Penger

Her er hvordan du blir jolly og tjene penger hvis du er alene for ferien

Her er hvordan du blir jolly og tjene penger hvis du er alene for ferien

Tilbake da jeg var 22 år gammel, jobbet jeg med nattskiftet. Siden jeg hadde minst anciennitet, måtte jeg også jobbe helger og helligdager.

Julen var et drag det året, og får ikke engang meg på nytt på nyttårsaften.

Jeg tilbrakte i utgangspunktet ferien alene.

Dette var i dagene før Internett, så alt det som var å gjøre i løpet av mine timer var leset, se på TV og bygge små snømenn på vinduet på toppen av leiligheten i andre etasje.

Hvis du flyr solo denne høysesongen, har du flere alternativer enn jeg gjorde, og du kan til og med tjene penger mens du er på den.

Her er noen av våre favoritt måter å tjene ekstra penger hvis du er alene på julen.

Lei ditt ekstrarom

Helligdager er maksimal reisetid, og det betyr at folk trenger et sted å bo. Hvorfor ikke oppgi ditt ledige rom, eller din sofa, til reisende som trenger et sted å krasje?

Hvis du er en god vert med en ønskelig plass, kan du legge til hundrevis - tusenvis av dollar til din sparingskonto med Airbnb.

Og det er ingen grunn til at du ikke kan være kreativ. Vi har til og med funnet en fyr som tjener $ 1,380 per måned å leie ut et bakgårdstelt på Airbnb.

Bli kjent med nabolaget ditt

Helligdager er en flott tid å lære mer om nabolaget ditt og plukke opp litt penger på samme tid.

Last ned Dosh-appen for å få litt passiv inntekt mens du vandrer rundt i byen, og sjekker ut lokale butikker, parker og attraksjoner.

Denne pengene-tilbake-appen belønner deg for å gjøre kjøp på hverdagsartikler, blant annet på steder som Wendys og Starbucks.

Du trenger ikke en gang å skanne strekkoder eller ta bilder av kvitteringene dine når du slutter å ta en matbit eller kaffe.

Det er mange lokale restauranter, bryggerier og kaffebarer med tilgjengelige tilbud også.

Hvis du jobber med å slippe noen få pund og vil gå rundt uansett, sørg for å registrere deg hos HealthyWage før du drar ut døren. Du kan vinne opptil $ 10 000 bare for å møte dine vekttapsmål.

Gi en hjelpende hånd

Hvis du er alene på julen, men ønsker å tilbringe tid rundt andre mennesker i løpet av ferien, få ordet ut at du er tilgjengelig for å hjelpe til med å låne en ekstra hånd denne tiden av året.

  • Noen familier ansetter senior concierges for å drive eldre til legeavtaler og errands, bistå med mindre husarbeid eller bare holde dem i løpet av den hektiske ferien.
  • For foreldre som arbeider med skoleferier, siste øyeblikk ferie shopping og voksne bare årsskiftet parter, er barnevakt tjenester i høy etterspørsel i ferien.
  • Dyr og sitter er uvurderlige for folk som reiser eller hjemmefra for lange strekker.

For en enkel måte å finne og arrangere disse typer konserter, sjekk ut Care.com, et landsdekkende selskap som forbinder familiemedlemmer til uavhengige hjemmepleier.

Bla gjennom nettstedet for å lese varsler fra familier som søker en omsorgsperson for å gi en eller flere hjemmebaserte tjenester, inkludert:

  • Barnepass
  • Voksen og eldreomsorg
  • Errands og odde jobber
  • Dyrpleie
  • Spesialbehovsleverandør
  • Hjemmehjelp

Lag en profil som beskriver dine ferdigheter og kvalifikasjoner, og søk etter jobber i ditt område av interesse. Familier vurderer søkere, sjekker referanser, intervjukandidater og ansett omsorgspersoner rett gjennom plattformen.

Uansett årsaken til at du er på egenhånd i løpet av ferien, ta den fra meg: Komme ut av huset og tjene litt ekstra penger, slår deg selv med å bygge små snømenn på en vindueskant for å passere tiden.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Å bygge små snømenn var lett; å finne små topphatter for dem var den harde delen.

Skrive Inn Din Kommentar