Penger

Kan du virkelig få betalt for å sette annonser på bilen din? Kanskje - hvis du kjører mye

Kan du virkelig få betalt for å sette annonser på bilen din? Kanskje - hvis du kjører mye

Har du noen gang mottatt et e-posttilbud for å betale deg store penger til å sette annonser på bilen din? Høres bra ut, ikke sant?

Selvfølgelig, disse er nesten alltid svindel. Og jeg liker å snakke med svindlere, så jeg reagerte på en av disse e-postene.

I svaret forklarte selskapet at jeg ville bli sendt en kasserer for å dekke min første måneds betaling og kostnaden ved å bruke "wrap". Jeg skulle sette inn sjekken, holde $ 300 for min avgift for den første uken og bruk resten til å betale den fyren som pakket inn bilen min.

Jeg skrev tilbake for å fortelle dem at jeg var spent på å komme i gang, men det virket enklere for dem å bare betale meg og deretter betale annonseinstallatøren direkte. Jeg ville til og med ta $ 200 per uke i stedet for $ 300. Jeg har aldri hørt fra dem igjen.

Dette er en typisk kassereren sjekker svindel. Tjekken springer ut, som du bare oppdager etter Du leder dine egne penger til annonseinstallatøren eller betaler ham kontant.

Disse svindelene er svært vanlige. Men du lurer kanskje på, er ikke der legitime selskaper som betaler deg for å sette reklame på bilen din? La oss ta en nærmere titt.

Hvordan ikke selge annonser på bilen din

Mye av informasjonen på Internett om selskaper som betaler deg for bilannonser, er verdiløs. Noen av selskapene disse nettstedene lenker til å belaste bedrifter å pakke inn sine kjøretøy i reklame, men gjør ikke noe om å betale du for innpakning din bil med annonser.

Andre har ingen kontaktinformasjon på nettet, noe som aldri er et godt tegn. Noen spør deg ikke bare om din bil og / eller kjørevaner. Tror du virkelig at bedrifter er villige til å betale for en annonse på bilen din hvis de ikke vet noe om det vil gå ut av garasjen din? Ikke sannsynlig.

Se på dette driverprogrammet for Ads2go:

Sende inn et søknad med Ads2go har alltid vært og fortsetter å være GRATIS. Men med ca 100 000 drivere i databasen, er vi glade for å nå tilby deg to måter å være en VIP-søker.

"VIP Pick Me First Application" koster $ 5,95. Selvfølgelig, "Betaling av disse gebyrene er IKKE en garanti for at du blir bedt om å kjøre, da dette er avhengig av annonsørens preferanser." Oh, og gebyrene er ikke refunderbare.

Hvor mange personer har dette selskapet betalt for en annonseplassering? Hvor mange mennesker har betalt selskapet å sende inn et "VIP" -program? Da jeg kontaktet AdsToGo for å stille disse spørsmålene, fikk jeg ikke noe svar.

Generelt bør du ikke betale noe på forhånd, og hold deg unna bedrifter uten kontaktinformasjon på deres nettsider.

Hvordan finne legitime bil-wrap annonsering muligheter

Heldigvis, der er noen få legitime selskaper som betaler deg for å sette reklame på bilen din. For eksempel søker Carvertise for tiden etter drivere.

Nettstedet sier at drivere tjener $ 100 per måned, og kampanjer varer vanligvis tre til seks måneder.

Carvertise gjør det også klart "det er ingen forhåndskostnad for sjåføren", noe som burde være tilfelle med omtrent alle legitfirmaer.

Her er noen andre eksempler på selskaper som betaler deg for å sette annonser på bilen din:

  • Betal meg for kjøring
  • Autowrapped

Disse selskapene oppfyller følgende retningslinjer:

  • De ber ikke om penger.
  • De spør om bilen og kjørevaner.
  • De krever at du har bilforsikring.
  • De har kontaktinformasjon (ikke bare et skjema) på deres nettsider.

Jeg bør nevne at jeg har brukt flere ganger på forskjellige nettsteder og aldri blitt kontaktet.

Selvfølgelig bor jeg ikke i en stor by hvor de reelle mulighetene er mer sannsynlig å eksistere. Jeg kan også ikke kjøre nok miles for annonsører å være interessert. Og det er sannsynligvis flere søkere enn nødvendig.

Bunnlinjen: Å få betalt for å sette annonser på bilen din, kan være en flott konsert hvis du får det, men ikke hold pusten. Du kan ikke kvalifisere eller bli valgt når som helst snart.

Andre Car-Wrap Reklame Muligheter

Du kan ha bedre sjanse til å få betalt for annonser på bilen din dersom du kjører til Uber eller et annet rederi-servicefirma.

Først vil du sannsynligvis sette mange miles på kjøretøyet ditt i travle områder - noe annonsører ønsker å se. For det andre er det mulige drosjeannonseringsselskaper, som Blue Line Media (annonser på drosjer i 100 byer), vil begynne å registrere seg på kjøreredrivere.

Endelig har Viewswagon en reklameplattform for kjøreregister. Det lønner deg å vise annonser innsiden din bil.

Din sving: har du noen gang søkt om en bil-wrap annonsering gig? Hvis så, hvordan kom det ut?

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter han har tjent penger, er skriving hans favoritt (så langt).

Skrive Inn Din Kommentar