Investere

7 Alternativer til Investering i aksjemarkedet

7 Alternativer til Investering i aksjemarkedet

Som finansiell planlegger jobber jeg med mange kunder og de fleste av våre investeringer er knyttet til aksjemarkedet.

Vi investerer i obligasjoner, verdipapirfond, ETF, og de enkelte aksjene som fokuserer på utbytteinvesteringer.

Hver gang jeg får noen mennesker som ønsker å investere i "aksjemarkedet alternativer", Noe som betyr at de er litt lei av oppturer og nedturer i markedet.

Og hvem kan klandre dem?

Hver gang markeder synes å ønske å vende seg, går det tilbake og forlater de fleste av oss, klør hodet og lurer på når galskapet noen gang kommer til å stoppe.

På grunn av schizofrene atferd på aksjemarkedet spør mange mennesker meg,

"Hei Jeff, hva er noen andre alternativer til markedet som vi kan investere i?"

I dag vil jeg bare dele syv aksjemarked alternativer som du kan investere pengene dine i om det er den beste måten å investere 10000, hvordan du investerer 20000 dollar eller den beste måten å investere 100000, det finnes alternativer der ute for deg!


1. Gull og sølvmynter.

Du har hørt det. Alle ønsker å kjøpe gull. Alle ønsker å kjøpe sølv. Prisen på gull har eskalert godt de siste par årene.

Du må innse det gull er en risikofylt investering, og det svinger akkurat som en individuell lager - noen ganger mer! Når det er sagt, er det et aksjemarked alternativ, så hvis du har en frykt for aksjemarkedet, kan du investere i gullmynter være et levedyktig alternativ for deg.

2. Aldri til perfeksjon

Et annet aksjemarked alternativ kan være antikviteter. Jeg skal bruke min styreford som et godt eksempel. Han har investert i antikke leker. Dette er lekene fra 30-, 40- og 50-tallet. Han investerte i ulike malerier og andre forskjellige typer kunst. Han var også en stor Lionel-togsamler og har et helt ekstra soverom fylt med dem.

Jeg har sett verdien av noen av dem, og det blåser meg bort på hvor mye de er verdt.

Hvis du har en lidenskap for ting i fortiden, kan det være et godt alternativ for deg å investere penger i slike ting som antikviteter.

3. Keepin 'It Real

Et tredje aksjemarked alternativ er en som jeg dabbled i, hadde ikke mye suksess.

Forhåpentligvis vil du gjøre det bedre!

Det er fast eiendom.

Hvis du savnet det, hadde jeg et fantastisk intervju med a vellykket fast eiendom investor lokal til mitt område.

En venn av meg heter Eric som nå er bare 30 år gammel og dreper det i fast eiendom.

Han har gjort alt fra leieavtale for å kjøpe til foreclosures til engros. Han har gjort alt og denne posten dekker mye av det.

Selvfølgelig er eiendomsmegling et veldig bra aksjemarked alternativ jegJeg forstår det. Det er noe du ikke bare dykker inn i. Selv om mange mennesker lærer på denne måten (jeg følger med) vil du starte på en mindre eiendom hvis du bare går for det.

Hvis du er mer konservativ, vil du gjøre din forskning og masse av det. Du vil spørre noen mennesker, spør noen eksperter. Snakk med noen realtors og forstå det før du begynner å synke ekte penger inn i den. . Akkurat som min kompis Eric. Han brukte mye tid og mye forskning, og det har vist seg å være svært verdifullt for ham.

4. Peer Trykk er bra

Et fjerde aksjemarked alternativ som jeg er delvis til er peer-to-peer utlån. Hvis du ikke er kjent med peer-to-peer-utlån, er det relativt nytt, men har definitivt fått mye trekkraft de siste par årene. Det er noen store spillere i rommet, men de to toppene du vil sjekke ut er Utlånsklubb og Prosper. Jeg vil fortelle deg at jeg har en Lending Club-konto og har gjort det veldig bra med det. Jeg har ikke testet Prosper ut ennå. Jeg har hørt mange gode ting om det.

Real quick, hva er peer-to-peer utlån? Det er akkurat som det høres ut. Du låner penger til en peer, og du får betalt renten. I hovedsak har du nettopp blitt bankmannen til låntakeren. Det føles hyggelig å sitte på den siden av ligningen for en forandring. 🙂

Det jeg liker mest om peer-to-peer-utlån, spesielt gjennom Lending Club, er å si at du investerte tusen dollar i Lending Club. Av de tusen dollar vil bare $ 25 gå til en enkelt låner, så hvis den som låner misligholder, mister du ikke mye penger. Tenk på det som å kjøpe aksjer i et fond. Hvis en av disse aksjene i fondet går over, har du fortsatt 99 + aksjer i det fondet som fremdeles gir deg penger. Samme ting med Utlånsklubb og det er derfor jeg liker det.

Det er diversifisering; Du legger ikke alle dine lån inn i en kurv.

Jeg har gjort det bra med det som du ser i min Lending Club Review blogg innlegg. Jeg var i gjennomsnitt mellom 8½, nesten 9½% avkastning og i dag er jeg fortsatt der, så absolutt verdt å sjekke ut som et børsalternativ.

Vil du prøve Peer to Peer Lending? Finn ut mer i mine vurderinger av Utlånsklubb og Prosper.

5. Y-O-U

Dette kan være litt av en overraskelse for deg, men tenk på det. Den ene tror at du kan investere i, er deg selv. Hvordan gjør du det?

Du kan investere i å gå tilbake til skolen og få en MBA, få en PHD, kanskje få en grad som du aldri fikk, eller få en annen grad.

For meg, det jeg har gjort er jeg investert i betegnelse om det er for meg CFP® betegnelse, eller la oss si at du vil være en CPA for å være en sertifisert revisor. Kanskje det er visse betegnelser i ditt felt som kan gi deg potensielle løft eller åpne nye muligheter for deg på jobben din.

Andre måter du kan investere i deg selv, er å ansette en trener. Kanskje du kan gjøre en personlig utviklingstrener. Jeg jobber for tiden med trener for gründere, og jeg vil fortelle deg at investeringen har vært verdt det ti ganger.

Jeg har bare gjort det i litt over et år nå, men prosessene som jeg går gjennom, tankegangen jeg er inne har helt rokket verden min. Hadde jeg ikke investert pengene i meg selv, ville jeg aldri ha skjønt det uutnyttede potensialet som ligger i meg. Som du kan fortelle, jeg er veldig delvis til coaching, og jeg er veldig delvis til å investere i deg selv.

6. Egenkapitalindeks Annuiteter

Ja, de har et slips på markedet, men jeg trodde de var verdt, blant annet siden du har din hovedstol beskyttet. Hvis du er ung, har de nok ikke mening for deg. Men mange pensjonister elsker hovedbeskyttelsen pluss inntektsfordørene som de tilbyr.

Hvis du vil lese mer om dem, dette innlegget som snakker om fordeler og ulemper med Equity Index Annuities er akkurat det du trenger.

7. Invester i en bedrift

For flere år siden betalte en nær venn av meg Roth IRA for å bruke mot sin småbedrift. På den tiden var jeg en W-2 ansatt hos mitt gamle meglerfirma og fikk ikke konseptet om å eie din egen virksomhet. Sannheten blir fortalt, jeg trodde han var en idiot for å innløse det. Beklager venn. 🙂

Nå eier jeg egen virksomhet, skjønner jeg at du ikke trenger å investere alt i aksjemarkedet. Du kan investere i virksomheten din kunne gjøre deg seriøs kontantstrøm på kort sikt og potensielt gi deg en stor lønningsdag nedover veien i tilfelle du vil selge.

Jeg har en annen venn som har åpnet flere steder av to franchiser. Jeg tror han er opptil 10 steder så langt og viser ingen tegn på å bremse ned.

Begge disse bedriftseiere har ikke mye i veien for aksjemarkedsinvesteringer, men jeg er ganske sikker på at de gjør det bra.

Ønsker du mer informasjon om å starte din egen bedrift? Sjekk ut disse innleggene på 13 beste småbedriftsideer og 65 hjemmebaserte forretningsidéer.

Investere i aksjemarkedsalternativer

Dette er bare noen få av børsalternativene du har til disposisjon. Har du prøvd å investere i andre områder enn aksjemarkedet? Del historien din nedenfor!

Skrive Inn Din Kommentar