Penger

Walmart har en sneaky måte å lure kunder på til å spare mer penger

Walmart har en sneaky måte å lure kunder på til å spare mer penger

Tenk på alle grunnene til at du går til banken.

Hva om du kunne gjøre alt det i løpet av ditt ukentlige løp for dagligvarer, bleier og vindusvisker væske på Walmart?

Kanskje du kan. Walmart har tilbudt forhåndsbetalt betalingskort fra Green Dot siden 2007, men et nyere besparelsesprogram knyttet til kortet gir et ekstra pengeforvaltningsoppdrag.

Å bygge opp besparelsene dine via MoneyCard kan komme med en premie på opp til $ 1000.

Slik vinn $ 1000 med Walmarts MoneyCard Vault

Vaultfunksjonen i MoneyCard smartphone-appen tilbyr 500 pengepremier hver måned: en Grand Prize på $ 1000 og 499 premier på $ 25.

Hver dollar som en kunde legger inn i Vault-kontoen via MoneyCard app, teller som en oppføring i måneds tegningen. Brukerne får opptil 500 oppføringer per måned, og premiene blir lagt inn i deres Vault-kontoer automatisk.

Walmart lanserte dette programmet i august 2016, og det fortalte Atlanterhavet at i desember hadde mer enn 100 000 brukere begynt å bruke Vault for å spare - og få en sjanse til å vinne. Lengre, Den gjennomsnittlige besparelsen for Vault-brukere har vokst fra $ 413 til $ 572 siden.

Gitt hvor mange amerikanere ikke kunne dekke selv en bilreparasjon eller en $ 100 uventet medisinsk utgift, ser det ut til at Walmarts MoneyCard Vault-program er et verdifullt verktøy for å hjelpe folk å spare, om de har en tradisjonell bankkonto eller ikke.

"Muligheten til å vinne" -elementet i Walmarts Vault-program sprer sparing på en måte som få typiske sparekontoer gjør. For de som husker å tjene mer enn 0,25% på sine sparekontoer før lavkonjunkturen, tideen om potensielt å vinne ekstra besparelser er mer attraktivt enn å se at pengene dine vokser til en liten pris.

Hva annet virker Walmart's MoneyCard?

MoneyCard Vault betaler ikke renter, men MoneyCard-brukere kan tjene 3% kontant tilbake ved kjøp på Walmart.com, 2% hos Murphy USA og Walmart og 1% hos Walmart butikker, for totalt inntil $ 75 per år.

Brukere kan få sin arbeidsgiver direkte å sette inn sine lønnsslipp på sine MoneyCards.

Når du legger inn penger på kortet ditt på Walmart, koster det $ 3 per belastning, men kortet fungerer ellers som et bankkredittkort. Brukere kan sveipe kortet hvor som helst som aksepterer Visa eller MasterCard, sette inn sjekker via MoneyCard-appen og betale regninger. Og siden det er forhåndsbetalt, er det ingen overkursavgifter.

Ingen overtrekk avgifter og en sjanse til å vinne ekstra penger for besparelsene dine? Høres ikke ut som et dårlig alternativ.

Din sving: Har du prøvd Walmarts MoneyCard Vault-funksjon? Har det hjulpet deg med å spare?

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder. Hun husker en gang å tjene 5% på en sparekonto, for lenge siden.

Skrive Inn Din Kommentar