Tilbud

Her er hva du ikke vet om Bud Light's "Strike Gold" Contest

Her er hva du ikke vet om Bud Light's "Strike Gold" Contest

Hvis fotball sesongen er din favoritt sesong, har du kanskje hørt om Bud Lights nye "Strike Gold" kampanje.

Det ser ganske greit ved første øyekast, som en vitsom, voksen versjon av Willy Wonka's berømte gullbillett.

Hvis du finner og fotograferer en gylden bur av Bud Light, kan du vinne et par gratis Super Bowl-billetter hvert år for livet (så lenge du ikke bor i mer enn 51 år).

Men akkurat som den berømte barnas historie, prisen er ikke garantert, selv om du kjøper opp alle siste tilfeller av Bud Light, kan du finne det i etterfølgelsen av den unnvikende bullion Bud.

Det er riktig; du må gjøre mer enn bare finne en gullkanne.

Og for å være ærlig, er det fornuftig: Med 37 000 av dem tilfeldigvis sådd i 18, 24 og 30 pakker med Bud Light, ville det være en mye av gratis Super Bowl-billetter for å oppfylle ... selv for et selskap med lommer så dypt som Anheuser-Busch må være.

Men heldigvis, vi leser finskriften og fant ut hvordan du kan gå inn uten å kjøpe enda en ølbøtte.

Her er alle detaljene.

Slik går du inn i Bud Lysets konkurranse uten å kjøpe en enkelt boks av øl

Hvis du er noe som meg, kan du vurdere å betale penger til unngå drikker Bud Light.

Heldigvis for snobber og teetotalere, er denne konkurransen fri til å gå inn ... og den ikke-innkjøps-nødvendige inngangsmetoden ser mye morsom ut.

I løpet av konkurranseperioden - det vil si fra 12:00 CST på 28. november til 11:59:59 p.m. CST på Jan. 13, 2017 - ganske enkelt skriv ut denne falske gullpakningen (seriøst!) og pakk den rundt din favoritt, alkoholfrie drikkevare.

Det kan være en boks av brus eller til og med bare et vanlig gammelt glass av høy kvalitet H2O. Heck, jeg kan pakke en rundt et vin glass og ringe det en dag. Reglene sier ikke at det må se autentisk!

Snap en rask selfie med pseudo-suds og Last opp den til Facebook, Instagram eller Twitter med hashtags # SBTix4Life og #Sweeps.

Merk: Du må også følge Bud Light på hvilken kanal du deler innlegget på, og hvis du velger Facebook, må du legge den til som svar på Bud Lights nyeste Sweepstakes-innlegg. (Det vil være seks, som svarer til de seks hovedsakelig ukolle oppføringsperioder som er beskrevet i reglene.)

Hvis du er en beboer i California, er det enda enklere: Bildet ditt trenger ikke engang den gyldne boksen men skal bare vise frem "team fandom." Du må imidlertid også inkludere hashtag #CA sammen med de to nevnte ovenfor.

Vinnere vil bli valgt ved tilfeldig tegning, så du trenger ikke engang å bli altfor kreativ med fotografiet.

Selvfølgelig, hvis du er en Bud drinker, kan du alltid bare følge de samme trinnene med en faktisk gylden kan du finne i naturen.

Eller, du vet, lån en venns ... så lenge du jobber på forhånd, hvordan du deler opp prisen hvis du vinner.

Vinn Super Bowl Billetter for livet

Så nå for den veldig morsomme delen: Hva kan du vinne?

Under hver av de seks inngangsperiodene vil Anheuser-Busch tildele en vinner et par billetter til hvert av deres favorittlags hjemmekamp for hele 2017-sesongen.

Ikke så loslitt - men det er ingenting i forhold til storprisen.

En storprisvinner, hvem vil bli varslet uken den 16. januar 2017, vil motta to billetter til hvert Super Bowl-spill for resten av livet (eller opptil 51 år), begynner med Super Bowl LI i 2017.

Det vinner vil også motta $ 1000 hvert år, i opptil 51 år, levert i form av et forhåndsbetalt debetkort, sjekk eller bankoverføring.

Så, garantert $ 51K utbetaling og livslang turer til Super Bowl. Ganske søt, ikke sant?

Men vent: Det er mer. Mye mer.

Denne prisen kan være verdt opp til $ 153,000

Hvis du fortsetter å lese utskrift, finner du følgende viktige klausuler:

"For 2019 Super Bowl: Vinneren kan velge å ta et kontantalternativ på $ 30,000.00 i stedet for den gjenværende "Super Bowl Billetter for Liv" -prisen.

Så hvis du tok det alternativet, ville du gå til to Super Bowls gratis og få totalt 32 000 dollar i kontanter - ikke en dårlig engangsbeløp, men ikke så bra som $ 51 000 du ville ha hvis du ventet på årlige utbetalinger og billetter .

Vi fortsatte å lese videre, og det ble enda bedre:

"Når som helst i løpet av den femtiende (51) årsperioden, Sponsor kan velge å gi en kontant betaling til vinneren i beløpet av $ 3000,00 for hvert gjenværende år av "Super Bowl Billetter for Liv" -prisen. "

OK, gitt, denne er ikke i vinnerens kontroll - Sponsoren må "velge" for å betale ut penger i stedet for å gi bort billettene.

Men hvis billettene falt gjennom umiddelbart, og Anheuser-Busch hostet opp $ 3000 per år starter i 2017, det vil legge opp til $ 153,000.

Jeg innrømmer at jeg ikke er mye for fotball, meg selv. Men jeg ville satse selv den mest raske fanen måtte seriøst vurdere å se spillet hjemme på sofaen for en pengepremie som seriøst.

Så om du vil ned et Bud Light, hvorfor ikke fortsett å skrive ut den gyldne etiketten og kaste i en post eller tolv? (Du kan sende inn en oppføring per dag.)

Det er gratis, tross alt - og utbetalingen kan være alt annet enn lett.

Din sving: Hvilken drikk vil du vikle din gyldne etikett rundt?

Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes skriving har også blitt omtalt på The Write Life, Word Riot, Nashville Review og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.

Skrive Inn Din Kommentar