Penger

Her er hvordan ett par slår clearinghylle inn i ekstra penger

Her er hvordan ett par slår clearinghylle inn i ekstra penger

Hvem elsker ikke et godt salg? Alvorlige kjøpesjegere kan lagre en pakke som handler klaringskanalen og ser på skadede eller uregelmessige gjenstander på butikkhyllene.

Hva om jeg fortalte deg at fyndsfunnene dine kunne tjene deg seriøse penger med en sidevassthet som heter retail arbitrage?

Hva Heck er Retail Arbitrage?

Retail arbitrage, også kjent som clearancing, betyr ganske enkelt å kjøpe clearance elementer i butikkene da og videresalg dem for en høyere pris.

Noen mennesker videreselger varer på eBay eller Facebook Marketplace og sender direkte til kjøperen, andre bruker tredjeparts tjenester som oppfyllelse av Amazon for å plukke, pakke og sende ordrer mot en liten avgift.

Hvordan Retail Arbitrage Works

Penny Hoarder Assistant Editor Justin Cupler begynte clearancing med sin kone for omtrent seks år siden.

"Min kone er kupong og klaring jakt begynte uskyldig nok som en måte for oss å få billige ting," sier Cupler. "Men det kom til slutt til et punkt der vi ikke hadde noe rom for ting. Vi så at folk ville selge disse produktene på nettet og tjene penger på det, så vi dypet tærne i disse farvannene og har jevnt vokst vår drift gjennom årene. "

Cupler notater folk som gjør dette på heltid, kan potensielt fjerne seks figurer.

Oppstartskostnader for å få sin virksomhet ut av bakken utgjorde i utgangspunktet de pengene Cuplers brukte å kjøpe sin første aksje.

Noen kjøper også hyller, oppbevaringsbatterier eller små skur til husbestand.

Men disse ekstrautgiftene er ikke nødvendige hvis ditt hjem allerede har tilstrekkelig innebygd lagringsplass som ubrukte skap eller skap.

For å holde hverdagsomkostningene lave, pakker Cuplers og sender hver ordre seg selv.

Cupler anslår at han og hans koneforretning lager ca 70% av tiden, oppsplittring når avstandsseksjonene er spredt over forskjellige deler av butikken.

Når det gjelder å avgjøre hva som skal kjøpes, konsulterer Cuplers Amazon Seller og eBay apps på sine mobiltelefoner for å fastslå en vares markedsverdi og finne ut en basis salgspris. (Disse appene er også tilgjengelige via Google Play.)

Hvem gjør det endelige anropet om en vare er verdt å kjøpe for å videreselge?

"Jeg tar vanligvis avgjørelsen om alt vi kjøper for å selge på eBay eller Amazon, mens min kone gjør avgjørelsen om ting vi selger lokalt på Facebook Marketplace eller i gårdsalg," sier Cupler.

Hva å vite om Retail Arbitrage

Klar til å gi detaljhandelsarbitrage et forsøk? Her er Cuplers topp fire tips for suksess.

1. Bli kjent med markedet

Varm billett varer varierer etter sesong og til og med etter geografisk plassering.

"For eksempel faller griller og andre friluftsprodukter priser dramatisk i det nordlige USA enn i sør, sier Cupler. "Dette er på grunn av den dramatiske temperaturforskyvningen fra sommer til fall og faller til vinteren nordover."

2. Alle clearingspriser er ikke skapt likeverdige

"Bare fordi en 4K-TV er på klaring på et Target i Tallahassee, Florida, betyr det ikke at det også er på klaring i St. Petersburg, sier Cupler.

"Du kan bruke andre områder som en grov guide, men aldri gå galt med å prøve å finne det elementet bare fordi det var på klaring hundrevis (eller tusenvis) av miles unna."

3. Prismatch elementer før du bestemmer deg

"Sørg for å sjekke [clearance item] -prisene enten via butikkens priskontrollmaskiner eller butikkens app, sier Cupler." Noen ganger kan du finne fantastiske 90% rabatt på et produkt med et klistremerke som bare sier at det er 50% av."

4. Lær din butiks rutine

"De fleste butikkene har en rutine for clearance markdowns, så bli kjent med når butikken din markerer elementer ned og hvor mye det vanligvis slår dem ned. Dette vil hjelpe deg med å løpe til butikken hver dag bare for å sjekke priser, sier Cupler.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun planlegger å se nærmere på favorittbutikkens klaringskanaler fra nå av.

Skrive Inn Din Kommentar