Penger

Hundedager: Få betalt $ 20 / Hr for å ta bilder av valper med dette sommerintervjuet

Hundedager: Få betalt $ 20 / Hr for å ta bilder av valper med dette sommerintervjuet

Å finne en god sommer praktik kan være ruff.

Men jeg er her for å fortelle deg at jeg har funnet en internship mulighet som ikke bare er betalt, men involverer ikke kaffe løp for sjefen.

Det vil si, med mindre din nye sjef - eller skal jeg si sjefer - liker å snu opp puppuccinos; da må du kanskje lage en Starbucks tur eller to.

The Points Guy, en reiseside, har lanserte et søk etter en sosial media intern. Oppdraget er å jobbe for tre søte franske bulldoger kalt Miles (barketingoffiser), Hootie (barketing director) og Swisher (barketing assistent).

Kjent som The Point Pups, de har behov for en doggo-lovin ', sosial media-kunnskapsrik intern som kan jobbe i New York City-kontoret denne sommeren.

Praktikanten vil være ansvarlig for å utvikle hvalpenes sosiale medier etter, skape kjøredyrinnhold og undersøke førstehånds hvordan det er å reise med kjæledyr, alt til tune på $ 20 per time.

Det er riktig, ikke bare vil du bli betalt for å henge ut med søte hjørnetenner hele sommeren, du kommer til å gå på turer med dem også.

"Dyrehester blir så mye momentum, og vi ønsker virkelig å bringe bevissthet til hvordan vi gjør det riktig," sier Angelica Catalano, en talsmann for selskapet, via e-post. "Vi er så glade for at sosiale medier-praktikanten ikke bare binder sammen med våre bedårende kontorpascilloter og skaper utrolig sosialt medieinnhold, men for å hjelpe redaktørlaget vårt å bygge opp en kjæledyrrapport som vil dykke dypt inn i krav og forbedringer som trengs for dette voksende reiseplass. "

Søkere skal kunne jobbe med en fleksibel tidsplan på 25 og 40 timer i uken, og selvfølgelig være villige til å reise på jobb når det er nødvendig.

Det er også behov for store fotografiske ferdigheter, siden du vil få bilder av valpene hele dagen for sin Instagram-konto, som forresten allerede har over 11 000 tilhengere. Her er et tips: Portrettmodus er din beste venn.

Hvordan bli poengpups Social Media Intern

Klar til å søke om denne drømmejobben? Sjekk ut kravene:

  • Må elske hundene (Duh)
  • Rikelig med sosiale medier opplevelse (Instagram, Twitter, Facebook)
  • Pawsitively awesome fotografering ferdigheter, slik at du kan få alle Insta-liker
  • Evnen til å trene NYC-kontoret
  • Minst 18 år gammel
  • Veterinærutdanning er et pluss

Hvis du passer på regningen, og du er klar til å forplikte sommeren til tre fantastiske hunder, send din CV og en kort video som forklarer hvorfor du er den beste kandidaten til å:

[e-postbeskyttet]

Fristen for søknader er 15. mai, og det heldige mennesket vil bli annonsert før Memorial Day weekend.

Og hvis du lander konserten og gjør en stellar jobb hele sommeren, kan du til og med få en sjanse til å bli med The Points Guy-staben permanent.

"Sosialmedier fortsetter å være en voksende del av selskapet, og den valgte interneren vil ha en flott mulighet til å bli en integrert del av teamet," sier katalansk. "I siste instans ville Miles, Hootie og Swisher gjøre den utøvende beslutningen."

Kaitlyn Blount er en junior stabskribent på The Penny Hoarder. Hun har til enhver tid minst 742 slo-mo videoer av hennes pupper på telefonen.

Skrive Inn Din Kommentar