Penger

3 trinn for å starte en liten bedrift for mindre enn $ 100

3 trinn for å starte en liten bedrift for mindre enn $ 100

Min kone og jeg startet vår internettpublisering i 2004 med $ 81.

Jeg visste knapt hvordan jeg åpnet en e-postkonto, men vi satte opp nettsteder og tjente penger på dem med Google AdSense. Selv når vi hadde vårt første år med å tjene mer enn $ 100 000, skapte vi fremdeles alt innholdet selv.

I år kan nettene være mindre enn $ 10 000 - men det er en annen historie.

Denne historien handler om hvordan du starter en bedrift for ingenting, så la meg gå tilbake til begynnelsen ...

Jeg hadde allerede en gammel datamaskin og en kjedelig sakte internettforbindelse. Vi registrerte to domenenavn for $ 8 hver, kjøpte et program på $ 40 for opplasting av sider og betalt $ 25 for vår første måned av web hosting.

Jeg skrev og lastet opp noen nettsteder, og omsetningen begynte å trickle innen to uker. (Det var lettere da.)

Etter flere måneder hadde vi gjort rundt $ 800, nok til å kjøpe en bærbar datamaskin og oppgradere til kabel-internett. Ved utgangen av vårt første år levde vi fra våre nettsider.

Du virkelig kan start med ingenting.

Noen lesere kan protestere, "Du begynte ikke med noe; du hadde $ 81. "

Ekte. Du kan ha null kontanter, og noen bedrifter kan kreve noen få hundre dollar å starte. Men jeg vil satse på at du kan låne så mye fra noen, bruke et kredittkort eller selg noen av tingene dine.

Når du har den minimale oppstartskapitalen du trenger, Bruk denne oppstartsformelen til å bygge opp virksomheten din:

 1. Velg en bedrift i henhold til ferdigheter og verktøy du har eller lett kan få.
 2. Identifiser og implementer en eller flere billige måter å generere inntekter på.
 3. Bruk inntektene til det du trenger for å utvide virksomheten.
 4. Gjenta trinn to og tre igjen og igjen for å utvide virksomheten.

Selv om du har ressurser til å finansiere en større oppstart, starter små har fordeler. Den største er at du kan mislykkes flere ganger og fortsetter å prøve til du lykkes.

Hvis du investerer dine livsbesparelser, kan feilen gjøre noen alvorlige økonomiske skader.

Starte en bedrift når du ikke har mye penger

Visste du at milliardæren David Green startet Hobby Lobby med $ 600?

Søndag Steinkirchner startet sitt sjeldne bokfirma med bare $ 1.

Ryan Smith begynte å lage og selge "Bitchin 'Saus" med bare 200 dollar. På tide fikk han og hans cofounders sausen på hyller på Whole Foods og andre butikker.

Fuzz Band startet med $ 10 for flyger for å fremme sin første ytelse. De nådde årlige inntekter på $ 250 000 i 2008 under firmanavnet "Peach Fuzz Entertainment" ved å fokusere på å gjøre konserter for private og bedriftskunder.

Laurie Davis brukte hennes Twitter-konto og $ 50 for å starte eFlirt. Hennes datingside har siden blitt skrevet opp i "New York Times" og profilert på "Good Morning America."

William Feller lånte en gressklipper for å starte sin gresspleievirksomhet, for en oppstartskostnad på $ 0. Han gjorde til slutt mer enn $ 15.000 i månedlig inntekt.

Carrie H. Johnson ble nylig separert og bodde i lavinntektsboliger da hun startet en rengjøringsvirksomhet med venner. Hun bygde den inn i et selskap med flere millioner dollar.

Matt Shoup gikk dør-til-dør for å bygge sin malerivirksomhet. Hans oppstart på $ 100 vokste til $ 2,5 millioner i årlig omsetning.

Toby Woodward sier at han startet sin 25 år gamle gulvvirksomhet "med $ 50 og en eske med visittkort." Hvordan starter du med det lille? Bare installer gulv til du har inntektene til å kjøpe inventar.

Listen kunne fortsette.

Online-virksomheter er kanskje noen av de enkleste å starte for nær ingenting, men eksemplene ovenfor viser rekke mulige lavprisoppstart der ute.

Her er noen flere bedrifter du kan starte med bare kontanter i lommen:

 • Brukt håndboksalg
 • Social media management
 • Fitness boot camps
 • Vinduespoling
 • Dumpster berging
 • Handyman service
 • Gullstensrengjøring
 • Pop-up bartending
 • Midlertidig tatoveringssalg og søknad
 • Livscoaching
 • Eiendom salg
 • App utvikling
 • Craigslist arbitrage
 • Båtrengjøring
 • Frakt snø
 • Automatisk detaljering
 • Video veiledning
 • Pensjonat
 • Rideshare kjører med Uber eller Lyft
 • Fortsett skriving
 • Pet sittende

Du kan legge til ytterligere hundre bedrifter i denne listen hvis du nærmer deg dem på riktig måte. Arbeid formelen, start med det første trinnet: Velg en bedrift i henhold til ferdigheter og verktøy du har eller lett kan få.

Med andre ord, bruk hva du har, hva du kan låne og kanskje hva du kan sette på et kredittkort (men ikke bli forøvret).

Hvis du har grunnleggende håndverktøy, kan du starte en brukt apparatvirksomhet. For å få $ 2000 i uken å selge brukte apparater, trenger du beholdning. Ikke noe problem - bare husk det andre og tredje trinnet: Finn enkle måter å generere inntekter på, og bruk det for å utvide virksomheten.

Kjøp en brukt vaskemaskin for $ 80, se YouTube-videoer om hvordan du reparerer den og selg den for $ 175 ved hjelp av en gratis annonse på Craigslist. Deretter investerer du penger i to flere apparater.

Gjenta, og vokse.

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Av de mer enn 100 måtene han personlig har tjent, er skriving hans favoritt (så langt).

Skrive Inn Din Kommentar