Liv

Besøk det lykkeligste stedet på jorden på et budsjett: 6 måter å spare penger på Disney World

Besøk det lykkeligste stedet på jorden på et budsjett: 6 måter å spare penger på Disney World

Sommeren 1989 tok min kone og jeg våre to førskolepenger på deres første Walt Disney World-ferie.

Vi kjørte fra New York til Orlando, forberedte de fleste av våre egne måltider og bodde på Disney's Fort Wilderness Campingplass. Vi brukte mindre enn $ 800 på hele turen.

Mer enn to tiår senere tok min kone og jeg våre to voksne sønner, ny svigerdatter, og hennes søster og mor på vår siste Walt Disney World-ferie. Vi kjørte fortsatt fra New York og forberedte de fleste av våre egne måltider, men denne gangen vi bodde i et fire-roms feriehus vi leide for $ 69 per natt.

6 tips for å hjelpe deg å spare penger på Disney World

I årene mellom lærte vi mange måter å spare tid og penger, samtidig som vi fikk en bedre verdi for våre feriepenger. Slik planlegger du din egen Disney-tur for mindre.

1. Begynn å planlegge tidlig

Å bestille en ferie i Walt Disney World kan være en skremmende oppgave. Med fire fornøyelsesparker, to vannparker, 29 hoteller og feriesteder, og rundt 70 restauranter, kan ferien raskt bli komplisert - og dyrt.

For å spare penger, forbered deg på reisen langt i forveien. Tenk på når du skal dra, hvor du skal bo, hvilke billetter du skal kjøpe, og hvordan hver av disse faktorene påvirker kostnadene.

Disneys hoteller har sesongbaserte priser, som varierer sterkt avhengig av årstiden du besøker. For å hjelpe deg med å ta en beslutning om timing, besøk et Disney-planleggingssted som AllEars eller denne veiledningen for førstegangsreisende fra Touring Plans.

2. Bruk en reisebyrå

Det høres counterintuitive, men å bruke et reisebyrå for å planlegge en Disney-ferie er faktisk en smart måte å spare penger og tid på.

Hvorfor? Generelt er de gratis. Disney betaler dem, ikke deg.

Byråer som Mus Fan Travel og Small World Vacations spesialiserer seg på reiser til Disney destinasjoner, slik at de vet hvordan man kan finne gode tilbud på hoteller og flyreiser.

3. Bo på et feriehus

Disney Hoteller kan være dyrt. Heldigvis er det mange rimelige overnattingsalternativer utenfor Disney-eiendommen.

Min favoritt valg er å leie et feriehus eller leilighet. Jeg liker dette alternativet fordi et feriehus har mer plass til familien - inkludert mer enn ett bad! - og du kan også bruke kjøkkenet til å spare enda mer tid og penger.

Vi bruker vanligvis VRBO, selv om du kanskje foretrekker Airbnb, FlipKey eller HomeAway.

Disse nettstedene tilbyr utrolige tilbud hvis du bestiller din bestilling riktig. På vår siste tur leide jeg et feriehus gjennom VRBO med fire soverom, tre bad og et privat basseng. Det var oppført på $ 200 per natt, men jeg var i stand til å bestille det for $ 69 per natt!

Trikset er å vente til omtrent to uker før ditt planlagte opphold, og deretter søke etter tilgjengelige eiendommer. Eiere som har hatt en avbestilling på siste øyeblikk, er vanligvis villige til å leie for en rabatt i stedet for at eiendommen er tom.

4. Vurder Multi-Day Ticket

Når jeg skriver dette innlegget, vil en engangsbillett til Disney's Magic Kingdom sette deg tilbake til $ 105. Men Disneys billettpriser er satt opp, så jo lenger du blir, desto mindre betaler du per dag.

En fem dagers billett koster deg $ 74 per dag, mens en 10-dagers billett faller til $ 44 per dag. En god strategi er å planlegge en lengre tur hvert par år, i stedet for kortere turer oftere.

Disney World-billettalternativer kan være kompliserte fordi du kan legge til alternativer som "Park Hopping" og "Water Parks Fun and More" på billettene dine. En god måte å bestemme hvilken billettkombinasjon som passer best for deg, er å bruke denne billettkalkulatoren.

5. Lag din egen mat

Kjøp dagligvarer i supermarkedet når du ankommer og lag så mange måltider selv som du klarer. (Bruk disse tipsene for å få dagligvarer til den beste prisen!)

Å forberede din egen mat er lettere hvis du bor i et feriehus med kjøkken, men du kan fortsatt bruke disse tipsene på et hotellrom. Hvis du ikke kjørte eller leier en bil, bør du vurdere dagligvarebutikker som Instacart eller Garden Grocer.

Visste du at du kan ta med deg din egen mat i parkene? Vi pakker vanligvis smørbrød, snacks og drinker i en liten, myk sides kjøler for en rask lunsj på parkedager. Etter lunsj bretter vi bare opp kjøleren og stikker den i en ryggsekk eller skulderpose for resten av dagen.

Ved midten av ettermiddagen må du sannsynligvis gå tilbake til rommet ditt for litt hvile, spesielt hvis du har små barn. Dette er en god tid å begynne å forberede middagen, som du kan nyte uten å vente på linje utenfor en restaurant.

Disse triksene bidrar til å holde kostnadene dine lave, i tillegg til at en og annen restaurant måltid blir til en spesiell behandling, i stedet for en tidkrevende (og dyr) rutine.

6. Besøk parken strategisk

Hvis du vil få mest mulig ut av temaparkens dag, kommer du tidlig.

Vi kommer vanligvis til parkportene minst 45 minutter før planlagt åpningstid for parken. Det er nesten alltid åpent litt tidligere for å dempe lange ventetider på turnstiles.

Men den viktigste grunnen til å komme tidlig er å ri de mest populære attraksjonene med liten eller ingen ventetid. Vi har gått på Space Mountain uten vente, noen ganger mer enn en gang. Den samme turen kan ha ventetider på 90 minutter eller mer på topp.

For å unngå å vente på lange linjer, bør du vurdere å lage en tilpasset plan for dagen med Touring Plans. Mobilapp, Lines, viser deg hvor lenge du kan forvente å vente på hver attraksjon.Premium medlemskap koster $ 12,95, men etter min erfaring er det vel verdt investeringen (og det er en 45-dagers pengene tilbake garanti).

Vil du ha mer triks for å hjelpe deg med å spare på Disney-ferie? Sjekk ut Couponing til Disney og Mousesavers - eller kommentarene nedenfor!

Din tur: Hva er dine beste strategier for å spare penger på Disney World? Gi oss beskjed i kommentarene, slik at vi alle kan spare litt mer penger!

Ron Walpole er pensjonert fra NYC Department of Education, der han jobbet som laboratoriespesialist. Ron og hans familie har gjort regelmessige turer til Walt Disney World siden 1989, alltid å finne nye måter å få en bedre verdi for sine feriepenger.

Skrive Inn Din Kommentar