Penger

Dette er det eneste mest verdifulle passordet du har til en cybercriminal

Dette er det eneste mest verdifulle passordet du har til en cybercriminal

Tenk deg et isfjell.

Isen som flyter over vannet er overflaten. Det er stedet hvor Facebook, Google og The Penny Hoarder lever.

Reise under vannet opptil 100 fot eller så, og du har gått inn i den dype banen. Det er her du kan finne medisinske dokumenter, juridiske dokumenter, passordbeskyttet materiale og andre deler av nettet som ikke er indeksert av søkemotorer.

Under det, hvor det ikke lyser lys, er darknet, som er vert i et kryptert nettverk og kun tilgjengelig med spesialiserte anonyme verktøy.

Darknet er et sted jeg aldri har funnet meg personlig, men det viser seg, Det er et sted hvor cyberkriminelle kan finne meg - og deg.

Ditt liv er på Clearance on the Darknet

Kjøp og salg av dine personlige opplysninger og kontoinnlogging er blant de mange ulovlige aktivitetene som skjer på darknet.

Hver av dine private innlogginger har en markedsverdi, ifølge Top10VPNs Dark Web Market Price Index, og de er ikke verdt mye. Top10VPN, et virtuelt nettsted for nettverkssammenligning, gjennomgikk alle svindelrelaterte oppføringer på de tre største mørkemarkedene mellom 5. til 11. november for å beregne gjennomsnittsprisen for hvert enkelt personopplysninger.

Det er en pris for alt fra din Macy-konto ($ 15,34) til din Instagram-pålogging ($ 1,28).

Stolt kredittkort og finansiell informasjon gir den høyeste avkastningen, mens dating-innlogging skraper bunnen av forhandlingsfatet.

Summen av hele din online identitet er verdt mindre enn $ 1200 på darknet.

PayPal-påloggingen, nettbankinformasjonen og Western Union-påloggingen var de tre mest verdifulle delene av informasjon med gjennomsnittlige salgspriser på henholdsvis $ 247, $ 160 og $ 101. Verdien av informasjonen de holder, gjør dem til toppvalg for svindlere.

Så hvordan beskytter du deg selv?

Tid for endring: Et PayPal-passordskifte, det er

Tilgang til PayPal-innlogging er den mest verdifulle delen av personlig informasjon på darknet.

Hvorfor er det så verdifullt? PayPal er en virtuell skattekiste av økonomisk tilgang til en cybercriminal, fordi de fleste kobler flere enn en bankkonto, et debetkort og minst ett kredittkort til det.

Du er enda mer sårbar hvis du har hatt samme PayPal-passord i mange år, eller hvis du bruker det samme passordet for flere kontoer.

Den enkleste løsningen: Endre passordet ditt nå, og sett påminnelser for å endre det regelmessig.

Hvordan beskytte deg selv etter at du har endret PayPal-passordet ditt

PayPal gir en rekke sikkerhetstips for å beskytte både kjøpere og selgere. Å ta noen grunnleggende sikkerhetsforanstaltninger vil bidra til å dekke ditt virtuelle velvære.

Oppdater programvaren din

Oppdatert programvare dekker potensielle hull hackere kan stikke gjennom for å komme inn i datamaskinen eller mobilenheten. Noen av de mer populære målene for cyberkriminelle, ifølge PayPal, inkluderer Microsoft Office, nettlesere, Adobe Flash Player og Adobe Reader.

Få en forebyggende vaksinasjon med antivirusprogramvare

Hvis datamaskinen eller mobilenheten har et hull i sikkerheten, kan en hacker installere skadelig programvare, som er skadelig programvare som kan infisere datamaskinen med et virus eller tillate hackere å få tilgang til din personlige informasjon. Du kan installere anti-virus programvare og stoppe de suckers noensinne kommer inn.

Beskytt enheten med et passord eller en PIN-kode

Ikke å sikre datamaskinen eller mobilenheten med et passord eller en PIN-kode, er som å la inngangsdøren være åpen. Uten passord eller PIN-beskyttelse kan hackere enkelt få tilgang til enheten din hvis du mister den, eller la den stå uten tilsyn på et offentlig sted i en periode. Dette er det første - og sannsynligvis det enkleste - skrittet i å holde dine personlige opplysninger private.

Double-Dip på sikkerhet med denne beskyttelsen

Få et dobbelt lag med sikkerhet som gjør at du angir ditt vanlige PayPal-passord pluss en engangs-PIN som endres hver gang du logger inn. PayPal sender koden via tekstmelding. Det er gratis å registrere seg for dette ekstra beskyttelseslaget.

Ikke ta agn

Svindlere bruker en rekke taktikker for å lure deg til å gi dem innlogging. De sender phishing-e-post med lenker som leder deg til et nettsted som utseende som PayPal, men det er det egentlig ikke. Så venter de bare til du slår inn passordet ditt og stjeler det.

For å unngå dette, må du alltid kontrollere at URL-boksen leser "https://www.paypal.com/før du legger inn passordet ditt.

Alle involverte taper hvis informasjonen din blir kompromittert. Vel, alle unntatt tyven.

Stephanie Bolling er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun liker utsikten fra toppen av isbreen.

Skrive Inn Din Kommentar