Liv

Sniffling og nysing? Disse Seasonal Allergy Remedies kan hjelpe

Sniffling og nysing? Disse Seasonal Allergy Remedies kan hjelpe


Hvis du leser dette mens det er omgitt av vev, betyr det at du enten så den siste plottet twist på The Walking Dead, eller du sliter med sesongmessige allergier.

Trær over hele landet pumper ut, katastrofalt, høye mengder pollen, som rammer Sør spesielt hardt.

Over-the-counter meds hjelper noen allergikere, mens andre ender opp hos legen din for et tungt treffende resept.

Men medisiner er ikke ditt eneste allergifremgangsmåte. Her er noen andre rettsmidler for å prøve når pollenantallet er for høyt til å administrere.

  • En serie studier tyder på at akupunktur kan redusere allergi symptomer hos noen mennesker.
  • University of Maryland Medical Center anbefaler allergikere til å bekjempe pollen som sirkulerer i hjemmet ditt med en luftrenser og ved å bruke et HEPA-filter på støvsugeren din.
  • Ifølge American Academy of Family Physicians, kan saltvann neseoppløsning betydelig redusere nasal overbelastning hos personer med sesongmessige allergier.
  • Mayo Clinic foreslår at mennesker med miljøallergi blir innendørs når det er mulig når pollenantallet er høyt. Hvis du må gå utenfor, bytt klærne og ta en dusj når du kommer hjem for å kvitte seg med pollen som holder seg til deg.

Hvis du har en fleksibel utgifterskonto, kan noen av dine allergifremkallende kjøp bli dekket.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun elsker å fortelle leserne om rimelige måter å holde seg frisk, så se henne på Twitter (@lisah) hvis du har et tips å dele.

Skrive Inn Din Kommentar