Penger

Dette nettstedet vil betale deg $ 90 / måned for å se videoer du vil sannsynligvis klikke på uansett

Dette nettstedet vil betale deg $ 90 / måned for å se videoer du vil sannsynligvis klikke på uansett

Du har hatt en lang dag på jobb, og alt du vil gjøre er å synke inn i sofaen og vende på Netflix.

Livet er bra.

Men hva om du kunne tjene penger på å se på videoer? Livet ville bli enda bedre.

Vi fant en enkel måte å tjene på omtrent $ 90 en måned ser på videoer på nettet.

Slik lager du ekstra $ 90 på videoer denne måneden

Visst, du vil hente på den nyeste Netflix-dokumentarfilmen. ("Evil Genius," hvem?) Men når du er i humør for bare å slappe av, er det noen ganger tankeløs TV som er veien å gå.

For det (og ekstra penger), slå opp Swagbucks, et nettsted som betaler brukerne å svare på spørreundersøkelser, søke på internett - og heldigvis for deg - se tankeløse videoer.

Hver gang du fullfører en oppgave, betaler selskapet deg i en belønningsvaluta kalt "SB".

Du kan innløse SBer for en rekke gavekort til butikker som Amazon, Target og Walmart. Eller bare få betalt kontant gjennom PayPal.

Slik kommer du i gang.

1. Registrer deg - og få en $ 5 bonus

Bevæpnet med ditt navn og e-post, registrer deg med Swagbucks. Det tar bare et minutt, og du vil få en $ 5 bonus når du har tjent 2500 SB i løpet av de første 60 dagene av medlemskapet ditt.

2. Velg Din favoritt sjanger

Hvis du registrerer deg via lenken ovenfor, blir du umiddelbart omdirigert til "Watch" -siden, der du kan velge dine favoritt TV-emner. Du finner litt av alt, fra matlagingsprogrammer til skjønnhetsopplæringer til sportsrekaps.

3. Trykk på Spill

For hver video du ser og vurderer, vil du tjene SB'er du kan bli til kontanter.

For eksempel så vi på en tre minutters video med Joe Keery (heartthrob fra "Stranger Things," hvis du trengte en påminnelse). For det tjente vi 2 SB'er.

Etter hver video vil du rangere det med tommelen opp eller tommelen ned, og deretter flytte til neste vår var en video om tacos. (Ja takk!)

Fortsett å gjøre det - selv i bakgrunnen, mens du svarer på e-post eller bla gjennom Facebook - og poengene dine begynner å stable opp.

Ifølge Swagbucks kan du teoretisk tjene opptil $ 5 per dag. Mer realistisk, skjønt, brukerne kan gjøre rundt $ 90 i måneden - mer enn $ 1000 per år. Bare for å se videoer!

Skrive Inn Din Kommentar