Penger

Bor i Florida eller Virginia? Søk nå for et hovedstad-arbeid-hjemmefra jobb

Bor i Florida eller Virginia? Søk nå for et hovedstad-arbeid-hjemmefra jobb

Arbeid fra hjemmet er i stor etterspørsel i disse dager.

Jeg mener, det virker som at alle (og deres mor, deres fetters onkel, søster, naboens barnevakt, er venn) vil ha en jobb som gir dem frihet til å jobbe fra sin stue sofa.

Men det er noe voldsom konkurranse der ute, og det kan ofte være vanskelig å skille seg ut i bassenget med pyjamas-slitasje, sofa-lounging, just-rolled-out-of-bed-arbeidere.

Så når vi ser jobber som har et lokalkrav, er det som "Äumust" innenfor 100 miles fra et nav-område. "Vi vet at en heldig får mindre konkurranse om en bestemt jobb.

Slik er tilfellet med disse to Capital One-kundeservice representant stillinger: De er åpne for søkere i Florida og Virginia , Er innenfor 100 miles av henholdsvis Tampa og Richmond.

(Og hvis du ikke bor i ett av de to områdene, ikke bekymre deg! Vi legger mange muligheter på vår Jobs side på Facebook. Pass på å stoppe og gi den en slik, slik at du kan holde deg oppdatert! )

Kunde Service Representant på Capital One

Capital One søker for tiden heltid, arbeids-hjemmefra senior kundeservicerepresentanter i Richmond, Virginia og Tampa, Florida, områder.

I denne posisjonen er du opptatt av å markere innkommende anrop, svare på kundeproblemer, håndtere problemer med en samtaleoppløsning og gi en generell samlet kundeopplevelse. Du har også ansvaret for å hjelpe deg med å utdanne og informere kunder om hvordan du bruker kredittkortene dine riktig.

For å lykkes i denne rollen bør du:

  • Vær en lidenskapelig kundeservice advokat
  • Har sterk tidsstyring, multitasking og selvmotivasjonsevner
  • Ha sterke beslutningsprosesser med høyt selvstyre og selvstyre
  • Ha gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner
  • Har sterke anropskontrollteknikker, inkludert lytting og spørsmålstegn
  • Ha kunnskap om digital service

Du bør også være tilgjengelig for arbeid på ettermiddager, kvelder og minst en helgedag.

Opplæring for denne rollen varer i syv uker og vil bli gjort hovedsakelig hjemmefra, selv om du kanskje blir bedt om å komme inn på et av kontorene i treningsperioden. Trening foregår mandag til fredag ​​fra kl. 11 til 8

Du bør ha et hjemmekontor miljø uten støy og distraksjoner. En kablet høyhastighets bredbåndstilkobling er nødvendig.

Et videregående diplom, GED-ekvivalent eller militær erfaring er nødvendig (selv om en bachelorgrad er foretrukket). Du bør også ha minst to års erfaring med kundeservice eller minst seks måneders erfaring i et hjemmekontormiljø.

Fordelene inkluderer medisinsk, tann- og sikringsforsikring, en 401 (k) med arbeidsgiverkamp, ​​undervisningsgodtgjørelse, betalt ferie og betalt ferie.

Betal for denne jobben er ikke inkludert i stillingen, men vi har nå ut til selskapet og vil oppdatere dette innlegget når vi hører tilbake.

Kandidater som bor innenfor 100 miles fra Tampa, Florida, kan nav søk her.

Kandidater som bor innenfor 100 miles fra Richmond, Virginia, kan nav søk her.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar