekslåntakere.

Nedenfor ser du rentene basert på låner og lånetype. Disse prisene er svært konkurransedyktige basert på sammenligningssider. De inkluderer en .25% rabatt for å sette opp direkte låneutbetalinger


5 års variabel

10 år variabel

15 år variabel

20 års variabel

5 år fast

10 år fast

15 år fast

Undergraduate og Graduate låntakere

N / A

3.35- 10.31%

5.56- 10.89%

N / A

N / A

5.4- 9.7%

6.89- 10.76%

refinancers

3.98- 8.84%

5.14- 9.19%

5.39- 9.54%

5.64- 9.89%

4.25- 8.5%

6.0- 9.25%

6.75- 9.85%

Connext Application And Payback Prosess

Hvis du besøker Connext, og du velger å søke om lånene, vil du umiddelbart bli henvist til "Campus Door" -behandlingsselskapet. Fra deres fyller du ut noen grunnleggende opplysninger for å bestemme ditt lånsberettigelse.

Søknadsprosessen er helt online, men du må oppgi inntekts- og personidentifikasjonsinformasjon.

Når det gjelder å betale lånene tilbake, blir lån behandlet gjennom ReliMax (Connext morselskap). De tilbyr enkle online payback-løsninger.

Skal du bruke Connext Studentlån?

Hvis du vurderer studielån, er Connext et godt selskap å vurdere, men de er en av mange. Lånsamlere som Troverdig kan hjelpe deg med å finne bedre tilbud.

Generelt bør låntakere shoppe for å finne de beste tilbudene.

Vurderer du å refinansiere studielånene dine?

Connext Private Studentlån
  • Priser og gebyrer - 90
  • Lånevilkår - 95
  • Kundeservice - 80
88

Skrive Inn Din Kommentar