Penger

Meghan Markle En gang gjorde Kalligrafi som Side Gig - så kan du

Meghan Markle En gang gjorde Kalligrafi som Side Gig - så kan du

Fremtidige kongelige - de er akkurat som oss!

Før hun landet en rolle på "Suits", hadde Meghan Markle, den snart-til-være-medlem av den kongelige familien, en sideoppgave: kalligrafer.

Mellom 2004 og 2005, mens Markle jobbet for sin store skuespiller, lærte hun kalligrafi, gaveinnpakning og bokbinding ved en Paper Source-butikk i Beverly Hills.

I et 2013-intervju med Glamour-magasinet avslørte Markle at hun deltok på en all-girls katolsk skole som lærte pensklasser. I ekte Penny Hoarder-mote, vendte hun den ferdigheten til ekstra penger.

"Da jeg var auditioning ved starten, i stedet for å vente på bord, kalte jeg kalligrafi," fortalte Markle bladet.

På toppen av hennes deltidsgig på brevpapirbutikken gjorde Markle også freelance kalligrafi arbeid som bryllup invitasjoner. Hennes mest berømte klient? Ingen andre enn den berømte "Sjarmerende Lines" sanger Robin Thicke.

Og mens hennes kommende hustruer ikke har krevd hennes kalligrafi-ferdigheter - takket være den kongelige arrestordre fra Londons baserte trykkeri Barnard & Westwood, som skrev ut invitasjonene - det er ganske kult at hun kunne har gjort dem selv.

Med gjennomsnittlig pris på bryllup invitasjoner som strekker seg fra $ 2 til $ 5 dollar en konvolutt, det er vanskelig å nekte at kalligrafi kan være en ganske lukrativ sidelust.

Kanskje du alltid har hatt nydelig håndskrift, eller du leter etter et kreativt uttak som gir deg litt ekstra penger. Hvis ja, kanaliser din indre Markle og gi kalligrafi et forsøk.

Du kan sjekk ut dette innlegget for å lære alt om innsatsene og til å legge til kalligrafi på listen over sidekampene. Det vil fortelle deg alt om forsyninger, hvordan du trener og måter å vokse din nyoppdagede virksomhet.

Og hvis du er skeptisk til at du noen gang kan bli en betalt kalligrafar, ikke ta mitt ord for det - ta Markles.

Hun fortalte Esquire at nummer én ting når du lærer kalligrafi, tar deg tid.

"Bare gjør væskestrøk, du trenger ikke å ha en fancy penn på noen måte," fortalte Markle bladet. "Og her er den andre tingen, du må skrive på en måte som er autentisk for deg."

Tross alt, hvis Meghan Markle, en deltids kalligrafer slått skuespillerinne, viste fremtidig hertuginne (Prinsesse? Lady? Hvem vet?) Kan gjøre det, hvorfor kan du ikke?

Kaitlyn Blount er en stabskribent på The Penny Hoarder. Siden hun ikke har en kongelig utnevnt skriver på tale, kan hun ta opp kalligrafi bare for å unngå å betale $ 5 en pop for hennes kommende bryllup invitasjoner.

Skrive Inn Din Kommentar