Penger

Disse temaparkene vil seriøst betale deg for å skremme folk (en betaler $ 25 / hr!)

Disse temaparkene vil seriøst betale deg for å skremme folk (en betaler $ 25 / hr!)

Halloween er kanskje ikke på radaren din ennå, men hvis du jobber som en zombie, er du på listen med bøtte, vil du være oppmerksom.

Fornøyelsesparker over hele landet er for tiden ansatt sesongarbeidere for å være en del av deres Halloween-tema festligheter. Tenk på det som utvidet trick-or-treating, bortsett fra I stedet for godteri får du en lønn og gratis parkopptak.

Disse konsertene er midlertidige - men morsomme - og du er sikker på å gå bort med en morsom historie å fortelle. Gledelig haunting!

Busch Gardens

Busch Gardens Tampa Bay leter etter sesongmessige entertainere for å skremme gjester under Howl-O-Scream.

Busch Gardens vil gi kostymen, sminke og masker som trengs for å få deg i karakter, men du må ta med dine egne svarte bukser og svarte sko.

Du må være 18 år og kunne gå, stå eller utøve fysisk aktivitet i lengre perioder. Du må være tilgjengelig mellom klokken 05.00. og 3:00 under arrangementskvelder og noen repetisjoner.

Tidligere erfaring som utøver hjelper, men er ikke nødvendig.

Betaling starter på $ 9,75 i timen.

Audisjoner er 11. og 12. august, men du må søke først for å sikre et auditionssted.

Se her for mer informasjon eller å søke.

Busch Gardens i Williamsburg, Virginia, er også på utkikk etter scare squad arrangementere. Betaling starter på $ 9,40 i timen. Det vil også være plasser for 16 og 17 år gamle søkere. Søk her.

Sjøverden

SeaWorld San Diego leter etter utøvere for sin Halloween Spooktacular Event. Disse sesongarbeidere vil danse og engasjere gjester mens du skildrer forskjellige figurer, inkludert medlemmer av SeaWorld's spooky school of fish.

Du må være 18 år gammel og ha tidligere scenekunstopplevelse. Du bør også kunne løfte opp til 50 pund og kunne stå eller gå i lange perioder.

Betalingen er $ 18 en time under repetisjoner og $ 25 en time for show. Arbeidsfordeler inkluderer gratis parkering og gratis billetter.

Audisjoner er 5. august, men du må først søke. For å auditioner, må du forberede et et minutt familievennlig komisk monolog og være forberedt på å utføre en karakterforbedring eller lese fra et skript.

Øvelsesdatoene starter 21. august. Spooktacular showene skjer på lørdager og søndager fra 23. september til 29. oktober.

Se her for mer informasjon eller å søke.

Seks flagg

Six Flags arrangerer sesongbaserte ansatte som en del av Fright Fest på forskjellige steder.

Fornøyelsesparkene ser ut til å fylle spor for skremmende tegn, tegnleder, makeup artister, utøvere og andre relaterte roller.

Denne jobben legger ut for en zombie / skremmende skuespiller på Six Flags St. Louis krever at søkere skal være minst 16 år gamle. I tillegg til "konkurransedyktige lønninger" inkluderer jobben gratis billetter og ansattes rabatter. Du må være komfortabel med å ha på seg kostyme, sminke og muligens proteser.

Andre roller kan ha forskjellige krav. Se her for å sjekke om parken nærmest du ansetter.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun vokste opp og ønsket å gå til Fright Fest på Six Flags hvert år, men gikk aldri. I fjor deltok hun i Halloween Spooktacular på Sesame Place.

Skrive Inn Din Kommentar