Investere

Grunner til at investorer feiler ... og hva de skal gjøre med det

Grunner til at investorer feiler ... og hva de skal gjøre med det

Kathleen skrev nylig et innlegg om hvordan frykt påvirker investeringsbeslutninger. Hennes artikkel undersøkte hvordan kvinner generelt sett pleier å være mer risikofylte enn menn. Men risikoaversjon er bare en grunn til at folk ikke investerer når de skal.

Det er mange grunner til at du kanskje ikke investerer pengene dine riktig. Mye har det å gjøre med din egen personlighet, frykt og grenser.

La oss se på noen vanlige grunner til at folk ikke investerer.

Hvorfor folk ikke investerer

1) Følelse: Dette er en stor en. Investorer kan bli følelsesmessige når de håndterer sine egne penger. De blir forelsket i sine aksjer. Noen mennesker obsessen over usikre strategier eller mister søvn om natten på grunn av deres investeringer. For mange er det bare lettere å slutte å investere og fjerne bekymringen.

2) Ego: Stolthet kan skyte dommen. Ego kan komme i veien for å ta harde beslutninger. Det gjør vondt for å miste penger. Det kan være vanskelig å innrømme at du hadde galt og kuttet tapene dine. Dette kan bli et stort problem hvis det får deg til å låse opp og unngå å ta avgjørelser når de må gjøres.

3) Ingen interesse: Mange mennesker finner penger utrolig kjedelig! Hvis du leser denne bloggen, kommer du sannsynligvis ikke inn i den kategorien. Som noe annet tar det tid og engasjement for å bli god til å investere. Noen bryr seg ikke om å følge markeder eller lese forretningsnyheter.

4) Laziness: Hei, vi er alle mennesker. Det betyr at vi alle har kapasitet til utrolig latskap. Det er ok ... så lenge du er ærlig med deg selv om det. Og bare fordi du er lat betyr ikke at du må være dum ... du kan ansette en dyktig profesjonell investor for å håndtere økonomi på dine vegne.

5) For opptatt: Noen mennesker er legitimt for opptatt til å håndtere investeringer. Hvis du jobber på full tid, reiser barn, opprettholder et forhold eller ekteskap, og vil fortsatt ha litt tid til å nyte livet ... det gir ikke tid til å investere. Hvis du ikke har tid, kan det være en god idé å ansette en investeringsforvalter.

6) Risiko Averse: Som vi snakket om tidligere, er noen mennesker rett og slett risikofylte. De liker ikke å ta sjanser med pengene sine. Kontanter er trøstende. Og de har det vanskelig å trekke utløseren når det kommer tid til å kjøpe noe mer risikabelt.

Profesjonell Money Management

Hva skal du gjøre hvis du vet at du vil investere, men ikke vil gjøre det selv? Hvis noen av årsakene som er nevnt ovenfor gjelder for deg, bør du tenke på å ansette en profesjonell til å administrere dine investeringer. Det er ingen skam å ansette en proff. Så, hvis du bestemmer deg for å ansette hjelp utenfor ... hva er du muligheter?

Aksjemegler

Fullstendige aksjemeglere har noen ganger dårlig rykte. Og det er sant at noen kan være uetiske og churn (overdreven handel) kontoer for å tjene ekstra penger for seg selv.

Men en god, ærlig aksjemegler kan være flott for en ung investor som bare starter. Mange meglere har ikke kontokrav som gebyrbaserte finansielle planleggere. De kan gi deg solid råd og hjelpe deg med å utdanne deg. Og hvis de er kompetente og etiske, kan de vokse din konto og hjelpe deg med å nå dine mål. Og du kan alltid bytte til en avgift-bare planlegger senere når saldoen blir større ...

Se etter en yngre megler som prøver å etablere sin karriere. De vil jobbe hardt for å få henvisningsvirksomheten til å bygge opp en praksis. Eller, hvis du vil ha noen med mer erfaring, prøv å finne en eldre, mer etablerte megler. Noen som kan glede seg over å hjelpe en yngre investor som begynner sin investeringsreise.

Avgiftsbasert investeringsrådgiver

Disse rådgiverne tar vanligvis en årlig avgift basert på dollarbeløpet av forvaltningskapitalen (AUM). Avgiften kan være alt fra 0,5% til 1,5% avhengig av størrelsen på kontoen din. En fordel med gebyrbaserte ordninger er at interessene dine er mer i tråd med rådgiveren. De har mindre incitament til å slå på kontoen din, siden de ikke er betalt provisjon som aksjemegler.

Men ulempen til avgift-bare planleggere er kontobindinger. Mange av dem vil ikke engang vurdere å jobbe med små kunder. Minimumene kan variere fra $ 250.000 til $ 500.000. Så, dette kan sette dem utenfor rekkevidde for yngre investorer som bare kommer i gang.

Mål-datofond

Hvis du har en 401 (k) eller lignende kvalifisert plan, må du sannsynligvis velge investeringer selv. Hvis det ikke appellerer til deg, bør du vurdere å investere i mål-dato-midler i stedet. Disse midlene er praktiske for de som ikke vil bruke for mye tid på å balansere sine egne porteføljer. Måldatafonden justerer automatisk sine beholdninger avhengig av alder, risikotoleranse og tid til pensjonering. Sjekk med planadministratoren for å se om de tilbyr dem.

Husk at mange ellers intelligente og kompetente personer kan være svært dårlige når det gjelder å håndtere investeringer. Eller de kan ikke bare gjøre det. Det er ingenting galt med å ansette en profesjonell til å administrere pengene dine. Noen ganger er det den ansvarlige tingen å gjøre, og det kan være en god måte å nå dine langsiktige investeringsmål.

Hvis du ikke vil gjøre det selv, hva annet råd har du?

Skrive Inn Din Kommentar