Liv

10 fantastiske måter pensjonister kan jobbe hjemmefra og tjene ekstra penger i 2018

10 fantastiske måter pensjonister kan jobbe hjemmefra og tjene ekstra penger i 2018

Det kommer ikke som en overraskelse at tusenårene er store på jobb-fra-jobben.

Av denne fleksibilitetsløsende, teknologiske kunnskapsrike generasjonen vil 75% begynne å jobbe (eller jobbe oftere) hjemmefra, ifølge Deloitte's 2016 Millennial Study.

Men eldre arbeidstakere kan finne like mange potensielle sysselsettingsmuligheter på nettet, hvis de vet hvor de skal se.

Enten du trenger litt ekstra penger i pensjonen eller bare holder opp med å være opptatt, hvis du er på utkikk etter en ny stilling, er det 10 gode arbeidsplasser for pensjonister du kan gjøre fra hjemmet ditt.

Først et varselord

Som med alt du finner på nettet, er noen muligheter bedre enn andre.

Dessverre er det rikelig med arbeid fra hjemmet svindel der ute, så hold øye med følgende røde flagg:

  • De ber om personlig informasjon, som ditt personnummer eller bankkontoinformasjon.
  • De ber deg om å betale. Legitime jobbtilbud vil aldri kreve betaling for å søke, kjøpe inventar, delta i opplæring, etc.
  • De nevner ikke en bestemt lønnsats, eller de gjør vagt formulerte løfter som "Du kan tjene opp til $ 30 i timen! "
  • De er ikke oppført på nettstedet Better Business Bureau (hvis de hevder å representere et større selskap) eller har et stort antall tvilsomme vurderinger.
  • Den eneste fysiske beliggenheten du finner for selskapet er en P.O. boks (hvis den er lokal).
  • De tilbyr deg et forskudd på din lønn.

Hvis en stilling oppfyller ett eller flere av kriteriene ovenfor, er det sjanse for at det kanskje ikke er oppe og oppe, så du er best å fortsette å søke.

Topp 10 Online Jobs for Pensjonister

1. Kundeservice Representant

Hva du ville gjøre: Svar på kundeproblemer, feilsøk problemer, og ta og spore ordrer. Avhengig av firmaet kan du kommunisere over telefonen, via nettprat eller begge deler.

Bra hvis du: Er en persons person, kan multitask, ha en anstendig skrivehastighet og ha et rolig sted å jobbe.

Gjennomsnittlig lønn *: $ 12.06- $ 14.11 / time

Hvor å se: Arbeidsløsninger, LiveOps, Arise

2. Virtual Assistant

Hva du ville gjøre: Alt en tradisjonell administrativ assistent kan gjøre: komponere korrespondanse, kalenderadministrasjon, lage reisearrangementer, dataregistrering.

Bra hvis du: Har allerede erfaring med å jobbe på et kontor, er organisert, har god tidshåndteringsferdigheter, og er dyktig i grunnleggende tekstbehandling og regnearkprogramvare.

Gjennomsnittlig lønn: $ 16,20 / time

Hvor å se: Denne listen

3. Transcriptionist

Hva du ville gjøre: Skriver ut, ordlig, hva du hører på lydfiler. Du kan være vedtatt av en video, fange ordene i en rettspresentasjon eller skrive ned en skriftlig oversikt over en dialog mellom to eller flere personer.

Bra hvis du: Er en rask type, har god hørsel, kan identifisere høyttalere med stemme, er i stand til å forstå noen ganger tykke aksenter og kan bestå en transkripsjonstest.

Gjennomsnittlig lønn: $ 13.80 / time

Hvor å se: Denne listen

4. Brand advokat

Hva du ville gjøre: Chat online med besøkende på ditt favorittmerke nettsted, gi råd og anbefalinger, og svar på spørsmål om produkter.

Bra hvis du: Overvei deg selv en ekspert på et bestemt merke eller produkt, elsker å dele dine favorittfunn med andre, og alltid drømt om å være en personlig shopper.

Gjennomsnittlig lønn: $ 9 - $ 12 / time, pluss du vil tjene poeng du kan innløse for produkter.

Hvor å se: Needle.com

5. Tutor

Hva du ville gjøre: Del kunnskapen din med studenter i alle aldre. Du kan komponere leksjoner, karakter tester og papirer, eller hjelpe til med å vurdere materiale som forberedelse til en standardisert test, som SAT.

Bra hvis du: Er kunnskapsrik i et bestemt emne (lærer sertifiseringer er fine, men ikke nødvendige, virkelige verdier i verdensklasse), kan bestå en online eksamen i det aktuelle emnet, og ha en evne til å forklare ting til mennesker.

Gjennomsnittlig lønn: $ 22 / time, ifølge en gjennomgang av nåværende åpninger.

Hvor å se: Tutor.com, Kaplan, Pearson Education

6. Emne Matter Expert

Hva du ville gjøre: Svar et bredt spekter av spørsmål fra kunder og bedrifter om et emne du har kunnskap om.

Bra hvis du: Har mye real-world eller akademisk erfaring i et bestemt felt.

Gjennomsnittlig lønn: $ 10- $ 15 / akseptert svar

Hvor å se: Bare svar

7. Online Juror

Hva du ville gjøre: Betjene som en mock juror for advokater som ønsker å se hvordan deres saker vil gå hvis de tas til prøve. Du vil høre på vitnesbyrd, veie bevis og gjengi din dom akkurat som en jury i en ekte rettssak.

Bra hvis du: Er analytisk, vær så snill å behandle store (og ofte motstridende) mengder bevis, som å gi din mening og ha en ren oversikt.

Gjennomsnittlig lønn: $ 5- $ 50 per sak, ifølge en gjennomgang av nåværende åpninger; Noen omfattende saker kan betale $ 100 - $ 120.

Hvor å se: JuryTest, eJury, OnlineVerdict, Resolution Research

8. Skribent / redaktør

Hva du ville gjøre: Alt fra korrekturlesning til å skrive artikler til elektroniske publikasjoner. Dette er et stort felt, og hvis du har koteletter for det, kan du finne et bredt spekter av muligheter.

Bra hvis du: Ha en måte med ord, har sterk grammatikk og tegnsetting, og er ekspert på et bestemt felt.

Gjennomsnittlig lønn: $ 16.55- $ 30,09 / time

Hvor å se: FlexJobs, FreelanceWriting.com, Morning Coffee Newsletter

9. Website Tester

Hva du ville gjøre: Gjennomgå og kritisere nettsteder for å skinne et lys på hva brukerne virkelig tenker på dem. Siden disse kritikkene er ment å gi bedrifter en sann forståelse for hvordan den gjennomsnittlige personen samhandler med sine nettsteder, trenger du ikke å være en teknisk pro eller en layoutguru; du trenger bare å kunne artikulere dine tanker og følelser i sanntid.

Bra hvis du: Vet hva du liker og ikke liker (og hvorfor du liker det eller ikke), det er behagelig å tenke høyt og kan følge grunnleggende skriftlige instruksjoner.

Gjennomsnittlig lønn: $ 12 / hour

Hvor å se: Leapforce

10. Oversetter

Hva du ville gjøre: Oversett dokumenter og gi tolkning via telefon eller video.

Bra hvis du: Er flytende på et annet språk.

Gjennomsnittlig lønn: $19.71 – $20.02

Hvor å se: VerbalizeIt, Ubiqus, Telelanguage, SDL, American Translators Association

* Med mindre annet er angitt, er gjennomsnittlig lønn basert på Indeed.com anslag ved skrivingstidspunktet.

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.

Skrive Inn Din Kommentar