Tilbud

Ikke plunk Down $ 60 på en 2017 Planner. Bruk disse 5 DIY ressursene i stedet

Ikke plunk Down $ 60 på en 2017 Planner. Bruk disse 5 DIY ressursene i stedet

De som kjenner meg, kan fortelle deg at jeg har litt av en type A personlighet.

Men de som egentlig vet at jeg ville mer sannsynlig si, "Jamie er litt nøtter når det gjelder organisasjonens ting."

Eller kanskje: "Jamie har OCD."

Hva? Du mener de fleste ikke begynne å treffe resolusjoner i november?

I hvert fall vil jeg være den første som eier: Jeg er ikke stor på hammerpennier når jeg er fristet av spiffy nye planleggere.

Og jeg slår på at noen av dere der ute føler meg helt. Nyttår er en flott mulighet til å komme på toppen av spillet ditt, for å undersøke hva du oppnådde i år og sette målene dine for det neste.

En helt ny planlegger er helt klart en viktig del av den deilige, nystartede følelsen - det samme du fikk fra å kjøpe nye skolelever, hver august da du var barn.

Det er helt uimotståelig. Men det er også en veldig enkel måte å kaste bort penger på.

Du trenger ikke å bruke mer enn 5 dollar på en planlegger

Hvordan kan det bli mer organisert å bli spild av penger, kanskje du spør? Å få ditt liv i orden, kan til og med hjelpe deg med å spare penger.

Jeg er tilbøyelig til å være enig med deg. Men hør meg ut.

Først av alt, noen planleggerne er dyre. Liker, mye mer så enn de burde være. For eksempel er Erin Condrens berømte (og vakre og fullt tilpassbare) LifePlanner starter på $ 55. Um hva?

Den kreative, quirky Passion Planner starter på $ 25 og løper opp til $ 35 for de store med fancy deksler. Og det er før frakt.

Det er også mange flotte håndlagde planleggere på Etsy, hvorav de fleste starter rundt $ 30 ... og kan lett tilpasses til glemsel, ratcheting opp prisen.

Selv en vanlig gammel blank, innbundet Moleskine kan koste deg ca $ 20 - og det er før du kommer til en fancy pakke med flerfarget penner. Hei, det tar en å kjenne en.

Men det er ingen grunn til at planleggeren din ikke kan være i en notatboks eller bindemiddel på 2 dollar. Ja, kanskje den tomme du har ligget rundt siden college.

Vil du ha en billig planlegger? Gjør det selv

Ikke bare er å skape din egen planlegger mye billigere, det er også objektivt bedre for en hel rekke grunner.

Viktigst, det er mye mer tilpassbart, som vil glede deg over din indre organisasjonsfreak.

Hvis du designer det selv, vil hver side i planleggeren din tjene en hensikt som fungerer spesielt for deg. Det er ikke alltid tilfelle med premade, butikk-versjoner.

For eksempel, hver planlegger jeg etterlengtende plukket opp på Staples hadde en "kontakter" -side, satt opp for å bli fylt med fysiske adresser og telefonnumre.

Jeg vet ikke om deg, men jeg er fortsatt i 20-årene, og de fleste av vennene mine beveger meg altfor mye for at en adresse skal være relevant. Dessuten kan vi alltid koble på nettet.

Å lage min egen planlegger ville omgå at jeg ble sittende fast med et sett med tomme sider, jeg kan ikke helt få meg til å rive ut, men har ingen nytte for.

Som fører oss til det nest beste med gjør-det-selv-planleggere: Hvis du skruer noe opp, kan du rive ut en side uten å føle deg helt grov. Bare bruk en spiral notisbok eller et bindemiddel, slik at du ikke slutter med den forferdelige, telltale lille sømmen på en side i din hardbound bok!

Og til slutt, hvis du vet at du er den typen som entusiastisk starter en planlegger hvert år - bare for å gi det opp og gå tilbake til dine litt mindre organiserte måter i februar, gjør din egen planlegger sparer deg for å investere så mye i det som kan slå ut som et annet feilaktig eksperiment.

(Psst - å bruke penger til å forsøke å tvinge deg inn i en ny vane er feil måte å gå om det, uansett hvilken oppførsel du prøver å dyrke.)

Et raskt notat: Dette innlegget kommer ikke engang inn i de digitale verktøyene og appene du kan bruke til å organisere livet ditt online, eller til og med på mobiltelefonen, helt gratis.

Jeg vil nevne at, så mye av en gal planlegger som jeg personlig, kom jeg gjennom nesten alle en ganske godt organisert 2016 ved hjelp av bare en enkel gjøremålsliste app kalt TickTick og en fargekodet Google Kalender.

Men i forbindelse med dette innlegget antar vi at du mener at forretninger når det gjelder planlegging - og at "virksomhet" betyr "papir og penn som kreves."

Så ødelegge washi tape og tre hulls slag: Her er noen kjempebra gratis planlegging ressurser og metoder for å hjelpe deg med å bli stort organisert for svært små kontanter.

5 Ressurser for Free Planner Printables og More

Ja, du betaler fortsatt for blekk og papir du bruker til å skrive ut disse dårlige guttene, men det er langt fra $ 60, har jeg rett?

1. Passion Planner

Kan du ikke helt stoppe deg fra å ha lyst til å prøve Passion Planner's unike, selvrealiserende organisasjonsmetode? Gode ​​nyheter: Sin produsent tilbyr gratis organisatoriske nedlastinger, slik at du kan ritz opp din egen bærbare eller bindemiddel med sine kreative planleggingsverktøy.

Alt du trenger å gjøre er del Passion Planner på din favoritt sosiale media kanal, ta et skjermbilde av delen og send den til [e-postbeskyttet]. Du skal skisse det ideelle livet på kort tid!

2.Den håndlagde hjemme er helt gratis, tilpassbar 2017 Planner

Ashley på The Handmade Home har skapt en vakker, helt gratis å skrive ut, håndlaget planlegger - alt du trenger er et bindemiddel og en tre hulls slag.

Den beste delen av denne nydelige agendaen? Ashley har gitt mange alternativer for hver komponent, så du kan gjøre det helt eget.

Kanskje du splurge på fargeutskrift; kanskje ikke. Kanskje du vil ha inspirerende sitater på delene dine; kanskje du holder deg i blanke sider for å gi deg inspirasjonen selv. Kanskje du er en hjemme-hjemme-mamma som trenger lektionsplaner eller chore-diagrammer; kanskje ikke. Det er helt opp til deg!

3. Planneravhengighet

Emylia på Planner Addiction gir sjenerøst en rekke gratis, utskrivbare verktøy - alt fra klistremerker til innsatser til utskrivbar washi tape, som jeg ikke visste var engang en ting.

Hun aksepterer PayPal-donasjoner, så hvis du finner ut at hennes harde arbeid gjør livet ditt lettere, kan du vurdere å kaste en bukke eller to i hatten!

4. Bullet Journaling

Dette er ikke en gratis utskrift, men heller en gratis organisasjonsmetode - bare hvis du er noen for hvem en helt blank notatbok lettere inspirerer frykt og lammelse enn kreativ planlegging. (Jeg er der med deg.)

Mens du kan kjøp bullet-journaling-optimalisert notatbok for 24,95 dollar fra Bullet Journal nettsted, du absolutt ikke trenger å. Faktisk, vi elsker at selskapet ikke presser sine varer på deg - heller, det er gjennomsiktig om det faktum at Du kan bruke teknikken til et solidt sett med blanke sider du måtte ha. (Siden nettstedets nybegynnerhåndbok sier: "Alt du trenger er en notisbok og en penn.")

5. Pinterest

Her er saken: Når det gjelder DIY-planleggere, er din egen fantasi virkelig den eneste grensen. Dette er bare noen få ideer for å komme i gang.

Jeg vil fortsette å innrømme det: Jeg tok den enkle veien ut og plunked ned $ 14.99 (pluss skatt) på en Ny planlegger fra Target i år. (Hei, i det minste var det ikke $ 50!)

Men siden jeg er en DIY Newby meg selv, er jeg sikker på at jeg bare har riper overflaten av de gratis planleggingsressursene som er tilgjengelige online.

Så, hvis ikke noen av disse forslagene har slått øynene dine fra den super-luxe Erin Condren-ting, mitt beste råd? Vend til Pinterest.

Jeg har en morsom følelse av at impulsen til å organisere interessene dine i pent kategoriserte brettene, er bra med å designe en vakker, funksjonell journal, selv om alt du har til rådighet er en gammel notatbok.

Så hva venter du på? Disse målene kommer ikke til å oppnå seg selv.

Din tur: Vil du lage din egen planlegger fra begynnelsen i år?

Jamie Cattanach er en stabskribent på The Penny Hoarder og obsessiv listemaker (og crosser-tilbud). Hennes skriving har også blitt omtalt i Ms. Magazine bloggen, The Write Life, Word Riot, Nashville Review og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.


Skrive Inn Din Kommentar