Eiendom

Din eiendom planlegging sjekkliste

Din eiendom planlegging sjekkliste

Hva du trenger å vite om eiendomsplanlegging

Som de fleste elementene på din økonomiske planleggingsagenda for 2009 står boenhetsplanen på skiftende grunnlag. I år hoppet skattefritakelsen fra 2 millioner dollar i 2008 til 3,5 millioner dollar per person. I henhold til gjeldende lov skal eiendomsskatten bli fullstendig opphevet i 2010, bare for å komme tilbake med en mye lavere unntak i 2011, selv om mange mener at loven vil bli endret før opphevelsen trer i kraft. Slik usikkerhet kommer i en tid da verdien av aksjer og eiendomsmegling er redusert markert. Hvis det noen gang var tid til å gjennomgå din bo plan, 2009 er det.

Eiendomsplanlegging Skatteproblemer 2009

Mens grensene for disse skattebestemmelsene kan endres, må du være sikker på at du forstår hvordan de fungerer, og hvordan du best kan bruke hver til din egen situasjon.

  • Skattelettelsen, som er $ 3,5 millioner i 2009 ($ 7 millioner for par), lar deg låne en del eller hele eiendommen din fra skatter.
  • Levetiden gave skattefritak er for personer som er interessert i å gjøre betydelige gaver (opp til $ 1 million) i løpet av livet uten å betale gaveavgift. Livstidsfritaket er knyttet til skattefritakelsen, slik at ethvert beløp som er begavet som en del av levetidskattfritaket, reduserer beløpet som kan gå fri for eiendomsskatt til mottakerne ved din død.
  • Gaven skattefritagelse gir deg mulighet til å gi et bestemt beløp hvert år ($ 13 000 i 2009, $ 26 000 for par) til så mange mennesker som du vil uten å utløse gaveavgiften. Dette er en ubegrenset gavestrategi som ikke er relatert til noen av de andre unntakene, så sørg for å få full bruk av denne "freebie" hvert år.

Sjekkliste for eiendomsplanlegging

Sjekkliste for eiendomsplanlegging

Fordi du har jobbet hardt for å skape en trygg og komfortabel livsstil for din familie og kjære, vil du opprette og vedlikeholde en eiendomsplan som lar deg minimere eiendomsskatt og bevare mer av dine eiendeler for de du bryr deg om.

Bruk denne sjekklisten for å vurdere hvor din bo plan står i dag - eller som utgangspunkt for diskusjoner med en eiendomsplanlegger profesjonell.

Del 1 - Kommunisere dine ønsker

JANEI
Har du en vilje?
Har du kalt eksekutor (e) og sjef (e)?
Har du vurdert en levende tillit for å unngå probate?
JANEI
Har du vurdert en levende vilje eller helsepersonell i tilfelle katastrofale sykdommer eller uførhet?

Del 2 - Beskytte familien

JANEI
Vil din navn nevne en verge (er) for mindreårige barn?
Har du riktig beløp og type livsforsikring?
Har du vurdert ulike tillitsmuligheter (for eksempel levende, tilbakekallelig, uigenkaldelig, livsforsikring)?

Del 3 - Redusere Skatter

JANEI
Hvis du er gift, tar du full nytte av ubegrenset ekteskapelig skattemessig fradrag?
Er du (og din ektefelle) å lage gaver til familiemedlemmer som utnytter den årlige gjeldsskatten ekskluderingen, som er $ 13 000 ($ 26,00 for par) i 2009?
Har du vurdert en Roth IRA, som i noen tilfeller tillater deg å overføre eiendeler til arvinger skattefrie?

Beløpet for skattefritak for 2009 er 3,5 millioner dollar (7 millioner dollar for ektepar). I henhold til gjeldende lov skal eiendomsskatten bli opphevet i 2010 og utelukkelsesbeløpet er planlagt å gå tilbake til $ 1 millioner i 2011.

Denne artikkelen ble utarbeidet av Standard & Poor's og er ikke ment å gi spesifikke investeringsråd eller anbefalinger til noen.

Skrive Inn Din Kommentar