Penger

Vi er alle betalende vanvittige beløp for utleie, men denne generasjonen har det verste

Vi er alle betalende vanvittige beløp for utleie, men denne generasjonen har det verste

Det spiller ingen rolle om du er 18 eller 68, hvis du er leietaker, er det en god sjanse for at du bruker en større prosentandel av din månedlige inntekt på leie enn anbefalt, en ny studie fra leilighetssøkfirmaet Abodo fant.

Studien analyserte hvordan folk har råd til å leie over generasjoner ved å bruke data fra den amerikanske amerikansk fellesskapsundersøkelsen fra 2015 utført av US Census Bureau.

Selv om babyboomers, som faller mellom 51 og 69 år, er mer sannsynlig å eie sine hjem, 49% av alle boomers som leier er kostnadsbelastet, noe som betyr at de bruker mer enn 30% av inntektene sine på boligkostnadene.

Det er i forhold til tusenårene, som er mer sannsynlig å leie: Omtrent 46% av leietakere mellom 18 og 34 bruker mer enn 30% av sin lønn på månedlige boligkostnader. Generasjon Xers, som faller mellom boomers og årtusener, er minst tilbøyelig til å bli belastet av leie, men de er bare litt bedre: ca 44% av de som leier overspend.

Avhengig av hvor du leier, kan disse prosentene stige godt over gjennomsnittet, fant studien.

For tusenårige som bor i Honolulu, er problemet ekstremt enn gjennomsnittet, med 68,9% av leietakene betaler mer til leie enn de burde. Generasjon Xers og baby boomers som bor i Sør-Florida er mest sannsynlig å overspend enn sine kolleger i andre deler av landet.

Så, hvor mye skal du bruke på leie?

I flere tiår har det vært uklokt å bruke utover 30% inntektsterskelen til leie, ganske mye, alle du spurte om råd fra statlige tjenestemenn til økonomiske eksperter.

Selv din utleier ønsket sannsynligvis at du skulle bevise at du gjorde minst tre ganger kostnaden for ditt hjem før du la deg tegne en leieavtale.

Men mer nylig, de debatt har blitt mer nyanserte, med tanke på hvor mye penger leietaker gjør og hvor leietaker bor.

For eksempel, de som bor i byer som New York og San Francisco, hvor boligkostnadene pleier å være høyere, vil trolig bruke mer enn det anbefalte beløpet på grunn av mangel på rimelige alternativer.

På samme notat kan en høyt inntjener bruke en større prosentandel av inntektene og fortsatt ha mer enn nok til å leve komfortabelt. En minimumslønn som har brukt 30% av sin inntekt på leie, ville nok trolig bli strakt for tynn til å dekke en nødutgift senere i måneden.

Selv om 30% -regelen kanskje ikke er perfekt i alle situasjoner, er det fortsatt et solid utgangspunkt for å finne ut om du har råd til å bo alene i den nybygde sentrumsleiligheten, eller hvis du skal begynne å rense Craigslist for minst skumle romkamerat du kan finne.

Desiree Stennett (@desi_stennett) er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar