Liv

Den overraskende fordeler og ulemper med å forsinke barnas barnehage-start

Den overraskende fordeler og ulemper med å forsinke barnas barnehage-start

Helikopterforeldre til side, det er din jobb som foreldre å ta smarte beslutninger for barnet ditt - spesielt når de er unge.

Mange foreldre tilbringer tonnevis av ressurser og tid bestemmer hvor de skal bo, så de kan sende sine barn til de beste skolene. Men for noen er bekymringene ikke bare hvor - men når.

Barn som har fødselsdager som sammenfaller med begynnelsen av skoleåret (men før statens offisielle cutoff dato for barnehage inngang) presenterer en unik situasjon.

For eksempel, si skolen starter 10. august, barnets bursdag faller 25. august, og barnehageavbrudddatoen for staten din er 1. september. Starter du barnet ditt i barnehagen når de er 4, men kommer til å slå 5? Eller venter du til de er 5 (den gjennomsnittlige startalderen til en barnehage i USA), men på grunn av å slå 6?

Hvis du gjør det sistnevnte og venter det ekstra året for å registrere dem på skolen, er du "redshirting" din kindergartner.

Nyere artikler og studier viser at det er fordeler og ulemper på begge sider av dette problemet.

Hvorfor det er bra å vente et år

For familier som er besatt av å få barna sine til en Ivy League-skole, er overskriften til denne siste artikkelen fra Money - "Her er hvorfor de eldste barna i barnehagen er mer sannsynlig å gå til Harvard" - vil få dem alle til redshirting.

Forfatteren sitert en ny faglig studie som viste hvordan et barn som ender opp med å være blant de eldste i gjengen, er mer sannsynlig å uteksaminere fra en selektiv høyskole.

Med Ivy League grader angivelig trekke i topp lønn, dette skaper et ganske overbevisende argument for å vente et ekstra år for å registrere ditt barn i skolen. Barnet ditt kan potensielt gå inn i skolen med mer kunnskap og modenhet enn om de ville ha startet et år tidligere.

Forskningen viste også at de eldre barna var 15% mindre sannsynlig å ende opp med å bli arrestert av deres 16. bursdag.

Likevel, til tross for fordelene med å vente, tror noen at det er helt fint - og bedre enda - å bare starte barna i barnehagen så snart de er kvalifiserte, selv om det gjør dem blant de yngste i klassen.

Grunner til å avvise Redshirting

For noen foreldre, registrerer barna sine i barnehagen før de blir 5, gir mest mening økonomisk. Dagpleie er en stor utgift, og å sette et barn i offentlig skole tidligere enn senere kunne barbere et år av disse kostnadene.

For opphold-hjemme-foreldre som ønsker å komme seg tilbake til arbeidsstyrken, starter barnet på 4 i stedet for 5 gir dem en tidligere hoppestart for å komme seg tilbake til jobb og tjene en lønn.

Det er også de sosiale konsekvensene redshirting kan ha på et barn.

En artikkel fra Working Mother refererer til en rapport om emnet. Det hevder at å holde et barn tilbake et år vil sette dem i ulempen med å være sosialt, utviklingsmessig og følelsesmessig mer moden enn sine jevnaldrende. De kan også ha utfordringer knyttet til sine klassekamerater.

Rapporten pekte på et konkret eksempel der et redskjørt barn hadde utfordringer knyttet til sine yngre jevnaldrende og utviklede atferdsspørsmål.

Starte barnehagen: En subjektiv beslutning

Argumentene både for og mot redshirting din kindergartner er ganske solid, men valget er en ganske personlig som vil variere fra familie til familie.

For eksempel kan en familie som reiser ofte (for en jobb, militære eller personlige grunner) velge å vente det ekstra året. En familie med foreldre som har en terminal sykdom kan også velge å holde barnet hjemme lenger.

På den annen side kan foreldrene velge å sende barnet sitt til skolen klokken 4 om barnet deres allerede viser tegn på å være akademisk avansert og opplever kjedsomhet hjemme. En familie med foreldre som sliter med å snakke engelsk, vil kanskje ha ungdommen i skolen tidligere for å få bedre forståelse for språket.

På slutten av dagen er det opp til deg å talsmann for hva som passer for barnet ditt og best for familien din.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun har en pjokk som har bursdag like utenfor barnehageutklippet.

Skrive Inn Din Kommentar