Banker

Øk privat studielåns gjennomgang

Øk privat studielåns gjennomgang

Med direkte subsidierte og usubsidierte lån med renter under 4% (for studenter), er det vanskelig å rettferdiggjøre private studielån.

Men folk som trenger penger til college som savnet FAFSA-fristen (eller ikke låne så mye som de egentlig trengte) kan være i markedet for private lån.

Hvis du er i den situasjonen, kan du vurdere å øke ^ Private Studentlån.

Vi anbefaler også at låntakere shoppe for den beste prisen for et privat lån. Sjekk ut Troverdig og se hva du vil kvalifisere for.

Disse private studielånene er utformet spesielt for studenter som tjener inntekt, og som trenger private studielån. Prisene på Raise ^ -lån er ikke spektakulære, men de kan være nyttige for studenter i en klemme.

Øk studentrentens rentesatser

Raise ^ Studentlånsrenten varierer fra 5,33% for de mest kvalifiserte søkerne til 15,73%. Renten varierer også ut fra hvilken type lån du velger og låneperioden. Raise ^ tilbyr lån som varierer fra 5 til 10 år med tilbakebetalingstid.

Hvis du fortsatt er student, kan du også velge et rentebeløpbart lån hvor du bare tar rentebetalinger mens du er i skolen.

Mange studielån krever ikke at du foretar betalinger mens du er i skolen, men dette alternativet kan være en fordel. Først betaler du renter vil holde gjelden din fra ballong ut av kontroll mens du er i skolen.

For det andre, å gjøre betalinger mens du er på skolen, vil hjelpe deg med å bygge opp kreditt.

Nedenfor ser du et bord med rentenivåene for hver av Raises seks låneprodukter.

Låntype

Rentesatsendring

5 års umiddelbar tilbakebetaling

5.33%-14.53%

Bare 5 års interesse

6.23%- 15.43%

7 år umiddelbar tilbakebetaling

5.88%-15.03%

Bare 7 års interesse

6.58%-15.58%

10 år umiddelbar tilbakebetaling

6.38%-15.43%

Bare 10 års interesse

6.88%-15.73%

Opphøy ^ Studentlønn Perioder

Som låntaker, kan du velge en umiddelbar tilbakebetalingstidsplan (hvor du begynner å betale når du er i skolen) eller en renteselskapsbetalingstid.

Med renten bare tilbakebetaling tidsplan, kan du bare betale renter på lånene dine så lenge du er en full tid student i en akkreditert høyere utdanning institusjon.

Når du har gått under en halvtidsmelding, har du seks måneder med en grace periode før du må begynne å betale full betaling. Hvis du holder deg i skolen i mer enn fem år (60 måneder), kan Raise ^ ikke gi deg hele seks måneder i en frist.

Trenger jeg en Cosigner For Raise ^ Studentlån?

Raise ^ krever ikke en cosigner for deg å ta på studielån, men de har minimumskrav til kreditt og inntekt. Hvis de ikke tror at du er kvalifisert til å få renter bare betalinger mens du er i skolen, vil de nok kreve at du tar på en cosigner.

Husk at en cosigner er enig i alle de samme forpliktelsene som en låner, så det er et stort ansvar å lage et lån. Vi anbefaler sjelden at noen cosign et lån (unntatt en ektefelle).

Hvor heves? Lån?

Akkurat nå er Raise ^ ikke en landsomfattende utlåner. Du må gå på skole i en av disse statene for å ta et lån fra Raise ^: Alabama, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Florida, Georgia, Indiana, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Missouri, Nebraska, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, New York, North Carolina, Ohio, South Carolina, Tennessee, Texas, Washington eller West Virginia.

Hvem bør vurdere å øke ^ Privat Studentlån?

Generelt anbefaler vi å unngå studentlånsgjeld så mye som mulig. Mens en liten bit av gjeld kan hjelpe deg med å oppgradere raskt og investere i din karriere, blir for mye gjeldslån din fremtid.

Akkurat nå, den primære gruppen som bør vurdere et Raise ^ -lån er folk som ikke fullførte FAFSA i tide (og derfor ikke kvalifiserer for føderal hjelp) eller folk som kan få en god pris uten en cosigner.

Priser og vilkår på Raise ^ er anstendig, spesielt hvis du kvalifiserer i den lave enden, men de er ikke spektakulære.

Hvis du trenger å ta på private studielån, sørg for å sammenligne priser fra flere långivere. Studentlån er ikke noe du vil betale for mye. Vi anbefaler Troverdig å kjøpe et privat studielån på få minutter. Lær mer her.

Hva ser du etter i et studielån?

Heve student lån anmeldelse
  • Priser og gebyrer - 80
  • Lånevilkår - 80
  • Kundeservice - 80
80

Skrive Inn Din Kommentar