Penger

Chasing Sign-Up Bonuser: Skal du søke om et annet kredittkort?

Chasing Sign-Up Bonuser: Skal du søke om et annet kredittkort?

Selv om jeg ikke har tenkt å bruke den, åpnet jeg en bankkonto i går. Hvorfor? Fordi i løpet av 10 virkedager, vil Chase Bank sette inn en ekstra $ 150 i min "Chase Total Checking"®" konto.

Jeg gjøre må holde kontoen åpen i seks måneder, registrere seg for online-tilgang, og for å unngå en månedlig avgift på $ 12, hold minst $ 1500 i kontoen. Disse kravene gir et viktig spørsmål: Er det virkelig verdt din tid å jage etter insentiver på finansielle produkter?

For eksemplet ovenfor, og andre liker det, er svaret mitt "ja". Her er hvorfor: Det tok omtrent en time å åpne kontoen, og jeg vil tilbringe 30 minutter å lukke den. Jeg deponerte $ 1500, og på seks måneder tar jeg ut $ 1,625. Jeg ville tjene omtrent $ 5 i interesse, og forlot pengene der det er akkurat nå, så Jeg netto $ 120 ekstra for 90 minutter arbeid. Jeg tror $ 80 per time er god lønn.

Det er min grunnleggende formel for å beregne om tilbud som disse er verdt å forfølge. Fortell nettverket ditt "fortjeneste" fra et tilbud, gjør et utdannet gjetning om tiden du vil bruke på prosessen, og del den tidligere av sistnevnte for å se hva timeprisen din vil bli. Du må bestemme din egen terskel, men jeg vil dra nytte av tilbud som jeg kan gjøre minst $ 20 per time.

Dra fordel av kredittkortbonusene

For seks uker siden, registrerte jeg meg for et Bank of America Cash Rewards kredittkort. De 2% pengene tilbake på dagligvarer og 3% kontant tilbake på bensin er fine funksjoner, men det var $ 100 bonusen som overbeviste meg. Det tok noen minutter å søke, og den eneste fangsten var at jeg måtte bruke $ 500 på kortet i de første 90 dagene, noe som var lett siden vi var midt i et trekk. Jeg traff $ 500 i den første uken eller så, og jeg har ikke brukt kortet siden.

American Express Blue Cash Everyday-tilbudet jeg registrerte meg for noen uker tilbake, er enda bedre, og igjen er det ikke 3% pengene tilbake på kjøpesentre som overbeviste meg. Hvis jeg belaster $ 1000 på kortet i de første 90 dagene, får jeg en $ 250 bonus! Jeg skal slå målet i morgen ettermiddag (det har vært en travel måned).

Da jeg åpnet den Chase-kontoen, foreslo telleren jeg fikk et Chase Freedom-kredittkort. Jeg får $ 200 kontantbonus når jeg bruker $ 500 på kortet i de første 90 dagene.

Min totale bonusinntekt fra disse avtalene i de siste seks uker: $670!

Finne tilbudene

Tilbudene ovenfor er kanskje ikke tilgjengelige når du leser dette, men nye dukker opp hele tiden. Hvis du har en anstendig kreditt score, kan du sannsynligvis bare se postkassen din. Fra tid til annen, når noe virkelig fantastisk kommer sammen, finner du et innlegg om gode kredittkorttilbud rett på denne nettsiden.

Selvfølgelig er en av de enkleste måtene å finne kontantbonuser for å prøve ut finansielle produkter, bare å søke på nettet. Googling "beste kredittkort tilbud" vil vanligvis gi deg gode resultater. For eksempel, jeg har nettopp funnet en fin liste på CreditCards.com som beskriver de nyeste belønningene med kredittkort.

Vurder også å søke etter bankkonto kampanjer på nettet. Vanligvis må du være en ny kunde, og hver bank har sin egen definisjon av "ny". Du kan kvalifisere selv om du en gang hadde en konto hos banken, så lenge du lukket den for minst et år siden. Les den fine utskriften!

Søk etter de beste salgsfremmende rentene også. For eksempel, EverBank, som har høye renter til å begynne med, har ofte kampanjetilbud. Nylig tilbød de en sjekkkonto som betalte en årlig rentesats på 1,4% for de første seks månedene. Hvis du får 0,4% eller mindre på din nåværende kontokonto, og du holder om $ 15.000 i den, vil du gjøre $ 75 mer fra EverBank om seks måneder. Selvfølgelig, hvis du bare holder noen få hundre dollar i din brukerkonto, vil den ekstra interessen bare være en dollar eller to. Du må gjør matte for å se om det er verdt bryet med å åpne en ny konto.

Hvis du handler eller investerer i aksjer, se etter meglere som tilbyr en kontoåpningsbonus. For eksempel rapporterte et tidligere innlegg her om et $ 100 kontant tilbud fra Motif Investing. Det er litt vanskeligere å beregne verdien av tilbud som disse, siden tjenestene som tilbys av meglere varierer ganske mye. Du kan bruke mer på provisjoner for aksjemarkedet med en bestemt megler, og negerer verdien av hvilken bonus han tilbyr. Så igjen, kanskje vil du spare penger og få den registreringsbonusen. Det kan ikke skade for å sjekke ut tilbudene. (Liker denne ideen? Klikk for å tweet!)

(Redaktørens merknad: $ 100 registreringsbonus er ikke lenger tilgjengelig, men du kan fortsatt få 3 måneder Motif-tjeneste gratis.)

Pass på at du leser utskriftene når du jager etter avtaler som disse, og husk formelen:

Kontantene (eller tilsvarende) du får fra å akseptere et tilbud, dividert med timene brukt på prosessen, tilsvarer din timelønn.

Og endelig, hold øye med The Penny Hoarder for nyheter om de siste tilbudene.

Redaksjonell avsløring
Dette innholdet er ikke gitt av bankannonsøren. Meninger som er uttrykt her, er forfatterens alene, ikke de som kommer fra bankannonsøren. Dette nettstedet kan kompenseres gjennom bankannonsørens affiliateprogram.

Skrive Inn Din Kommentar