Penger

Slik tjener du $ 420 ved å laste ned disse 5 appene

Slik tjener du $ 420 ved å laste ned disse 5 appene

Ok, dette handler om så enkelt som det blir.

Bedrifter som Google og Nielsen er sulten på data om bruksutviklingstendenser (hvilke nettsteder vi besøker, hvor lenge vi bor på Facebook etc.), slik at de har begynt å betale vanlige folk for å dele denne informasjonen med dem.

Det finnes en rekke av disse appene der ute (og vi har dekket noen av dem før). Slik fungerer de, at du installerer appen på smarttelefonen, og de betaler deg for hver måned du holder den installert.

Det forstyrrer ikke datapakken, og du trenger ikke å svare på en rekke spørreskjemaer hver måned. Bare installer dem og glem dem. Belønningen for det?

Hvis du laster ned alle fem appene, kan du tjene ekstra $ 420 i år! Ikke så loslitt, ikke sant?

Slik gjør du det ...

1. MobileXpression for Android ($ 25 +)

MobileXpression er et forskningsfirma som studerer Internett-trender og rapporterer til sine kunder om populariteten til ulike mobilnettsteder. De leter etter et par tusen av oss mobiltelefonbrukere for å dele noen av nettstedene vi surfer på våre mobile enheter. All delingen er ferdig med en spesiell programvare som er installert på telefonen, og det krever ikke noe reelt arbeid fra deg. Du kan også avinstallere programvaren til enhver tid hvis du bestemmer deg for at du ikke lenger vil delta.

Denne kan lastes ned på de fleste smarttelefoner / nettbrett. Etter at du har installert den i en uke, får du en umiddelbar belønning for en premie (alle vinner noe). Jeg vant $ 25 gavekort til Amazon, men noen av de andre premiene inkluderer iPads og Samsung TV.

Hvordan det fungerer…

1. Registrer deg på MobileXpression her - Du må dele litt informasjon om din demografiske som ligner på å registrere deg som en Nielsen-husholdning.

2. Last ned programvaren deres - Det ser ut til å være ganske enkelt, og det kjører i bakgrunnen til telefonen, akkurat som alle andre mobilprogrammer. Nettstedet sier at det ikke vil påvirke mobiltelefonens ytelse.

3. Send dataene dine - Dette trinnet krever egentlig ikke noe arbeid fra deg da programvaren automatisk sender de aktuelle dataene til MobileXpression. De overvåker ikke telefonsamtaler eller personlige opplysninger, men de sjekker ut nettsidene du ser, koblingene du får tilgang til, og brukstidene for bestemte enheter (for eksempel tekstmeldinger, samtale lengder og nettlesing).

4. Samle belønningene dine - Etter at den er installert i syv dager, kan du spille deres umiddelbare belønningsspill hvor du er garantert å vinne noe.

2. Nielsen Mobile Panel (opptil $ 50 / år)

Du kjenner firmaet som følger TV-vurdering? Vel, tilsynelatende vil de også måle populariteten til nettsteder og online videoer. Fra Nielsens nettsted:

"For at vi skal kunne rapportere nøyaktige data til mobilindustrien bruker vi Nielsens proprietære applikasjoner og profiler til å måle normal aktivitet på telefonen, nettbrettet eller annen mobilenhet. Alle overførte data er kryptert og anonym. Alt du trenger å gjøre er å laste ned Nielsen Mobile App eller installere vår profil, avhengig av enheten din, og fortsett å bruke den mobile enheten som du pleier å gjøre - det er det! Nielsen Mobile-programvaren er ikke påviselig og vil ikke påvirke enhetens ytelse eller batterilevetid. "

Vil du prøve?

1. Nielsen-firmaet betaler deg $ 50 per år for å holde appen din på mobilen din. Registrer deg her (Du kan ikke laste ned dette direkte fra appbutikken direkte).

2. Når du har registrert, vil de sende deg instruksjoner om hvordan du installerer appen. Etter at du har fullført installasjonen, blir du bedt om å starte telefonen på nytt.

Som medlem av Nielsen Mobile Panel, vil du tjene opptil $ 50 per år bare for å bruke telefonen som du vanligvis gjør.

3. Plassert Panel App ($ 50 / Year?)

Denne nye appen fungerer veldig likt. Det er litt nyere, så vi er ikke helt sikker på hva inntjeningspotensialet er, men fra det jeg kan fortelle det er rundt $ 50 / år.

For hver måned som du holder den installert, belønner belønnet deg med poeng som kan settes inn for konkurranser, eller de kan innløses for kontanter.

Den første måneden tjente jeg bare $ 5, men den andre måneden jeg tjente $ 10 ... Jeg holder deg oppdatert på fremtidige inntekter.

4. Media Insiders Panel (Opptil $ 15 / måned + $ 5 Bonus etter 12 uker = $ 185 / år)

Dette selskapet har et pågående prosjekt for å hjelpe mediebedrifter bedre å forstå hvordan forbrukerne bruker, ser og deler TV, sosiale, digitale og mobile medier. Deres app "måler aktiviteter som utføres på en enhet, for eksempel å dele, vise, klikke, chatte, laste ned og mer. Appen lytter også til TV-programmer, og ved hjelp av teknologi fra Gracenote, Inc., identifiserer hvilke TV-programmer som ble tatt. "

Også på et tidspunkt er medlemmets personidentifiserbare opplysninger noensinne delte eller utgitt offentlig, og de vil heller ikke samhandle med deg via sosiale medier.

Hvis du installerer appen deres, betaler de deg $ 5 / måned per enhet. Og du kan installere appen på opptil 3 enheter. I tillegg vil de sende deg en $ 5 bonus etter 12. uke.

Slik gjør du det:

1. Registrer deg på Media Insiders Panel

2. Installer og aktiver MI Mobile appen på enheten din.

3. Se e-posten din for viktig informasjon og instruksjoner om neste trinn.

Her er de enhetene de støtter:

  • Android ™ smarttelefoner og -brett som kjører Android versjon 4.0 eller nyere, og ikke er rotfestet. Vi aksepterer også Kindle Fire HD, men ikke den første generasjonen Kindle Fire.
  • iPhone®5, iPad®, iPad mini® og iPod touch®-enheter som kjører iOS versjon 5.0 eller nyere.

*** Du har vært bosatt i USA, 13 år eller eldre, og har en gyldig e-postadresse.

5. Screenwise Panel ($ 8 etter uke 1, $ 2 / uke etter det = $ 110 / år)

Panelet er utformet for å hjelpe Google med å forstå web- og mobilbruk bedre, for eksempel hvilke tider på dagen folk blader, hvor lenge de blir på nettsteder og bruker apper, og hvilke typer nettsteder og apper er populære (eller ikke).

Som panelvisnings-panelist vil du legge til en nettleserutvidelse og / eller mobilmåler som vil dele med Google nettstedene du besøker, appene du bruker, og hvordan du bruker dem. Screenwise lover at den går i bakgrunnen, og vil ikke sakte noe ned.

De vil gi deg $ 8 etter at du har blitt registrert i 7 dager, og du får ytterligere $ 2 hver uke etter det. "Kontant" belønningene kommer i form av et gavekort (du kan velge mellom Walmart, Papa Johns, Barnes & Noble, og en haug med andre ...)

Du må installere denne på Chrome, Internet Explorer eller Firefox. Registrer deg for Screenwise her.

Jeg vet $ 495 / år høres ikke ut som massevis av penger. Men tenk på det som dette - hvis du setter det inn på en avgangskonto hos Lending Club og tjent 14% år (ganske enkelt å gjøre hos Lending Club, her er en lenke til strategien min), har du spart $ 201.334,82 lagret i 30 år!!


Skrive Inn Din Kommentar