Penger

Her er nøyaktig hvordan du lager $ 50 mens du venter i kø på dagligvarer

Her er nøyaktig hvordan du lager $ 50 mens du venter i kø på dagligvarer

Få ting teste tålmodigheten min som en lang kassa.

Jeg har bare trudged gjennom endeløse ganger av mat - vanligvis uten matliste jeg ved et uhell forlot på kjøkkenbordet - og er klar til å høye det hjemme.

Så er det linjen. Den endeløse linjen.

Vanligvis bruker jeg min ingen-start-en-samtale-med-meg-strategi. Jeg tar ut telefonen min og tanker sjelden gjennom Instagram.

Eller, hvis jeg tillater meg å tenke for mye, vil jeg huske årsaken til at jeg kom til matbutikken - og innse at årsaken er ikke i handlekurven min. Som tvinger meg til å gi opp min spot i kø.

I stedet for, vel, alt ovenfor, gjør det beste ut av det uunngåelige. Her er noen få raske måter å tjene penger på når du står i kassen.

Merk: Avhengig av dagligvarebutikkens effektivitet, internettforbindelse, sesong og tidspunkt på dagen, kan disse ta flere kassa linjer. Uansett er det penger.

Slik gjør du mer enn $ 50 raskt ...

1. Tjen $ 10 på Ebates

Har du hørt om Ebates? Det er et cash-back nettsted som lar deg tjene penger ved å handle online. Vi elsker det her, fordi det er en enkel måte å spare på alt du kjøper. For eksempel vil du tjene opptil 5% kontant tilbake på hvert kjøp du lager på Amazon.

I tillegg får du en bonus på $ 5 når du registrerer deg. Slik får du det:

  • Registrer deg for Ebates her ved hjelp av din e-post eller Facebook-konto. (Det er gratis.)
  • Bruk Ebates-portalen neste gang du handler online. Det er koblet til tusenvis av butikker, inkludert eBay, Amazon og Home Depot. Når du bruker din første $ 25 på en av de tilkoblede butikkene, vil Ebates belønne deg en gratis $ 5 på toppen av pengene tilbake pengene du tjener normalt.

Når du tilbringer din første $ 25 på en av de tilkoblede butikkene, vil Ebates belønne deg en gratis $ 5 på toppen av pengene tilbake-belønningene du tjener normalt.

2. Snag en $ 10 Bonus med en Micro-Investing Account

Å, investere. Det er en av de tingene du har ment å se på, ikke sant? Det er imidlertid helt skremmende, skjønt.

Men hva om du kunne slå opp en investeringskonto mens du står i en kassa? Nei, vi er ikke galne. Vel, ikke helt.

Acorns er en mikroinvesterende app som kobler til bankkontoen din og / eller kreditt- og debetkort for å lagre den digitale forandringen. Den automatiserer automatisk kjøp med dine tilkoblede kontoer og investerer forskjellen i din Acorns-konto.

For eksempel, er du ved å foten en $ 32,19 regning i matbutikken. Acorns vil avrunde kjøpet til $ 33 og dumpe de resterende 81 centene i investeringer. Det er en morsom og enkel måte å stable opp litt sparebytte.

Du kan laste ned appen og registrere deg her. Plus, du vil umiddelbart score en $ 10 bonus når du foretar din første investering.

3. Tjen penger tilbake på disse dagligvarer (og få en $ 10 bonus)

Har du litt lengre linje foran deg?

Perfekt.

Gå videre og last ned Ibotta, en annen cash-back app. Det er samarbeidet med mer enn 50 forhandlere, inkludert, trolig, din favorittbutikk.

Her er hva du må gjøre:

  • Last ned appen her, og registrer deg.
  • Velg favorittbutikker, og les gjennom tilbakebetalingstilbud.
  • Legg til tilbudene i stash. (Du kan gjøre dette før eller etter at du sjekker ut.)
  • Når du har kvitteringen din, innløs dine tilbakebetale tilbud ved å ta et bilde av kvitteringen din (og noen ganger skanner noen strekkoder).

Ferdig! Kasse tilbake rett inn i din Ibotta-konto. Når du har nådd $ 20 i inntekt, kan du betale ut. I tillegg, etter din første rabatt, vil du hakke vår $ 10 velkomstbonus.

4. Ta en 10-minutters helseforsikringsundersøkelse for $ 25

Dette kan være en oppgave du starter i kassen, og avslutt når du kommer hjem, men la oss innse det, den raske $ 25 er helt verdt det.

JOANY, en helsetjenester concierge-tjeneste som hjelper folk å finne og sammenligne helseforsikringsplaner, leter etter tilbakemelding.

Du trenger ikke å være en JOANY bruker å ta undersøkelsen, men du må oppfylle disse kvalifikasjonene:

  • Du kjøpte helseforsikring i 2017 gjennom statutvekslingen din, Healthcare.gov, en megler eller en plan, for eksempel Oscar eller Aetna.
  • Du mottar ikke helseforsikring gjennom din arbeidsgiver eller skole.
  • Du er ikke på Medicaid, Medicare eller VA helseforsikring.

Hvis du kvalifiserer, lover JOANY færre enn 50 spørsmål og mindre enn 10 minutter av tiden din. De fleste spørsmål er flere valg, noe som gjør det enkelt å svare. Og gjør oppmerksom på at svarene dine er private og beskyttet under føderal lov.

Sjekk alt ut (få det?) her.

Bonus: Prøv lykken med Lucktastic

Vi vet hva du planlegger. Du kommer til å stoppe ved rip-off-telleren så snart du sjekker ut.

Ikke gjør det. I stedet lagre kontanter og last ned Lucktastic.

Det er en gratis app som tilbyr et utvalg av digitale skrapelodd hver dag. Lucktastic sier at du kan vinne alt fra $ 1 til $ 10.000. Du kan også tjene tokens, delta i konkurranser og spille spill.

Start scratchin ' før du selv truffet parkeringsplassen.

Er du på kassereren ennå? Flink. Du har nettopp oppnådd $ 55. Gratulerer!

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar