Banker

7 Praktiske tips om hvordan man skal håndtere studentlånsgjeld

7 Praktiske tips om hvordan man skal håndtere studentlånsgjeld

Ifølge amerikansk studenthjelp er det ca 37 millioner mennesker med studielån i USA, og gjennomsnittlig balanse er omtrent $ 24.000.

Venner, dette er ikke god gjeld. Og kongressen vil gjerne fordoble studentlånsrenten på føderale studielån, som begynner i juli.

Vilkårene for studielån er ment å holde din månedlige betaling lav, og de er ment å holde deg i gjeld i lang tid.

Faktisk betyr uteksaminering fra college med studielånsgjeld det allerede pengene dine er ikke 100% din.

Noen andre tjener interesse i den grad du har betalt for.

Praktiske tips for student lån gjeld

1. Glem Om Grace Perioden (med mindre du fortsatt ikke har en jobb)

Hvis du ble ansatt rett etter college, gratulerer! Studielånene dine har et seks måneder vindu hvor de ikke tilfaller mer interesse - dette kalles studielånets nådeperiode. Ikke dra nytte av det. Hvis renten dobler i løpet av en måned, har du ikke gjort noen fordeler ved å vente på å begynne å betale. Denne nådeperioden er ment å hjelpe de som ikke har blitt ansatt. Så hvis du jobber (selv om du ikke jobber i ditt felt) gjelder dette ikke for deg.

2. Betal mer enn minimumsbeløpet

Dette er virkelig nøkkelen. Betal minimumet ditt hver måned, men sørg for at du betaler mer enn det. Tilbake i dagen min, ung gresshopper, var det fornuftig å konsolidere alle fire studentlånene mine til en. Men de dagene er borte. Så betal minimumene dine på alle fire (eller flere) lån og velg en, en til å målrette, og kast ekstra penger på den ene.

En av de beste måtene å ha råd til dette er å tjene ekstra penger. Vi er store fans av sideinntekt, og her er over 50 måter å tjene ekstra penger på siden.

3. Betal dem tilbake en prioritet

Dette er en tankegang, ikke et spørsmål om bare å betale regninger. Studentlån gjelden er dårlig gjeld. Visste du at hvis du er nede på lykken din, og du ender med å fil for konkurs, kan du ikke bare gå vekk fra dem? Ikke bli shackled av studielånene dine lenger enn du må. Min søsters søster er så langt i studielånsgjeld at hun har 25 års tilbakebetaling. Det betyr at hun vil betale sine lån tilbake lenger enn hun har levd på dette punktet.

4. Gjør det et spill

Vi har snakket om hvordan å betale gjeld er enkelt hvis du gjør det til et spill. Du vet hvordan GPS forteller deg hvor lang tid det tar deg å komme til reisemålet ditt? Hvis du er noe som meg, ser du på det noen ganger og tenker, "17 minutter? Utfordring akseptert, GPS. Spill på. "Gjør det samme med studielånene dine! Heck, det er enda mer tilfredsstillende enn å slå fire minutter på turen til matbutikken.

5. Beregn totalt beløp du betaler over lånets levetid

Bruk en kalkulator som dette og få hodet ut av sanden. Finn ut hvor mye penger du vil betale i interesse. Er det tilsvarer en ny bil? En forskuddsbetaling på et hus? En fin ferie? Uansett hva det er, får du det ikke hvis du ikke betaler det lånet raskere enn låneperioden.

6. Offer nå for å leve det senere

Studentlån, i motsetning til boliglån eller biler, er en endelig gjeld, noe som betyr at når du er ferdig med å betale dem, er du ferdig. Med mindre du allerede vet at du går tilbake til skolen for noe. I så fall, lykke til deg! Men igjen, hvis du er noe som meg, går du ikke tilbake med mindre du er sikker på at det vil hjelpe deg i det lange løp.

På dette tidspunktet i min egen karriere, ville jeg virkelig bli overrasket om å gå tilbake for å få en avansert grad, gir noe fornuft. Så scrimp, lagre, og vet at kaster penger på studielånet er bedre enn en sparekonto. Du kjøper deg mot økonomisk frihet.

Vi kaller denne fronten laster inn økonomisk liv.

7. Ikke bor i fortiden

Har du tatt for mange studielån? Fikk du en grad du ikke bruker? Slik er livet, barn. Du kan ønske deg i den ene hånden og du vet hva i den andre og se hvilken fylles opp raskere. (Har foreldrene fortalt deg det eller var det bare min? Hva en merkelig ting å si til et barn.) Slå deg opp for å betale for å gå til en kulinarisk skole når du ville ha vært mer markedsførbar bare ved å ta en jobb i en restaurant vil ikke få deg hvor som helst. Lag fred med fortiden din.

Nå begynner å betale for det.

Hvilke andre tips har du på hvordan du skal håndtere studielånets gjeld?

Skrive Inn Din Kommentar