Liv

Hvis du trenger en ny bil, sier WalletHub nå, det er på tide å treffe gassen

Hvis du trenger en ny bil, sier WalletHub nå, det er på tide å treffe gassen

Kløe for et nytt sett med hjul? Du lurer kanskje på: Når er den beste tiden å kjøpe en ny bil?

Vel, det viser seg at det kan være en god tid å kjøpe, ifølge WalletHubs nylig utgitte bilfinansieringsrapport for første kvartal 2018.

WalletHub rapporterer det bilkjøpsmarkedet ser ut til å være i ferd med å vippe til fordel for kjøperen heller selgeren.

"Renter for nye biler er på et av de laveste punktene de siste tre årene," hevder WalletHub.

Likevel vil prisene variere basert på hvor du finansierer kjøretøyet ditt.

WalletHub funnet De beste rentene for finansiering av en ny bil har en tendens til å komme direkte fra bilprodusenter - med gjennomsnittlig rente på 1,87%. Kredittforeninger tilbyr den nest beste avtale - med en gjennomsnittlig rente på 2,61% for nye biler.

Nasjonale banker har en tendens til å tilby bedre tilbud enn regionale banker, og regionale banker har en tendens til å tilby bedre tilbud enn fellesskapsbanker eller små banker.

De som velger å kjøpe en Brukt bil vil finne lignende trender. En kredittforening vil sannsynligvis tilby den laveste renten, og nasjonale banker vil slå ut regionale og samfunnsbanker for de beste rentene.

Derimot, Renten på brukte biler vil være høyere enn for nye modeller.

For eksempel er gjennomsnittsrenten for finansiering av en bruktbil til en kredittforening 2,87%, mens prisen for en ny bil er om lag 2,61%. Finansiering av en bruktbil fra en regionalbank kommer med en rente på rundt 4,73%, men en ny bileier kan få en 4,01% rente på en regionalbank.

Finne den beste avtalen

Å velge hvilken bil du vil kjøpe er et personlig valg, men WalletHub fant noen produsenter som synes å tilby bedre tilbud og mer åpenhet over andre.

Av de 22 produsentene WalletHub analyserte, Nissan, Hyundai, Mazda, Ford, Subaru, Toyota og Dodge tilbyr nå 0% finansiering.

Bilforhandlere som ønsker å leie ut i stedet for å kjøpe, finner Toyota, Hyundai, Lexus, Jaguar, Mazda, BMW og Subaru de beste leasingtilbudene med renter under 4%.

WalletHub så også på hvordan gjennomsiktige bilprodusenter var i løpet av den automatiske leasingprosessen og scoret hver med en 10-punkts skala. Infiniti, Mini, BMW, Mercedes, Honda, Volkswagen, Toyota, Nissan, Audi og Hyundai alle tjente en score på 6, den høyeste produsenten mottatt.

Kredittforhold

Når du snakker om score, vil en faktor som påvirker hvor mye du vil bruke på bilkjøp, være din kreditt score.

Kjøpere med en rettferdig kreditt score vil ende opp med å betale omtrent fem ganger mer i interesse enn de med utmerket kreditt, ifølge WalletHub.

For eksempel kan noen med rettferdig kreditt betale $ 7,723 i renter over livet på et $ 20.000, femårig lån, mens noen med utmerket kreditt kan betale $ 1.456 i renter for samme lån - en forskjell på $ 6,267.

Sjekk kredittpoengene dine før du starter bilkjøringsprosessen (Credit Sesame og Credit Karma er to gode apps). Hvis det er mindre enn stjernene, er det noen tips for å forbedre kredittpoengene dine.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar