Penger

Ditch the Cubicle: 5 Bedrifter Hiring Work-From-Home-ansatte akkurat nå

Ditch the Cubicle: 5 Bedrifter Hiring Work-From-Home-ansatte akkurat nå

Jeg valgte å jobbe fra sofaen min i dag.

Det er fordi The Penny Hoarder gir meg en jobb-hjemme-dag i uka. Og fordi jeg dro til College Football Championship i går kveld og egentlig tok en lur før jeg våknet for jobb. (Totally worth it, though - Clemson fan.)

Disse arbeidene fra hjemmet er en godsend. Ingen ekte klær og ingen pendling betyr at jeg får trykke snooze bare noen ekstra ganger. Det er derfor mange som elsker å jobbe hjemmefra: ikke pendle, spare kostnader, fleksibilitet.

5 jobb-fra-hjem jobber åpne akkurat nå

Til ære for min utmattelse fant jeg fem jobb-hjemme-jobber du kan søke om akkurat nå.

1. Kundeservice på HotelTonight

Denne populære appen lar reisende bestille siste liten hotellrom til rimelige priser.

Akkurat nå ansetter det flere kundeservicere, inkludert telefonagenter, tospråklige telefonagenter og live chat-agenter. Du jobber med 40-timers uker, og hjelper kunder med å løse bestillings- og faktureringsproblemer.

Du får også fantastiske fordeler, slik som helsetjenester planer, 401 (k) planer, 10 betalte ferie dager, seks betalte syke dager, kvartalsvis $ 500 hotel kreditter og en månedlig internett stipend.

Det er imidlertid statsbegrensninger, og akkurat nå trenger HotelTonight beboere i Florida, Oregon, Tennessee, Texas og Washington.

Interessert? Finn alle oppføringene på selskapets karriere side.

2. Reservasjoner Agent på Alaska Airlines

Dette populære flyselskapet opererer over hele Alaska (selvfølgelig), så vel som resten av USA, pluss Canada og Mexico.

Det er å ansette et bestillingsverk fra hjemmet som vil hjelpe kundene med reiseforespørsler, svare på spørsmål om fly og tekniske problemer og foreta nye bestillinger.

Betalingen er $ 12,14 per time, og fordelene inkluderer forsikringsdekning, 401 (k) planer, incentiv bonus planer, betalt tid og en "Sjenerøst reiseprogram for arbeidstakere."

Anropssenteret ligger i Chandler, Arizona, hvor du må tilbringe fire uker for betalt trening - med ukentlige eksamener. I tillegg er fleksibilitet et must; Det kan gi deg noe skifte på en 24/7-plan, inkludert helligdager.

Fluency på spansk er også veldig mye å foretrekke.

For all informasjon, sjekk den ut på Alaska Airs nettsted.

3. Home Agents at Colony Brands

Dette Wisconsin-baserte, familieeide selskapet er en av verdens største katalogbedrifter, ifølge selskapets side.

Akkurat nå, dets tilknyttede selskap, SC Kontakt Centers, trenger virtuelle hjem agenter - men bare innbyggere fra Missouri, Iowa eller Wisconsin.

Som agent vil du svare på anrop og behandle bestillinger. Agenter er nødvendig for første, andre og tredje skift.

Incitamenter er "gode", trening er betalt og Rabatter er gode (opptil 40% rabatt merch!).

For mer informasjon, sjekk ut oppføringen online - eller på Work At Home Mom Revolution, hvor vi først oppdaget konserten.

4. Kundeservice Person på Bandzoogle

Denne plattformen hjelper bandene med å bygge super enkle, super flotte nettsteder raskt. Det startet tilbake i 2003 og henvender seg til mer enn 25.000 musikere.

Akkurat nå er nettstedet ansatt en arbeidstaker, deltidsansatt kundeservice, som vil jobbe 20 timer i uken. Ansvaret inkluderer å hjelpe kunder, feilsøking og rådgivning via chat og e-post.

Arbeidslisten noterer seg en konkurransedyktig timelønn, ytelsesbasert lønn og betalt opplæring.

Du trenger litt datakompetanse og IT-opplevelse er en stor bonus. Som er kanin tøfler.

Hvis dette høres ut som musikk i ørene dine, kan du sjekke ut hele jobbseddelen på Bandzoogle.

5. Kundesuksesspesialist på Recruiterbox

Denne programvaren strømlinjeformer ansettelsesprosessen for tonnevis av klienter, inkludert Lonely Planet og den amerikanske regjeringen, ifølge nettstedet.

Som ny kundesuksesspesialist vil du ombord på nye selskaper, tilby kontinuerlig opplæring og sjekke inn kvartalsvis. For å gjøre det, bør du allerede ha erfaring med suksessprogramvare som Totango.

Du kan jobbe eksternt fra hvor som helst i USA, selv om du jobber på Stillehavstid. Betalingen er "konkurransedyktig marked".

Lær mer om stillingen på nettsiden sin.

Forfatterens kommentar: Jeg reiste ut til hvert av disse selskapene for å få mer informasjon om lønn. Når jeg hører tilbake, finner du oppdateringer.

Din sving: Hva er din favorittdel om å jobbe hjemmefra?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.

Skrive Inn Din Kommentar