Penger

Turns Out Millennials er bedre på dette enn de fleste gir dem kreditt for

Turns Out Millennials er bedre på dette enn de fleste gir dem kreditt for

Millennials dreper _____.

Millennials er dårlig på _____.

Millennials trenger mer _____.

Gå videre. Fyll ut emner, og du vil nok finne den i en nyhetsoverskrift.

Men ikke alt "tusenårig" er dårlig.

(Ansvarsfraskrivelse: Jeg er en.)

Så, til tross for en rapport fra LendEDU om tusenårene og deres "gjennomsnittlig i beste" kunnskap om kredittpoeng, vil jeg legge et positivt snurr på denne med ideen om at vi er på et godt spor og kan fortsette å forbedre.

Hvor mye vet tusenårsdager om sine kredittpoeng?

LendEDU spurte 500 tusen år mellom 17 og 37 år om kredittpoeng.

Her er noen positive, clapping-hands-emoji-verdige tall:

  • Nesten 80% av tusenårene har sjekket sin kreditt score. Av dette nummeret har 47,47% sjekket det innen de siste 30 dagene. Du kan markere det faktum at ca 20% av tusenårene aldri har sjekket sine poeng, men for å være ærlig, sjekket jeg ikke min før jeg var 21, og hadde ingen grunn til å gjøre det før da.
  • Nær 75% av tusenårene kunne identifisere den riktige definisjonen av "kreditt score". For sammenheng, sammenlign det med den i tre amerikanere som ikke kan definere grunnleggende økonomiske vilkår og nærmere bestemt 37% av folkene som ikke kan definere 401 (k).

Dette er en god start, etter min mening.

Men hva med de faktiske scoreene?

Millennials har ikke den beste gjennomsnittlige kreditt score, TBH

Så vi har plass til å forbedre kredittpoengene våre.

LendEDU-studien viste at flertallet av tusenårene (nesten 30%) hadde en "rettferdig" FICO-kreditt score, som varierte mellom 580 og 669. Nesten lik i prosent hadde 28% av respondentene "svært dårlig" kredittpoeng, som varierte mellom 300 og 579.

Disse tallene stemmer overens med Experians 2016 "Credit Report" -rapport. Millennials har en gjennomsnittlig VantageScore på 634, mens Gen Xers har et gjennomsnitt på 655 og Baby Boomers sitter pent på 700.

Så hvorfor har tusenårene bare OK kredittpoeng?

Det er ikke fordi vi er verste på alt.

Hvis du ser på generasjonsstatistikken som er oppført ovenfor, ser du jo eldre generasjonen, desto bedre blir resultatet.

Selv om min naturlige tilbøyelighet er å si, "Ja, bare gi oss litt tid," reiste jeg til en ekspert - Rod Griffin, direktør for offentlig utdanning hos Experian.

"Millennials er egentlig ikke så annerledes enn noen andre," forklarer han. "Vi ser alltid ut til å snakke om tusenår, som om de er en helt annen gruppe mennesker. I virkeligheten er de ikke annerledes enn noen på det stadiet av livet har vært fra generasjon til generasjon. "

Dette gjelder for mange ting, inkludert kredittpoeng.

Griffin sa at poengene, hvis de blir tatt vare på, vil bli bedre med alder og erfaring.

"Dine ferdigheter vil bygge og din kunnskap vil bygge over tid," sier han. "Når du er i midten av 20 og tidlig på 30-tallet, begynner du virkelig å bygge opp kreditt."

Og for de 17- og 18-åringer, har mange av dem ikke engang kreditt på det tidspunktet, så det er ingen grunn for at de skal sjekke kredittrapporten, med mindre de har snakket om det i skolen - noe som typisk er det er tilfelle.

Griffin har også en annen teori, som er den samme grunnen tusenårene er nølende med å investere.

"Tusenvis av årtusener er at de kom av kredittalder når økonomien vår led, og de sier utfordringene deres foreldre hadde, så i flere år var tusenårene langt mer motvillige til å ha kredittkort enn noen annen generasjon," sa han forklarer. "Så det kan spille en rolle fordi de likestiller kredittkort og kreditt med gjeld, og det kan påvirke kredittpoengene negativt."

(Tenk: kreditt historie.)

Millennials: Slik bygger du kreditt

Griffin største råd for tusenårene er å være tålmodig.

"Det handler bare om tid og tålmodighet og fortsetter å gjøre smarte ting," sier han. "Poengene blir bedre med alderen. Og egentlig, jeg tror det har mindre å gjøre med alder, og mer å gjøre med erfaring. Det er bare en av de tingene. "

Millennials har også verktøy for å håndtere sin kreditt rett ved hånden.

Det første trinnet er å sjekke kredittrapporter minst en gang i året. Prøv å bruke et gratis verktøy som Gratis Kredittrapport.

Vet hva du skal se etter når du leser din kredittrapport. Finn områder du kan forbedre på eller gjeld du kan betale av.

Til slutt, Griffin oppfordrer tusenvis til å bare fortsette å lære fordi, "jo mer kunnskap du har, desto flere suksesser får du."

Lykke til, tusen år! (Vi suger ikke så mye etter alt.)

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun har sterke følelser om de årtusinske overskriftene.

Skrive Inn Din Kommentar